Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapak_115503.jpg

Greçka adı ile de bilinen karabuğday son yıllarda bol lifli, düşük yağlı ve glutensiz yapısı nedeni ile ülkemizde de sıkça tüketilmeye başlamıştır. Peki karabuğday nedir, nasıl pişirilir? İşte karabuğday hakkında merak edilenler…

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.