Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl igdg ka ifyayfj sgkg Bu bilmecenin ipucu, önceki bilmecemi bilen Gloria'nın niki. İpucu: GLORİA bakalım bunu bulabilcen mi? bulana editörlük vercem, bak kıymetini bilin haa!
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl Yazar Gloria;''Hadi bu şifreyide anla''.. İçimden bi hiz "Taurus bu şifreyide anladı" diyo... dimi? anladın dimi? E sizde hazırlayıp sunun o zaman yaa... neşelensin biraz şu bilmece ortamı. gerçek bilmecelerle uğraşalım.
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl Yazar Peki senin için bir soru sorayım.. Hayır, soruları ben sorarım. Neyse, sor bakalım. Ama sende bunu bulmaya çalışsana? Bak bu soruyu bulan olursa, nasıl çözdüğünü kesinlikle söylemesin olur mu? sadece cevabını yazsın... Ciddiyim bak...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl igdg ka ifyayfj sgkg Bu bilmecenin ipucu, önceki bilmecemi bilen Gloria'nın niki. İpucu: GLORİA bakalım bunu bulabilcen mi? bulana editörlük vercem, bak kıymetini bilin haa! daha ne diyeyim sana
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Yazar daha ne diyeyim sana :clover: Daha dicek bişii yok valla... Helal olsun... Nasıl çözdüğünü sormuyorum bile, çünkü biliyorum
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl soruya yetişemedik ama enazından şifresini çözdüm bu da bişidir gloria-alfabenin ilk harfleri falan desem sanırım sen de anlarsın ne demek istedigimi güzel soruymuş eline sağlık aslında tahmin etmiştim boyle bir soru oldugunu ama gloria olayını çözememiştim bi türlü, şimdi ok oldu yani... yeni sorular gelsin tantalos, senin sorularını begendim
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl Yazar iki defa aynı mesajı yollamışım, e birini silim o zaman Al bak sana bir soru daha hazırladım. Bu diğerlerinden çok daha kolay ama onu söyliim. Yeni bi şifre hazırlıyom. O olcak asıl bombam...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.