Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 itiraf ediyorum;buralardan kaçasım var...henüz istikamet belirleyemediğimden harekete geçemiyorum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 istikameti belirlersen haberim olsun, yalnız kaçmamış olursun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 istikameti belirlersen haberim olsun, yalnız kaçmamış olursun sensiz olmaz zati.. bohçanı hazırla ve beni bekle.. yakında kaçıyoruz.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 tımam, bohçam hazır, nevalede hazır bekliyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 nevalede ne var kız? bozulcek bişeyler olmasın.. kaçarken mor fistanını giyin sana pek yakışıyor... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 tamam canem, nevalede bol miktarda konserve var bozulmaz, sende fıstık yeşil üstüne, çingene pembesi buluzunu giy, o zaman sana bayılıyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 baksana.. morcivert üstüne pembe noktalı yemenini bağlamayı unutma sakın..o zaman tam süper oluyosun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 tamam giyerim, şalvarım ne renk olsun canem, göz alıcı olayım demi ama lütfen sende, sana aldığım şu fuşya üzeri, mavi puantiyeli hırkanı giy sen çok daha tam süper oluyosun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 şalvarımızı çektik..yemenimizi bağladık..puantiyeli fistanlarda tamam.. iyide nereye kaçıcez bu kılık kıyafetle güneye inmeyi düşünemeyiz herhal..bizi Ağru dağı paklar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 laf aramızda kaçıyoruz.. kılık kıyafete Ağru dağı uygun düştü..hemi orda sahne alcez..Sardunyamla sazlı sözlü atışcez.. gelirmisin sende?.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Kankime haber vermeyin ama tamam mı gelebülürüm kanımca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 o fistanlarla başkaca gidecek bir yer yok diloşum, aslında Ağru dağından bile bizi farkederler sanırım... olmadı bizi uzaydan tespit ederler... radara yakalanmayalım bidenem, gecem biz kaçıyoz buralardan... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 kankin olmadan boğazından geçicek mi? sanmam..kanımca ayrıca sizinde bizimkiler gibi giyinmeniz gerek...biz şalvar siz kot olabilemez.. şurda puantiyeli fistanlar olcekti..deneyin bakalım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 o fistanlarla başkaca gidecek bir yer yok diloşum, aslında Ağru dağından bile bizi farkederler sanırım... olmadı bizi uzaydan tespit ederler... radara yakalanmayalım bidenem, gecem biz kaçıyoz buralardan... Ağru dağı eteğinden güneş kimin parlarız fenamı? biz çuval giysek bile tespit ediliriz şikerim..malum karizma hadisesi.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Abla Allahın emriyle gitseydin Diloşcum Ağrın dağı boğasımda kalabülür Ama yiyecek ne varsa yağ gibim gelir geçer Bende şalvar giyebülürüm Zaten hasırda var Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ni renk? puantiyesiz kabul etmiyoruz.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Fıstıki yeşil Iyy puanlı sefmem ben Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 puantiyeli olmaz dirsen çıbıklıda kabulümüzdür Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 O çıbıklarla göslerini oyarım senin diloş Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Çubuk kraker istiyom itiraf ediyorm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Bende o çıbıklarla kankimin göslerini oymak istiyom Napim çıldırttı beni Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 O çıbıklarla göslerini ....... .......diloş açok konuş şikerim..o çıbıklarla gözlerimin güzelliğini mi işaret etceksin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Abowww nasıl yaptın kıs onu Diloş Kıs sen benim iletilerimi nasıl değiştirebildin Yuksam sen büyücü müsün Yada en ii ihtimalle sen Adminsin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 itiraf ediyorum,yakasi kalkik gri paltom,fotr sapkam,gunes gozluklerim ve elimde buyutecimle Dilos ve Sardunyam'i takipteyim sizin kesin benleriniz de vardir bacim,yoksa da yapin,tam super olur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.