Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl Benim güzel mırmırım;Gerçi Mine'cim bir topic açmış ama sadece sana ait olsun istedim.Evde ve daha sağlıklı bir bağlantıyla çok güzel bir kutlama yapardım ama sadece bu resimle idare edeceksin kedicim.. Doğumgünün kutlu olsun,herşey dilediğince şekillensin..
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl teşekkür ederim hepiniseee ben hastanede kutladım doğum günümü ama siz unutmamışsınız
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl Canım benim doğum günün kutlu olsun Neden hastanede kutladın kötü birşey yoktu değilmi
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl forumun tek kedisi doğum günün kutluu olsun... bu arada geçmiş de olsun...... önemli bişey yoktur umarım....
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl daha güzel yıllarda hep aramızda olman dileğiyle seni sevıyorummm
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl Doğum günün kutlu olsun AÇA... ALLAH hayırlı ömürler versin... buda hediyen....
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 18 yıl teşekkür ederim hepiniseee ben hastanede kutladım doğum günümü ama siz unutmamışsınız Hayırdır açacım inşallah önemli bişey değildir çok geçmiş olsun cnm
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl (Umarım ciddi bişey değildir.Sulandırıcam da.. ) Hastane dediği veterinerdir onun.Aylık parazit aşısını yaptırmaya gitmiştir..
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl Kedicik doğum günün kutlu olsun . Tüm güzellikler senin olsun ..............!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.