Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Nasıl güzel bir sevgi bu.....

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Oldukça yoğun bir sabah..

Tahminen saat 8:30 da seksenlerinde,yaşlı bir adam başparmagındakı dikişleri aldırmak üzere içeri girdi.

Çok acelesi olduğunu söyledi, zira saat tam 9:00 da bir randevusu varmış.

Onun canlı titreşimlerini hissettim adeta ve kendisine oturmasını söyledim.

Çünkü tedavisinin bitmesi ve onun birisini görmesi en azından bir saat sürerdi.

Saatine baktığını görünce, başka bir hastam da olmadığı için yarası ile ben meşgul oldum.

Tetkik ettigimde yaranın çok güzel iyileştiğini görünce doktorlardan birisine bantlari açmasını ve yeniden sarmasını söyledim.

Yaranın tedavisi esnasında konuşmaya başladık.

Bu kadar acelesi olduğuna göre acaba bu sabah bir doktorla mı randevusu olduğunu sordum.

Bana hayir diye cevap verdi.

Bakımevine gidip eşi ile kahvaltı etmek için acelesi olduğunu söyledi.

O zaman eşinin sıhhatinin nasıl olduğunu sordum.

Bana orada uzun bir süredir kaldığını ve Alzheimer hastalıgının bir kurbanı olduğunu nakletti.

Konuşurken yarasını da sarmış bulundum ve karısı onu beklerken biraz da geç kalmış olmasından dolayı acaba eşiniz endişe duyar mı dedim.

Beş seneden beri onun kim olduğunu bile bilmediğini ve kendisini tanımadığını söyledi.

Şaşırmıştım.

"sizi tanımadığı halde yinede her sabah onu görmeye mi gidiyorsunuz?"

elimi okşayarak gülümsedi.

"O beni tanımıyor ama ben halen onun kim olduğunu biliyorum" :wub: dedi.

Gönderi tarihi:
Vay bee... hala yaşıyo mu böyle adamlar yaa... başkası olsa, nasılsa tanımıyo diye hiç umursamaz valla.

di mi bencede......

belkide sadece yaşlı olmasından kaynaklanan bir bağlılıktır bu.... :unsure:

Gönderi tarihi:
di mi bencede......

belkide sadece yaşlı olmasından kaynaklanan bir bağlılıktır bu.... :unsure:

Yok yaa redblack, belki var böyle sevgiler ama biz hiç yaşamadığımız için bilmiyoz tabi var mı yok mu gerçekte. ama bak adam yaşamış işte. uydurma diyo olabilirsin ama ben görüyom gerçek hayatta. var böyle sevgiler, yaşayan var yani. belki bigün yaşarsın, illa yaşlanman gerekmiyo ki hissetmen için?

Gönderi tarihi:
Yok yaa redblack, belki var böyle sevgiler ama biz hiç yaşamadığımız için bilmiyoz tabi var mı yok mu gerçekte. ama bak adam yaşamış işte. uydurma diyo olabilirsin ama ben görüyom gerçek hayatta. var böyle sevgiler, yaşayan var yani. belki bigün yaşarsın, illa yaşlanman gerekmiyo ki hissetmen için?

:unsure::ermm::crying::crying::crying::crying:

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.