Φ Tantalos Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 ZRÖAÖK ZÜÖM MZLUÖ YOLLZPO bil bakalım burda ne yazıyo? ama bu diğerlerinden daha kolay onu söyliim. Kesin hemen bulursun. asıl zor olanı hazırlıyom, şu an taslak şeklinde al bakalım ipucunu: Herkes Gider Mersine, Biz Gideriz Tersine. Kuralımız belli: Cevabı yaz, nasıl bulduğunu yazma Bunları çözmek zeka işi, bırak herkes kendi zekasını konuştursun dimi? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 benim de ağızım açık kaldı yaw Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 hakikaten ağızım açık kaldı billahi yaw cevabı göremediniz mi hala neyse tamam oynamıyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 e çözmüş benim güzelimm ilk ben tebrik edeyim seni meleğim TEBRİKLERRR Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 saol çiçeğim canımsın asıl ben tebrik edeyim diğerinde harikalar yarattın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Kriptologlar;Bende tebrik edeyim sizi bari.. Alıntı
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 bizim millet şanslı vallaa. bi savaş çıksa tamam işte şifreleri çözcek eleman sıkıntısı yaşamıcaz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.