Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• 1 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Ben askerlik subesine gitsem desemki ben Ateistim, beni askere alirlarmi?

6673[/snapback]

seni seve seve alirlar ;) evrimin en büyük mucisesi..

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

6673[/snapback]

Kardeşim ben şu an askerim...Senin söylediğin şeye sadece gülüp geçerler...Benim arkadaşımda var ataist ama hakkaride askerlik yapıyo hemde komando olarak...Acemilikten arkadaşımdı bilmem anlatabildimmi :clover::excl::excl::excl::excl:

Gönderi tarihi:

Sen gitsen askerlik subesine, ben ateistim desen, senin askerlik boyunca burnundan getirler..

Ama sen gitsen askerlik subesine, belgelerini verip, kimseyle hayat düsüncen hakkında konusmasan kimse sana birsey yapmaz.

Sen adamın gidip te, gözüne sokarsan "Ben ateistim." diye, adam bunda artniyet arar.. :)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

6673[/snapback]

Seni alırlar almasına ama resim konusunda problem çıkabilir. Buradaki resmi sakın verme..)))

Saygılar..

Gönderi tarihi:
eşim açıköğretim 3.sınıfta okuyor bütten sınava girdi kalırsa sınıfta kalmış olacak,geçen sene de kalmıştı askere çağırırlar mı acaba ??

teşekkürler :(

14172[/snapback]

Bence eşinizin askerlikten çok sınıf geçme problemi var. Enişteye selam.. derslerine çalışsın azcık..)))

Saygılar...

Gönderi tarihi:
eşim açıköğretim 3.sınıfta okuyor bütten sınava girdi kalırsa sınıfta kalmış olacak,geçen sene de kalmıştı askere çağırırlar mı acaba ??

14172[/snapback]

Bence eşinizin askerlikten çok sınıf geçme problemi var. Enişteye selam.. derslerine çalışsın azcık..)))

Saygılar...

16894[/snapback]

abi sana katılıyorum çok hoş bir yorum yapmış yıkmışsın yine ortalığı:P

SAYGI BENDEN

Gönderi tarihi:

14172[/snapback]

Saygılar...

16894[/snapback]

eywallah abi ,aleyküm selam 2-3 haftaya kadar belli olcek geçip geçmediği sınıfını,kulaklarını çekersin geçemediyse abi.

saygı bizden

Gönderi tarihi:

14172[/snapback]

hangi drslerden kalmış

17239[/snapback]

fianasal yönetim ve maliye den girdi sınava birini verse yetiyor

verir inşallah!! <_<

Gönderi tarihi:

14172[/snapback]

hangi drslerden kalmış

17239[/snapback]

verir inşallah!! <_<

17245[/snapback]

dersleri agırdır geçmesi zor biraz ama

sınavlarını vermiştir herhalde sonucları iyidir herhalde zor o askere giderse

sen yanlız kalacan

sen onu bırakma beraber askere gıdersınız olur mu?

Gönderi tarihi:

14172[/snapback]

hangi drslerden kalmış

17239[/snapback]

verir inşallah!! <_<

17245[/snapback]

dersleri agırdır geçmesi zor biraz ama

sınavlarını vermiştir herhalde sonucları iyidir herhalde zor o askere giderse

sen yanlız kalacan

sen onu bırakma beraber askere gıdersınız olur mu?

17287[/snapback]

bu konu beni yeterince bunalıma sokuyor zaten

Gönderi tarihi:

14172[/snapback]

Saygılar...

16894[/snapback]

eywallah abi ,aleyküm selam 2-3 haftaya kadar belli olcek geçip geçmediği sınıfını,kulaklarını çekersin geçemediyse abi.

saygı bizden

17152[/snapback]

Bu işler kulak çekmekle olmaz...)) Dersine çalışmayanları dövmeyin. Ona çalışması gerektiğini, hayat şartlarının zor olduğunu falan söyleyin. Hiçmi pedogojik formasyon duymadınız.. Ben dayağa karşıyım..

Saygılar..

Gönderi tarihi:

14172[/snapback]

Saygılar...

16894[/snapback]

saygı bizden

17152[/snapback]

Bu işler kulak çekmekle olmaz...)) Dersine çalışmayanları dövmeyin. Ona çalışması gerektiğini, hayat şartlarının zor olduğunu falan söyleyin. Hiçmi pedogojik formasyon duymadınız.. Ben dayağa karşıyım..

Saygılar..

17518[/snapback]

canım bir kulağını çekersin dedik,tekme tokat girersin demedik yani B)

Gönderi tarihi:

Sevgili river tez elden sınav sonuçlarını banada bildir. Kulak çekme antremanlarına başladım. Bu arada bayanlara yaşı sorulmaz ama yaş kaç river hanım. Bana abi, amca, teyze, hala gibi ünvanlar yakıştırılmasını sevmiyorum. İsmim sedat . Yaşım 28... Kısaca"s" diyebilirsiniz razıyım..))

Sevgiler...

Gönderi tarihi:
Sevgili river tez elden sınav sonuçlarını banada bildir. Kulak çekme antremanlarına başladım. Bu arada bayanlara yaşı sorulmaz ama yaş kaç river hanım. Bana abi, amca, teyze, hala gibi ünvanlar yakıştırılmasını sevmiyorum. İsmim sedat . Yaşım 28...  Kısaca"s" diyebilirsiniz razıyım..))

Sevgiler...

17792[/snapback]

hürmeten demiştim ama pardon demem bi daha,yaş:26 ,adımı burda zikretmek istemiyorum izninle

saygılar :clover:

Gönderi tarihi:

Size river diyorum adınızı sormadım, yaşınızı söyleme gereğide yoktu.. ama söylediğinizde iyi oldu.. Abi demenizi istemememde haklıymışım. Saygı ifadesi olarak kullanmana da gerek yok. Saygıyı hakettiğime inanmıyorum. Ben Allahın aciz bir kuluyum..

Sevgiler...

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

kulağından tuttukları gibi götürürler

yalnız celp döneminde kaçarsa açık öğretime dikey geçişle gelmişse

belki tekrar kayıt şansıyla yırtar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.