Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl ........diğer tarafa gitmek zor geldiği için burayada açma gereği duydum.............. itiraf ediyom.. böylesırıtanların hepsi tanıdık geliyor.......
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl İtiraf ediyom:Şaka olduğunu biliyodum ama gene de çok korktum.Yüreğime inecekti sen şaka diyene kadar
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl İtiraf ediyom:Şaka olduğunu biliyodum ama gene de çok korktum.Yüreğime inecekti sen şaka diyene kadar Bi 1 Nisan şakası yapalım dedik, elimize yüzümüze bulaştırdık.. Bende itiraf edeyimki sana şaka işlemiyor..
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Bi 1 Nisan şakası yapalım dedik, elimize yüzümüze bulaştırdık..Bende itiraf edeyimki sana şaka işlemiyor.. Eskiden olsadı belki Ama artık deneyimliyim şakalarına Şunu da itiraf artık,sen inandın amaaa
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Eskiden olsadı belki Ama artık deneyimliyim şakalarına Şunu da itiraf artık,sen inandın amaaa İtiraf edeyim cam açmasan inanmıştım bayıldığına..
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl İtiraf edeyim cam açmasan inanmıştım bayıldığına.. İtiraf ediyom işte ben de tam bu yüzden ilk defa sana cam açmak istemedim ama dayanamadım
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl İtiraf ediyorum....hocamız rahatsızmış...hemde hafif bi sağlık problemi değil.. sınavım iptal oldu diyee havalara uçtum....ama sonradan kendime çok kızdım.... sanırım çok düşüncesiz davrandım o gün...
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl Topragım sen bunu itiraf olarak algılama da Eski avatarın daha hoştuu O güsel yüslü bebegi tekrar koyar mısın
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl itiraf ediyorum geçen vizelerde sınıfta ayakta dolaşarak kopya çakmek amacıyla en yakın arkadaşımın yanına oturdumm veee kopya çektik...
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl itiraf ediyom egzo yalan söylüyo itiraf ediyorum frozen çok gıcık biri
........diğer tarafa gitmek zor geldiği için burayada açma gereği duydum..............
itiraf ediyom..
böylesırıtanların hepsi tanıdık geliyor.......