Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

itiraf ediyom.......

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
paril paril parlayan,fosforlu,benli Agru dagi guzellerim benim.. :wub: sizin guzelliginize,palabiyikli,salvarli,uc hatunlu,15 cocuklu Seyhmuz Aga lar da dayanamaz bence :w00t: ayricana dorduncu ve en genc,nazli es olaraktan istediginizi yaptirabilme imkaniniz var,benden soylemesi..

di mi ama :blush: kim olsa dayanamaz girçek :w00t:

İtiraf ediyorum kafamda 2 tahta eksik kaımca

insanın kendini bilmesi gibi bi erdem yok -_- yalnız ufak bi yanlışın var kardiş..2 diil 22 tahta zayi sende :w00t:

Kıs müttefikim seni gölüldaşıma göz dağı ver diyemi silahşör yaptık kendine gel lütfen hedefin frozen ve siyahx şaşırıp bir hata yapma

canım müttefikim :rolleyes: sen gönüldaşının çıbıklarla gözümü oyma planı yaptığından bihabersin sanırım... :unsure: lütfen şikerim..önemli noktaları atlamayalım...

• Cevaplar 995
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
canım müttefikim :rolleyes: sen gönüldaşının çıbıklarla gözümü oyma planı yaptığından bihabersin sanırım... :unsure: lütfen şikerim..önemli noktaları atlamayalım...

Ne diyorsuuuunnn kıs gönüldaşım hemen gelip hesap ver bakayım sen benim bidanecik müttfekimin çıbıkla gözünümü oymaya kalktın :w00t::getlost:

Gönderi tarihi:
Ne diyorsuuuunnn kıs gönüldaşım hemen gelip hesap ver bakayım sen benim bidanecik müttfekimin çıbıkla gözünümü oymaya kalktın :w00t::getlost:

hemi vallah, hemide billah..sor söylesin..

benim cegaver müttefikim demincek düşmanımız siyahx'in defterine yazdığın kırmızı-kahverengi pantolon içerikli yazını okudum...yattım yerlere yav.. :lol: muhteşemdi..seninle gurur duydum şikerim..gel bi sarılayım sana... :hug:

Gönderi tarihi:
hemi vallah, hemide billah..sor söylesin..

benim cegaver müttefikim demincek düşmanımız siyahx'in defterine yazdığın kırmızı-kahverengi pantolon içerikli yazını okudum...yattım yerlere yav.. :lol: muhteşemdi..seninle gurur duydum şikerim..gel bi sarılayım sana... :hug:

canımsın sen benim portakal aromalı şekerim :hug: sen öyle diyorsan doğrudur mutlaka,ama gönüldaşımında vardır illaki bir açıklaması itirafını bekliyorum.

Gönderi tarihi:
Gönüldaşım bi açıklamam olmiyecek :grin::lol::P

Nasıl yane sukut ikrardandır derler böyle bişey yaptın öylemi :getlost: peki benim bidanecik müttefikimin gözünü çıkartırsan nasıl savaşır el yordamı ilemi bulucak siyahxi cezalısın :devil: cezan görülecek mahkemeden sonra tarafına tebliğ edilecektir................

Gönderi tarihi:

Gönül gösü diye bişey var gönüldaşım -_- Onunla görür artık mütteffikin :w00t::lol:

Bu arada as önce mouse kendi kendine çok hıslı bi şekilde pc ekranında hareket etmeye başladı :unsure: İtiraf ediyorum çok acaip tırstım :huh::crying::w00t:

Gönderi tarihi:
Bu arada as önce mouse kendi kendine çok hıslı bi şekilde pc ekranında hareket etmeye başladı :unsure: İtiraf ediyorum çok acaip tırstım

kendi kendine mi :huh: ruhlar olmasın kankim :unsure:

Gönderi tarihi:
Gönül gösü diye bişey var gönüldaşım -_- Onunla görür artık mütteffikin :w00t::lol:

