Φ Tantalos Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 igdg ka ifyayfj sgkg Bu bilmecenin ipucu, önceki bilmecemi bilen Gloria'nın niki. İpucu: GLORİA bakalım bunu bulabilcen mi? bulana editörlük vercem, bak kıymetini bilin haa! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gloria;''Hadi bu şifreyide anla''.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gloria;''Hadi bu şifreyide anla''.. İçimden bi hiz "Taurus bu şifreyide anladı" diyo... dimi? anladın dimi? E sizde hazırlayıp sunun o zaman yaa... neşelensin biraz şu bilmece ortamı. gerçek bilmecelerle uğraşalım. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Peki senin için bir soru sorayım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Peki senin için bir soru sorayım.. Hayır, soruları ben sorarım. Neyse, sor bakalım. Ama sende bunu bulmaya çalışsana? Bak bu soruyu bulan olursa, nasıl çözdüğünü kesinlikle söylemesin olur mu? sadece cevabını yazsın... Ciddiyim bak... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gloria çözemezse bakıcam söz.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nobody Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 igdg ka ifyayfj sgkg Bu bilmecenin ipucu, önceki bilmecemi bilen Gloria'nın niki. İpucu: GLORİA bakalım bunu bulabilcen mi? bulana editörlük vercem, bak kıymetini bilin haa! daha ne diyeyim sana Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 daha ne diyeyim sana :clover: Daha dicek bişii yok valla... Helal olsun... Nasıl çözdüğünü sormuyorum bile, çünkü biliyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 soruya yetişemedik ama enazından şifresini çözdüm bu da bişidir gloria-alfabenin ilk harfleri falan desem sanırım sen de anlarsın ne demek istedigimi güzel soruymuş eline sağlık aslında tahmin etmiştim boyle bir soru oldugunu ama gloria olayını çözememiştim bi türlü, şimdi ok oldu yani... yeni sorular gelsin tantalos, senin sorularını begendim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 iki defa aynı mesajı yollamışım, e birini silim o zaman Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 iki defa aynı mesajı yollamışım, e birini silim o zaman Al bak sana bir soru daha hazırladım. Bu diğerlerinden çok daha kolay ama onu söyliim. Yeni bi şifre hazırlıyom. O olcak asıl bombam... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.