Misafir TurgayS Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Başlığı açtım burdaydım diye Anlatayım bari. Forumu takip ediyordum hemen hemen herkesi tanıyor gibiyim özellikle de Nightwish ve Blade Runner' ı Ben böyle konuşlamaları sevmem aslında Selamün aleyküm Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Aleyküm selam... Hoşgeldin.. Mi acaba???.. Başına ..... alma bari.. Neyse.. Ben kaçar.. Okul var, sınav var.. Sana iyi forumlar.. Alıntı
Misafir TurgayS Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Kaçıyorsun haa Sınavda başarılar diler ben Bu arada hoşbuldum Sağol. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 hoşgeldin....... yalnız sana şunu solim biraz tarz deiştirmelisin........ anladın sennnnnnnnnn arkadaşlık kurarken cıvıma hemen yani neyse bu arada tanımassın die solüyorum ben blade_runner.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 hoşgeldiniz.... ne çookk şeyler olduu yaa.... ulem bu bladee ne fenaa boşuna ..........demiyorum.... biraz katledelim şurayı... neysee biraz daha yavaşş ilerlemen dileğimle..... tekrar hoşgeldin..... çok mu konuştum nee.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 <_< bencede çok konuştun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 <_< bencede çok konuştun nenn turşu satıyo suratın.... ee çene vermiş Allah kullanmak lazım....dimi ama... sinir etmesin seni de..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.