Zıplanacak içerik
Gönderi tarihi:

........diğer tarafa gitmek zor geldiği için burayada açma gereği duydum..............

itiraf ediyom.. :D böylesırıtanların hepsi tanıdık geliyor....... :lol:

• Cevaplar 995
  • Görüntü 55,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Featured Replies

Gönderi tarihi:

zeka mı benzetseler üzülmezdim.... :lol::( ama endamım olabilemz..deve kuşuna hareket olabilir kanımca........ :w00t:

Gönderi tarihi:

:lol: aa...evet ya...tamamiyle bir hakaret..benim içinde geçerli... :P:grin:

ama biz şu bi çizgi film var ordaki kuşuz...diğeri de o işte... :lol: anladın onu sen... :w00t: kıss aynaya bak bakalım... :wacko: burnum..ağzım..andırıyo..yoksa beni deve kuşlarımı dünyaya getirdi... :crying::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

evet kesin seni deve kuşları getirmiş... :w00t: sanırım gelirkende düşürmüşler :grin:

Gönderi tarihi:

İtiraf ediyorum ve gidiyorum:

Bugün sabahtan beri,Sedoş,Sardunyam ve Keskinkalem'den birisine yönelik ''Sen anlarsın onu'' tarzı laf çarptırmalar gördüm.Biri onları iyi kızdırmış,kim çok merak ettim yaw..:w00t::D O kimse pek güvende değil korkarım.Sedoş'un hışmına uğramak ööle basit bişi değil..:devil:

Gönderi tarihi:

Bugün sabahtan beri,Sedoş,Sardunyam ve Keskinkalem'den birisine yönelik ''Sen anlarsın onu'' tarzı laf çarptırmalar gördüm.Biri onları iyi kızdırmış,kim çok merak ettim yaw.. :w00t::D O kimse pek güvende değil korkarım.Sedoş'un hışmına uğramak ööle basit bişi değil.. :devil:

ya sardunyam ve keskınkalem nerden çıktı bu konuyla alakalı ben görmedım.kımsenın bu konuyla alaksı yok ortalığı karıştırma dur :online2long:

Gönderi tarihi:

sedoş itiraf ediyom bu :online2long: gözlükler sana hiç yakışmamış....... :P

Gönderi tarihi:
sedoş itiraf ediyom bu :online2long: gözlükler sana hiç yakışmamış....... :P

deli :lol: çok güldüm

Gönderi tarihi:

kıs gülesin diye yaptım zati..... :grin: itiraf ediyom seni güldürmek benide rahatlattı....senin haşmetinden korkulurmuş ........ :w00t:

Gönderi tarihi:

İtiraf ediyorum:

Haşmet,Sedoş'un sevgilisi..:w00t::D

Gönderi tarihi:
İtiraf ediyorum:

Haşmet,Sedoş'un sevgilisi.. :w00t::D

hayır benım sevgılım o değil,kim olduğunu itiraf edıcem sonra :sorcerer:

Gönderi tarihi:

itirafın sıcağı makbuldur........... :w00t: .sıcak sıcak itiraflarrrrrrrrr.......

Gönderi tarihi:

ben biliyom...:D:P

Gönderi tarihi:

Bugün sabahtan beri,Sedoş,Sardunyam ve Keskinkalem'den birisine yönelik ''Sen anlarsın onu'' tarzı laf çarptırmalar gördüm.Biri onları iyi kızdırmış,kim çok merak ettim yaw..:w00t::D O kimse pek güvende değil korkarım.Sedoş'un hışmına uğramak ööle basit bişi değil..:devil:

benim sen anlarsın onu tarzı laf çarpıtmalarım beni bağlar, ortaya dedim... :stuart::P

sedoşun kime ne dediği de onu bağlar, keskinkalem kendisini bağlar, -_-

burası bağlık bahçelik oldu, ay banada gülmekten dumur geldi... :lol:

Gönderi tarihi:
ben biliyom... :D:P

banada söyle ben daha bılmıyorum da :online2long::P

Gönderi tarihi:

helal süt emmiş biri...:P hemde bol bol...:D

Gönderi tarihi:
helal süt emmiş biri... :P hemde bol bol... :D

hehe :lol: öyledır

Gönderi tarihi:
helal süt emmiş biri...:P hemde bol bol...:D

Buzağı..:w00t::D :D

Gönderi tarihi:

bula bula buzağı mı buldun bana bravo :crying::shocked:<_<

Gönderi tarihi:
bula bula buzağı mı buldun bana bravo :crying::shocked:<_<

Kız büyüyünce boğa olacak,daha ne istiyorsun..:w00t::D

Gönderi tarihi:

ay itiraflara bakın, sedoşuma buzağıyımı layık gördünüz, de get diyorum size.

Gönderi tarihi:

taurusmutis dostum, 3'ümüzün bahsettiği şahıs farklı şahıslar olmalı. çünkü ben diğer arkadaşlarımın neden bahsettiğini bilmiyorum ama öğrenirim diye tahmin ediyorum.

Gönderi tarihi:

Tamam be..<_< Keremcem olsun madem..:w00t::D

Gönderi tarihi:

kıs sorma benı iyice şey yaptılar anacım :crying:

Gönderi tarihi:
taurusmutis dostum, 3'ümüzün bahsettiği şahıs farklı şahıslar olmalı. çünkü ben diğer arkadaşlarımın neden bahsettiğini bilmiyorum ama öğrenirim diye tahmin ediyorum.

Valla önce sabah Sedoş yazdı bişiler,ardından Sardunyam da gördüm,en sonda senin iletinde.Aynı kişi sandım.Keşke aynı kişi olsalardı:Bahsettiğiniz bu kadar çok ikiyüzlü adam bu foruma yakışmaz yaw..:huh::(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.