Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl İtiraf ediyom:Şaka olduğunu biliyodum ama gene de çok korktum.Yüreğime inecekti sen şaka diyene kadar
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl İtiraf ediyom:Şaka olduğunu biliyodum ama gene de çok korktum.Yüreğime inecekti sen şaka diyene kadar Bi 1 Nisan şakası yapalım dedik, elimize yüzümüze bulaştırdık.. Bende itiraf edeyimki sana şaka işlemiyor..
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Bi 1 Nisan şakası yapalım dedik, elimize yüzümüze bulaştırdık..Bende itiraf edeyimki sana şaka işlemiyor.. Eskiden olsadı belki Ama artık deneyimliyim şakalarına Şunu da itiraf artık,sen inandın amaaa
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Eskiden olsadı belki Ama artık deneyimliyim şakalarına Şunu da itiraf artık,sen inandın amaaa İtiraf edeyim cam açmasan inanmıştım bayıldığına..
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl İtiraf edeyim cam açmasan inanmıştım bayıldığına.. İtiraf ediyom işte ben de tam bu yüzden ilk defa sana cam açmak istemedim ama dayanamadım
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl İtiraf ediyorum....hocamız rahatsızmış...hemde hafif bi sağlık problemi değil.. sınavım iptal oldu diyee havalara uçtum....ama sonradan kendime çok kızdım.... sanırım çok düşüncesiz davrandım o gün...
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl Topragım sen bunu itiraf olarak algılama da Eski avatarın daha hoştuu O güsel yüslü bebegi tekrar koyar mısın
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl itiraf ediyorum geçen vizelerde sınıfta ayakta dolaşarak kopya çakmek amacıyla en yakın arkadaşımın yanına oturdumm veee kopya çektik...
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl itiraf ediyom egzo yalan söylüyo itiraf ediyorum frozen çok gıcık biri
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.