Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl fosforlu senın için ona enişte dıyebılırsınız dıyodu öle birini bana layık görebiliyosan daha bişi demiyorum....
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl bizimki fikirler açık bi toplantı makinecim... sen fosforluyla karıştırma bizi... Dlidlidlidli..Fosforlu sahte nick..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl yahu bu makine daha önce nerelerdeydi tam benlik yaa... eee makine diğer sahte niklerinde sölermisin...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Tırrrrrrr..Olanlara bakalım....Hayalperesti ışığa tutunca,içinde elektro görünüyor..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl evet başka ne dıycen yalan makınası.söle bakım ben 99 yaşındamıyım
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Ben yokken neler olmuş bööle.. yalan makınası nerde bu yalan söluyo çarpılacan ayollll
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl bi üstümdeki..sezar ın aklını almıştı... yalan makinası koş.......... bir yalancı yakaladım... kim bu
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl yalan makınası nerde bu yalan söluyo çarpılacan ayollll bence sen iftira atıyorsun.. ..not:bilirkişi...istikamet:darağacı..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl yalan makınası nerde bu yalan söluyo çarpılacan ayollll Annem;O yalan makinası,elektrik trafosu değil..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl bence sen iftira atıyorsun.. ..not:bilirkişi...istikamet:darağacı.. yalan makinsına senıde sokmak lazım bakalıms açlar kaç kılowat kalkacak
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl yalan makinası koş.......... bir yalancı yakaladım... kim bu Bu nick analiz ediliyor...Sahte olduğu tespit edildi.. Gerçek kimlik birazdan verilecek..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Bu nick analiz ediliyor...Sahte olduğu tespit edildi.. Gerçek kimlik birazdan verilecek.. heyecanla bekliyoz...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl kıdem sırası takip et .... yalan makinası....... şarhoş olunca gömemişsindir teknik hata
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl ZUHAHAHAHA BİNGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Bu nick analiz ediliyor...Sahte olduğu tespit edildi.. Gerçek kimlik birazdan verilecek.. ama kımvurduya gıtme bak katil aramızda
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl en başından beri demiyom mu bu tanıdık biri diye... bay kamber yine başardı...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.