Φ traindevie Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Herkese Selamlar Bu ilk mesajım Şimdi durumu kısaca izah edeyim 2003 temmuzda inş. müh.'ten ekim 2006'da gene aynı bölüm yüksek lisanstan mezun oldum. Ocak ayında elime enstitünün tezkerenin kaldırılması için bağlı bulunduğum askerlik şubeme yazdığı yazı ve şubemin yazdığı cevap elime geçti. Buna göre 4 Aralık 2006 tarihinde üzerimde bulunan tecil kaldırılmış. Şimdi ben askerliği Ağustos 2007 de yapmayı düşünmekteyim tabi benim düşüncem ne kadar etkili o ayrı Buna göre gidip karar aldırırsam sizce hangi döneme sevkim gelir? Şimdiden çok teşekkürler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Herkese Selamlar Bu ilk mesajım Şimdi durumu kısaca izah edeyim 2003 temmuzda inş. müh.'ten ekim 2006'da gene aynı bölüm yüksek lisanstan mezun oldum. Ocak ayında elime enstitünün tezkerenin kaldırılması için bağlı bulunduğum askerlik şubeme yazdığı yazı ve şubemin yazdığı cevap elime geçti. Buna göre 4 Aralık 2006 tarihinde üzerimde bulunan tecil kaldırılmış. Şimdi ben askerliği Ağustos 2007 de yapmayı düşünmekteyim tabi benim düşüncem ne kadar etkili o ayrı Buna göre gidip karar aldırırsam sizce hangi döneme sevkim gelir? Şimdiden çok teşekkürler Arkadaşım şu anki asker durumuna bağlı eğer asker fazlası varsa ağustostan bile sonrasına atabilirler yani ağustostan önce almaları çok düşük bi ihtimal.Bu arada senin yedek subay olman büyük olasılık çünkü inşaat mühendislerine ihtiyaç olduğu için %90 yedek subaysın diyebilirim.Bu arada bende askere gitmeden önce yoklama kaçağıydım şubat başı gibi gittim ben askere gitmek istiyorum dedim yoklama kaçağı olduğum halde kasımdan önce gidemezsin dediler.Bu işler böyle anlıyacağın arkadaşım kesin bişey diyemeyiz. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 "%90 yedek subaysın" sözüne katılmıyorum, bunun ne olacağı hiç belli olmaz. Ben de inşaat mühendisiyim ve kısa dönem yaptım. Tertiplerimden inşaat mühendisi olup uzun dönem isteyip , sonuçta da kısa dönem yapan arkadaşlarım da vardı. Mimarlık mezunu, masterli, kısa dönem mimarımız da vardı. Bunlar çok özel örnekler ancak olayın mantığını anlatmam gerekirse durum bu. Hangi celpte gideceğin ise ayrı bir piyango. İyi şanslar dilerim. (Hatim indir, kurşun döktür yap bişeyler ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.