» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Dilediğin tüm güzelliklerin hayatında olması temennisiyle.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Frozen doğum günün kutlu olsun arkadaşım...Nice mutlu yıllara nasip eylesin Rabbim sağlık,mutluluk ve huzur dolu... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 frozencim doğum günün kutlu olsun sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler dilerim yeni yaşında herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Kankam ne ara doğdun sen beklemiyoduk daha Kankam yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın inşallah. Geleceğin sana kalbindeki tüm güzellikleri vermesini ayrıca mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Buda doğum günü hediyen kankam senin için kaşıkçı elmasınıo yürüttüm Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Aaa ..Frozenim birazcık zamansız olmadın mı şikerim ..daha vakit vardı..yedi aylık, 1 kilo 200 gram prematüre bir Frozenimiz oldu ..ay ay ay pekde bi şeker ..ağzı burnu hokka kimin..yalnız Gines rekorlar kitabına geçicek bir özelliği var..belindeki saçları ..biraz daha gayret etseydin safi saç olarak dünyaya gelicekmişsin kız Frozen senin için bir doğum günü partisi hazırladık canımın içi ; soldan sağa;siyah x,sardunyam,ben,leylam24 ve taurusmutis.. ayrıca sana bi hediyem var... verilecek en iyi hediyenin kendim olacağını düşündüm ve de İlhan İrem'den çok sevdiğim bi şarkıyı günün anlam ve önemine binaen sana ithaf ediyorum.. mumları üfle bir dilim kes hayattan.. hatırla beni gideceğim yanından.. gidişim öyle bir gidiş ki hep yanındayım birleşip ayrılan yolun farkındayım yağmur yağsın.. güneş açsın.. gökkuşağı insin başına gül biraz bugün sen giriyorsun yeni yaşına... mutlu yıllar Frozenim..seni seviyorum... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Nicki ve kişiliği birbirinin zıttı olana sıcak arkadaşım;Yeni yaşın sana ve ailene mutluluklar getirir umarım.. Doğum günün kutlu olsun.. Bu pastan,yangın söndürücü kullanmak yok ama.. Bu da çiçeğin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 heyy....frozenmm benim....canım... sen doğmuşsun bugün..... ne iyi ettin de doğdun ve ne iyi ettim de senin gibi birisiyle tanıştım.... iyiki doğdun...iyiki varsın.... buu hediyen.... :wub: :wub: :wub: ee hanii pasta hani... iştee burda.... doğum günün kutlu olsun canım...... nice senelere..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Nice mutlu senelere.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 canım rapunzelim bitaneciğim cadım beni dağda kenim çekip gidenim özlediğim göremediğim ama çoooooooooooooook sevdiğim doğum günün kutlu olsun Rapunzelim çok güzel bir hayatın olsun sağlık huzur ve mutluluk yanından ayrılmasın en kötü günün sevinç çığlıklarıyla bölünsün seni seviyorum nice yıllara .................. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 frozen mutlu yıllar..iyiki doğdun.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 daha güzel senelere rapunzel seni seviyorummm Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 iyiki doğdun... ..iyiki doğdun dimi..ammaaaan doğmaz olaydım falan demiyorsundur umarım... ..doğum günün kutlu olsun... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 benim bidenecikk torunum,nihayet arayi fazla uzatmadan dogarak bana daha cocuk sahibi olmadan nene olma duygusunu yasattin hersey,hayatin gonlunce olsun,nice saglikli mutlu senelere canim Frozenim.. seni cok seviyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Dilediğin tüm güzelliklerin hayatında olması temennisiyle.... bugünü ailemle geçirdiğim için bu saatte görüyorum beni çok mutlu ettiniz sevgili ilyada bu inceliğin için teşekkür ederim.... Frozen doğum günün kutlu olsun arkadaşım...Nice mutlu yıllara nasip eylesin Rabbim sağlık,mutluluk ve huzur dolu... canım teşekkür ederim...hepimize inşallah frozencim doğum günün kutlu olsun sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler dilerim yeni yaşında herşey gönlünce olsun mineu yüreği güzel arkadaşım teşekkür ederim.