Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 soylemesi ayip dedem kadiydi..buyuk olan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 ben kadı kızı dedim kadı torunu değil... hem dedelere dönersek bende kanuni'nin torunu olabilirim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 napalim,simdilerde kadi yok Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 bizde onu demeye çalışıyoduk zaten.... neyse hanfendinin topiğini bozmayalım...bence erkek dediğin ilk önce tam olarak erkek vazifelerini yerine getircek,sevdiği insana bağlı kalacak iyi ve kötü günde,kendi aç gezse bile evini aç bırakmıcak,Maçoluk olacak tabi,anasını babasını evlendiği zaman unutmıycak...ilk aklıma gelenler bunlar... Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 bizim mahallede kadi abla var bide sati abla Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 soylemesi ayip dedem kadiydi..buyuk olan Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 yaa ehemm biseymi ariyodunuz acep?Belki bende vardir daa!! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ERKEK DEDİĞİN Seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz elimi böyle. Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek. İnce olacak; seni senin kadar düşünecek. Sen onu merak ettiğinde kendisine hesap soruluyor havalarına girmeyecek. . . . Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez. Bir bakarsın ki yıllar sonra bu adamla ne yatağa sığıyorsun, ne toprağa... Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alıp sevişmesini de. Babalığını da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakarlığı,fedakarlığı... Erkek dediğin seni koruyacak, kuşatacak. O nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin. Pısırık olmayacak erkek dediğin. Erkek dediğin erkek olacak güzelim. Seni sadece sen olduğun için sevecek. Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle hareket etmeyecek. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem dostun, hem baban, hem çocuğun olacak, huzurla bağrına basacaksın. CAN DÜNDAR çoık fazla bir beklenti,kimse mükemmel değildir... şuda var acaba erkek böyle olmak ıstıyor mu karşımızdakinin erkek olduğunu ve bızden farklı genlere sahıp olduğunu,aynı olaya farklı baktığını neden kabullenemıyoruz ki Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Çok güzel yalnııızzzzzBundan bir tanede ben istiyorum kaldımı acaba?yada piyasaya çıktımı,çıkmadıysa iki tane ayırtmak istiyorum bir bana bir Diloş'a allam yaa harbi den çok güldüm yaa ....allam ... Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 ERKEK DEDİĞİN Seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz elimi böyle. Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek. İnce olacak; seni senin kadar düşünecek. Sen onu merak ettiğinde kendisine hesap soruluyor havalarına girmeyecek. . . Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez. Bir bakarsın ki yıllar sonra bu adamla ne yatağa sığıyorsun, ne toprağa... Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alıp sevişmesini de. Babalığını da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakarlığı,fedakarlığı... Erkek dediğin seni koruyacak, kuşatacak. O nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin. Pısırık olmayacak erkek dediğin. Erkek dediğin erkek olacak güzelim. Seni sadece sen olduğun için sevecek. Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle hareket etmeyecek. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem dostun, hem baban, hem çocuğun olacak, huzurla bağrına basacaksın. CAN DÜNDAR tam anlamıyla beni tarif etmişsin..... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 valla bu özelliklerin tamamını bekleyen evde kalır... üç beş eksik olacak tabii idare edeceksiniz sizde kadı kızı değilsiniz ya... doğru tesbit Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 burda anlatılan, kıızn sevgilisi var mı yok diye düşünmeyen, bu kız benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diye düşünmeyen, ya benimsan ya torpagın mantığıyla kıza kene gibi yapışan , sıkboğaz eden,10 kere red edilip 12 kere daha asılan, kızın peşinde karabaş olan onursuz gurursuz mide bulandırıcı bi erkek modeli.tam karabaş. bu toplumda kadınlar böyle adam sevdikleri için bu kadar zorlanıyorum ben. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 kadına burada anlatıldığı gibi davranırsak iki günde sıkılır. ya bizi büyük bir zevkle red eder, sonra ortamdaki tüm kızlara da büyük bir zevkle anlatır ***** oluruz. diğer kızlrın içinde düşündüğümüz başka bir iki alternatif varsa onlardan da oluruz. kadın mükemmel adam sever, ama karşılaştığı zaman daha da mükemmeli de çıkar diye büyük bir zevkle red eder. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 valla bu özelliklerin tamamını bekleyen evde kalır... üç beş eksik olacak tabii idare edeceksiniz sizde kadı kızı değilsiniz ya... bu özellikleri isteyen kızlara soruyorum, siz de monica belluci misiniz? o kadar iyi adamdan 2 günde bıkarsınız. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 bu özellikleri isteyen kızlara soruyorum, siz de monica belluci misiniz?o kadar iyi adamdan 2 günde bıkarsınız. herkes kendine denk düşeni almak istiyor işte.. ben hatırlıyorum kendime bir erkek begenmiştim geçen sene o kadar yakışıklı okadar zeki ve bana o kdar mükemmel görünüyordu ki vucudu manken gibiydi giyimi brad pite taş çıkarırdı bakışı konuşması rüya gibiydi çocuğa bakktıııım baktıııımmm bazen benle konuştuuu nadirenn görüştüüü ve ben akıllılık ettim olmıcak duaya amin demedim.. çok belliydi beni aştığı .. ve vazgeçtim akıllıca bir tercih yaptım bence . denk gördüklerini beğeniyor insanlar bu benim dengim diyor üstünü fazla aşağı gördüğnü de az buluyor beğenmiyor. haklı herkes dengini arıyor Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 melis hanım herkes dengini arar dediğin gibi de can dündarın yazısındaki adam gerçek olsa peygamber olur yan i. o da biraz fazla değil mi sizce? pes yani diyorum. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 melis hanım herkes dengini arar dediğin gibi de can dündarın yazısındaki adam gerçek olsa peygamber olur yan i. o da biraz fazla değil mi sizce? pes yani diyorum. can dündar yazısındaki adam muhtemelen kendisi öle olmaya da calısıyordur adam ikizler olabildiğini hiç sanmıyorum bu arada ama çabası hoş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.