Φ ebrarx Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 meraba siteye yeni üye oldum ismim ebrar,yeni üyelerii o kadar sıcak karsılıyosunuz kii,sıcacık bir merhaba demeden geçemedimm,aslında ilgi alanım kitaplardır,umarım güzel paylaşımlarda bulunuruzz Alıntı
Φ ebrarx Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Duyduğumda çok hoşuma giden ve melek gibi bir anımsatma yapan güzel isimlerden erkek bayan farketmez.?Şimdiden isminin heyacanını herkesin yaşaması temennisiyle. Hoşgeldiniz tesekkr ederimm böyle güzel bi karsılama için,bayanım.hoşbulduk Alıntı
Φ Finalist Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 hoşgeldin bu başlık bana nedense çok tanıdık geldii neysee sanadaa sıcacık bir merhaba:) Sizde Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Başlığımız aynı olmuş tevafuk diyelim Güzel ve seviyeli paylaşımlar diliyorum Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 hoşgeldin Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 hoş geldin sevgili arkadaş.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.