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Kankam ne ara doğdun sen beklemiyoduk daha Kankam yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın inşallah. Geleceğin sana kalbindeki tüm güzellikleri vermesini ayrıca mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Buda doğum günü hediyen kankam senin için kaşıkçı elmasınıo yürüttüm canem kankam benim...nasıl güzel hediye bu... sen şimdi benim yüzümden hırhıs mı oldun sen iyisimi bunu geri götür...senin o pırlanta kalbin ...arkadaşlığın en güzel hediye zaten... seni seviyorum kankim... Aaa ..Frozenim birazcık zamansız olmadın mı şikerim ..daha vakit vardı..yedi aylık, 1 kilo 200 gram prematüre bir Frozenimiz oldu ..ay ay ay pekde bi şeker ..ağzı burnu hokka kimin..yalnız Gines rekorlar kitabına geçicek bir özelliği var..belindeki saçları ..biraz daha gayret etseydin safi saç olarak dünyaya gelicekmişsin kız Frozen senin için bir doğum günü partisi hazırladık canımın içi ; soldan sağa;siyah x,sardunyam,ben,leylam24 ve taurusmutis.. ayrıca sana bi hediyem var... verilecek en iyi hediyenin kendim olacağını düşündüm ve de İlhan İrem'den çok sevdiğim bi şarkıyı günün anlam ve önemine binaen sana ithaf ediyorum.. mumları üfle bir dilim kes hayattan.. hatırla beni gideceğim yanından.. gidişim öyle bir gidiş ki hep yanındayım birleşip ayrılan yolun farkındayım yağmur yağsın.. güneş açsın.. gökkuşağı insin başına gül biraz bugün sen giriyorsun yeni yaşına... mutlu yıllar Frozenim..seni seviyorum... diloşum gerçektende en güzel hediye sensin iyi düşünmüşsün arkadaşım ama şu bizim tam cumhuriyet altınıda yalan olmasın canem bekliyom iyiki tanıdım seni...seni seviyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Nicki ve kişiliği birbirinin zıttı olana sıcak arkadaşım;Yeni yaşın sana ve ailene mutluluklar getirir umarım.. Doğum günün kutlu olsun.. Bu pastan,yangın söndürücü kullanmak yok ama.. Bu da çiçeğin.. sevgili taurus ne güzel bir insansın sen....iyiki senide tanıdım...seni seviyorum arkadaşım bu arada bütün saçlarım yandı pastadaki acayip mumu üfleyim derken heyy....frozenmm benim....canım... sen doğmuşsun bugün..... ne iyi ettin de doğdun ve ne iyi ettim de senin gibi birisiyle tanıştım.... iyiki doğdun...iyiki varsın.... buu hediyen.... :wub: :wub: :wub: ee hanii pasta hani... iştee burda.... doğum günün kutlu olsun canım...... nice senelere..... canım...minik kelebeğim.. iyiki bende seni ve o masum kalbini tanıdım...teşekkür ederim...seni çok seviyorum güzel kelebeğim Nice mutlu senelere.. sevgili NATALIA teşekkür ederim...beni mutlu ettin.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 sana bütün bahar dallarını versem yine az gelir, sen bahar gibi canlılık verensin rapunzelim, cadım, gıcığım, dostum, bidenem, vefalım, arkadaşım, sırdaşım, canım...canım...canım... ben şimdi nereden geliyorum biliyormusun bugün bir yiğenim oldu, 4. defa teyze oldum yani seninle aynı gün doğan bir yiğenim var artık... adı zeynep ipek... onun yanından geliyorum, o kadar minicik, o kadar tatlı, o kadar masum ki... çok şekerdi... sen de zeynep ipek te iyiki doğdunuz, sana ailenle ve biricik kızın ile nice mutlu, uzun, sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum frozenim... canımıniçi... seni seviyorum... iyiki varsın... Sarmış deniz kızları gibi dalgalar bizi, Uzun saçları gümüş, şeffaf tenleri fosfor. Yumuşak başlarıyla sarsarak teknemizi, Yolcu, gittiğin sahil nerde diye bağırıyor. Ne bir kıyıdan eser, ne bir ışıktan eser, Sulardan daha derin, yolun karanlıkları. Dalgalar, yürüyünüz, arayalım beraber, Başımızı dövecek yalçın kayalıkları!.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 canım rapunzelim bitaneciğim cadım beni dağda kenim çekip gidenim özlediğim göremediğim ama çoooooooooooooook sevdiğim doğum günün kutlu olsun Rapunzelim çok güzel bir hayatın olsun sağlık huzur ve mutluluk yanından ayrılmasın en kötü günün sevinç çığlıklarıyla bölünsün seni seviyorum nice yıllara .................. bidenem güzel bakışlım...bende seni özledim...bu güzel dileklerin hepimiz için gerçekleşsin...seni çoooooooookkkkkkkkkkk seviyorum dostum.... frozen mutlu yıllar..iyiki doğdun.... sevgili kleopatra.07 teşekkür ederim güzel delüm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 daha güzel senelere rapunzel seni seviyorummm sedelina acıların büyüttüğü arkadaşım...umarım bu sene sanada mutluluk getirir...dilerim güzel allahım acılarını biran evvel dindirir...mumumu üflerken bunuda diledim içimden..... seni sevmemek mümkünmü..bende çok seviyorum... iyiki doğdun... ..iyiki doğdun dimi..ammaaaan doğmaz olaydım falan demiyorsundur umarım... ..doğum günün kutlu olsun... filazofum...