Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 trabzonlum (37) AÇA (22) egzorsist (29) fatmagenc (41) DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN HEPİNİZE NİCE SENELERE DİLERİM AÇA'M BENİM forumumuzun yaramas kediciği iyi ki doğdun tatlım, nice sağlıklı ve mutlu senelere egzo'cum forumumuzun müzmin bekarlarından sende iyi ki doğdun ve daha nice mutlu ve sağlıklı senelere Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Açacım cnm çekirgem doğum günün kutlu olsun Allah nice hayırlı ömürler nasip etsin tatlım Egzorsist doğum günün kutlu olsun,nice yıllara İşte bu da pastanıs ÇEKİRGEM Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Canım kardeşlerim egzorsist ve aça doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu ve huzurlu senelere sizi çok seviyorum Bu aradatrabzonlum ve fatmagenç sizlerinde doğum günü kutlu olsun arkadaşlar Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Kardeşim Taner buda doğum günü hediyen AÇA bak sanada AYI aldım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 AÇA bak sanada AYI aldım Niye Çok mu ihtiyacı varmış Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Doğum günleriniz kutlu olsun arkadaşlar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 mutlu yıllar arkadaşlar sizi seviyorum aça, egzorsist... diğer iki arkadaşı tanımıyorum ancak onlarında yeni yaşını kutlarım sevgiler Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 sevgili aça ve şiir dostum egzorsist iyiki doğdunuz...nice mutlu,başarılı ve sağlıklı yıllara... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 hepinizin doğum günü kutlu olsun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bende doğum günü olan arkadaşların doğum günlerini kutluyorum herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Dogum gunleriniz cumleten kutlu olsun Aca ve Egzorsist,nice yillara saglik mutlulukla.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 doğum günlerimizi cümleen kutlayan herkese kucak dolusu sevgiler Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 mutlu yıllar, kaçırdığım bir topic olmuş..geç oldu ama;) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.