Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Benim güzel mırmırım;Gerçi Mine'cim bir topic açmış ama sadece sana ait olsun istedim.Evde ve daha sağlıklı bir bağlantıyla çok güzel bir kutlama yapardım ama sadece bu resimle idare edeceksin kedicim.. Doğumgünün kutlu olsun,herşey dilediğince şekillensin.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 AÇA arkadaşım doğum günün kutlu ve mutlu olsun Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 aça kedi doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 teşekkür ederim hepiniseee ben hastanede kutladım doğum günümü ama siz unutmamışsınız Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Canım benim doğum günün kutlu olsun Neden hastanede kutladın kötü birşey yoktu değilmi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Pisicik doğum günün kutlu olsun şeker Mutlu yıllar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 forumun tek kedisi doğum günün kutluu olsun... bu arada geçmiş de olsun...... önemli bişey yoktur umarım.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 doğum günün kutlu olsun AÇA... nice mutlu senelere.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 daha güzel yıllarda hep aramızda olman dileğiyle seni sevıyorummm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Doğum günün kutlu olsun AÇA... ALLAH hayırlı ömürler versin... buda hediyen.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 teşekkür ederim hepiniseee ben hastanede kutladım doğum günümü ama siz unutmamışsınız Hayırdır açacım inşallah önemli bişey değildir çok geçmiş olsun cnm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 iyiyim şekerler siz dert etmeyin hepinize çok teşekkür ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 (Umarım ciddi bişey değildir.Sulandırıcam da.. ) Hastane dediği veterinerdir onun.Aylık parazit aşısını yaptırmaya gitmiştir.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Kedicik doğum günün kutlu olsun . Tüm güzellikler senin olsun ..............! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.