şairim valla nerden bildin aynen öyle dediğimi... teşekkür ederim arkadaşım..iyiki senide tanıdım...seni seviyorum... benim bidenecikk torunum,nihayet arayi fazla uzatmadan dogarak bana daha cocuk sahibi olmadan nene olma duygusunu yasattin hersey,hayatin gonlunce olsun,nice saglikli mutlu senelere canim Frozenim.. seni cok seviyorum nenem benim canem bidenem... benimde bütün nenelerim vefat etti..bana bu güzel kelimeyi..neneciğimi söylemem için hoşgörü gösterdinya...seni daha bi başka sevdim.... seni çoooooookkkkkkkkkkk seviyorum bidenecik nenem benim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 sana bütün bahar dallarını versem yine az gelir, sen bahar gibi canlılık verensin rapunzelim, cadım, gıcığım, dostum, bidenem, vefalım, arkadaşım, sırdaşım, canım...canım...canım... ben şimdi nereden geliyorum biliyormusun bugün bir yiğenim oldu, 4. defa teyze oldum yani seninle aynı gün doğan bir yiğenim var artık... adı zeynep ipek... onun yanından geliyorum, o kadar minicik, o kadar tatlı, o kadar masum ki... çok şekerdi... sen de zeynep ipek te iyiki doğdunuz, sana ailenle ve biricik kızın ile nice mutlu, uzun, sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum frozenim... canımıniçi... seni seviyorum... iyiki varsın... Sarmış deniz kızları gibi dalgalar bizi, Uzun saçları gümüş, şeffaf tenleri fosfor. Yumuşak başlarıyla sarsarak teknemizi, Yolcu, gittiğin sahil nerde diye bağırıyor. Ne bir kıyıdan eser, ne bir ışıktan eser, Sulardan daha derin, yolun karanlıkları. Dalgalar, yürüyünüz, arayalım beraber, Başımızı dövecek yalçın kayalıkları!.. lütfetmişsin bea...nirdeydin bu saate kadar... sardunyam gıcığım dostum....ne güzel bir haber verdin...İYİKİ DOĞDU ZEYNEP İPEK... sağlıklı mutlu güzel bir kader yazmıştır inşallah rabbim...sevdiği ve sevildiği bir hayatı olsun dilerim... iyiki sende varsın...iyiki seni tanıdım...yüreği böylesine hesapsızca sevgi dağıtan çok az insan vardır..işte sende onlardansın...aradığın huzur ve mutluluk inşallah en kısa zamanda seni bulur...seni öyle çok sevmiyorum ki zati biliyosun sen bunu ...bidenem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 lütfetmişsin bea...nirdeydin bu saate kadar... sardunyam gıcığım dostum....ne güzel bir haber verdin...İYİKİ DOĞDU ZEYNEP İPEK... sağlıklı mutlu güzel bir kader yazmıştır inşallah rabbim...sevdiği ve sevildiği bir hayatı olsun dilerim... iyiki sende varsın...iyiki seni tanıdım...yüreği böylesine hesapsızca sevgi dağıtan çok az insan vardır..işte sende onlardansın...aradığın huzur ve mutluluk inşallah en kısa zamanda seni bulur...seni öyle çok sevmiyorum ki zati biliyosun sen bunu ...bidenem lütfettim demi ya, öyle tatlıydı ki, kucağıma aldım hemen sustu bide bana gülücük attı, özlemişim bebek kokusunu, iyiki doğdu... inşallah mutlu olur... sende öyle... bilmemmi, beni ne kadar sevmediğini, bende seni o kadar sevmiyorum zaten, sende biliyorsun bidenem, canıııııııııııııım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 doğum günün kutlu olsun şiir dostum umarım hayatın boyunca hiçbir zaman keşkelerin olmaz.... buda hediyen.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Sağlık ve mutlulukla dolu uzun bir ömür diliyorum Frozen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 doğum günün kutlu olsun şiir dostum umarım hayatın boyunca hiçbir zaman keşkelerin olmaz.... buda hediyen.. teşekkür ederim canem arkadaşım... seninde olmaz inşallah...iyiki varsın bu hediye çok şeker...sanırsam tarkanın köpeği kurt un yavrusu bu Sağlık ve mutlulukla dolu uzun bir ömür diliyorum Frozen teşekkür ederim RA_dya Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 hayır o medyatik bir canlı değil sade sana özel tarkanı falan karıştırma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.