Bu arada as önce mouse kendi kendine çok hıslı bi şekilde pc ekranında hareket etmeye başladı :unsure: İtiraf ediyorum çok acaip tırstım :huh::crying::w00t:

Sadece ekranda dolaşıyorsa mause bu normalmiş çünkü benim maousde sürekli dolanıyor şayeeeett tıklanıyorsa pc ye biri girmiş demektir ağ bağlantısı üzerinden çalışıyorsanız böyle bir ihtimal var şayet oda değilse pc de birilerinin ruhu dolaşıyorda olabilir :o

Gönderi tarihi:
kendi kendine mi , ruhlar olmasın kankim

Olmasın kankim <_<:lol:

Sadece ekranda dolaşıyorsa mause bu normalmiş çünkü benim maousde sürekli dolanıyor şayeeeett tıklanıyorsa pc ye biri girmiş demektir ağ bağlantısı üzerinden çalışıyorsanız böyle bir ihtimal var şayet oda değilse pc de birilerinin ruhu dolaşıyorda olabilir :o

Normalde bilgi işlem izin olmadığı sürece kişi bilgisayarına giremes... Kimin ruhuysa alsın burdan <_<:lol:

suhedacım bence ruhlar , pc ye bağlanılmış gibim gösükmüyo

Sen nerden görüyonda gösükmüyo diyon kankim :lol: Kör pc ninin kör sahibi <_<:lol:

Gönderi tarihi:
Normalde bilgi işlem izin olmadığı sürece kişi bilgisayarına giremes... Kimin ruhuysa alsın burdan

Sen nerden görüyonda gösükmüyo diyon kankim Kör pc ninin kör sahibi

kıss kankim Hulusi Kentmenin ruhu olabiler :unsure::huh:

gönül gösümle gördüm -_-:lol: artıgın benim pc kör diil bikerem :P:D

Gönderi tarihi:

Şimdi patronun çalışıyormusun yoksam forum köşelerinde sohbetmi ediyorsun diye merak edip kendi pc dan girip bakmamışsa,geriye bir tek mineciğimin söylediği ihtimal kalıyor ruhlaaarrr :w00t: bu durumda derhal bulunduğun mekanı ardına bakmadan terk et gönüldaşım neme lazım ekrandan samara falan çıkar başımıza iş almıyalım.

İtiraf ediyorum şimdi bende ürktüm hatta şuan iletişim halinde olduğumuz için mine ve bende tehlike içerisindeyiz :sweatingbullets::blink::wacko:

Gönderi tarihi:

Gönüldaşım arkama bakmadan kaçayımda dönüş için yolu bulamayım demi <_< Kıs işsiz kalaram :huh::lol: O zaman kesin Patronun ruhudur :huh: Gönüldaşım sise noliiyyiiiii :lol: Sisi niye korkuyorsunuski :w00t:

Kankim ithal ruh diye bişey var ne kadar ........ <_<:lol: Kıs günaha sokmasana insanı :huh::lol:

Gönderi tarihi:
Şimdi patronun çalışıyormusun yoksam forum köşelerinde sohbetmi ediyorsun diye merak edip kendi pc dan girip bakmamışsa,geriye bir tek mineciğimin söylediği ihtimal kalıyor ruhlaaarrr :w00t: bu durumda derhal bulunduğun mekanı ardına bakmadan terk et gönüldaşım neme lazım ekrandan samara falan çıkar başımıza iş almıyalım.

İtiraf ediyorum şimdi bende ürktüm hatta şuan iletişim halinde olduğumuz için mine ve bende tehlike içerisindeyiz

bisde mi tehlike içindeyis :huh: o saman kankimi bir an evvel karantina altına almamıs lasım -_-:lol:

kankim duydun -_- bulunduğun mekanı ardına bakmadan terk et ve kendini bi yere kilitle , görefliler gelene kadar da çıkma olar mı -_-:D:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.