Φ New-life Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Cok guzel bi iliski yasamaya baslarsiniz, iste aradigim o dersiniz! cok guzel seyler paylasirsiniz haftalarca aylarca yillarca ama sonunda aliskanlik kacinilmaz bisey olarak karsiniza cikar! acaba tek sebep bu mu? erkekleri anlamaya calisiorum.. 2 yili askin bir birlikteligim cok guzel gidiyo super iyi anlasiorum evet hersey yolunda ama bi suredir eskisi gibi olmadigini farkettim. onun sevgisinden eminim gercekten yanimdayken cok mutlu oldugunu ve sevdigini biliorum, soyledigi guzel seylere inanabiliorum. ama oyle bir an geliyo ki tamamen uzak yabanci biri cikio karsima sanki, dengesizlik soz konusu ve onu sıkmadan bu konuyu konustugum halde pek bi deisiklik olmuo malesef.. heyecan azaldi ask azaldi evet bunlar sebep olabilir ama bu durumda ne yapmali? ne yapilir bu durumda inanin caresizim icim icimi kemiriyo !!!??? tavsiyesi olan var mi? Alıntı
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Cok guzel bi iliski yasamaya baslarsiniz, iste aradigim o dersiniz! cok guzel seyler paylasirsiniz haftalarca aylarca yillarca ama sonunda aliskanlik kacinilmaz bisey olarak karsiniza cikar! acaba tek sebep bu mu? erkekleri anlamaya calisiorum.. 2 yili askin bir birlikteligim cok guzel gidiyo super iyi anlasiorum evet hersey yolunda ama bi suredir eskisi gibi olmadigini farkettim. onun sevgisinden eminim gercekten yanimdayken cok mutlu oldugunu ve sevdigini biliorum, soyledigi guzel seylere inanabiliorum. ama oyle bir an geliyo ki tamamen uzak yabanci biri cikio karsima sanki, dengesizlik soz konusu ve onu sıkmadan bu konuyu konustugum halde pek bi deisiklik olmuo malesef.. heyecan azaldi ask azaldi evet bunlar sebep olabilir ama bu durumda ne yapmali? ne yapilir bu durumda inanin caresizim icim icimi kemiriyo !!!??? tavsiyesi olan var mi? Bak, bi iki gün sabret, ben sana bi fikir vercek kimseyi buraya çağırcam tamam mı. ben hep sor derim ama sen şimdilik ilişkini sorgulama olur mu. sabret biraz. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Cok guzel bi iliski yasamaya baslarsiniz, iste aradigim o dersiniz! cok guzel seyler paylasirsiniz haftalarca aylarca yillarca ama sonunda aliskanlik kacinilmaz bisey olarak karsiniza cikar! acaba tek sebep bu mu? erkekleri anlamaya calisiorum.. 2 yili askin bir birlikteligim cok guzel gidiyo super iyi anlasiorum evet hersey yolunda ama bi suredir eskisi gibi olmadigini farkettim. onun sevgisinden eminim gercekten yanimdayken cok mutlu oldugunu ve sevdigini biliorum, soyledigi guzel seylere inanabiliorum. ama oyle bir an geliyo ki tamamen uzak yabanci biri cikio karsima sanki, dengesizlik soz konusu ve onu sıkmadan bu konuyu konustugum halde pek bi deisiklik olmuo malesef.. heyecan azaldi ask azaldi evet bunlar sebep olabilir ama bu durumda ne yapmali? ne yapilir bu durumda inanin caresizim icim icimi kemiriyo !!!??? tavsiyesi olan var mi? eeee olur öyle şeyler..zamane insanı bi tuhaf..çok çabuk tüketiyor..ve modern zamanlarda aşk..inanki bi acınası... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Bak bu dogru,bu yuzden cabuk asik olmamak lazim...Yada askla sevgiyi karistirmamak.... Aliskanlik her iliskide kacinilmaz olur,Bunu engellemekte sanirim kisilerin iliskielrindeki kuvvete baglidir.. Cunku gercek sevgilerde aliskanlik yada SIKILMAK engel degildir bence sevgiye... öylemidir...hadi öyle olsun..seni mi kırıcam... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 eger sence ole degilse soleee Belki hatam varsa duzeltiriz.... Estağfurullah bohem hanım.. ...ne hatası..bi ara şey demiştim ben..aşık olduğum hiç bir kadını sevmedim diye..amanın bazıları üstüme yürümüştü..nasıl olur diye..aslında aşk ve sevginin farkını..ve sevginin sonrasında doğacak olan aşkın belkim mükemmeli doğurabileceğini falan söylemiştim ama..katılmadı bazıları..fakat öncesinde olunan aşkın ardından da..(hani aşkın gözü kördür mantalitesi) sevmediğin birileri(yaşamdaki duruşu ve bakışı) çıkma gerçeğide var...öyle değilmi .... .ya biz hangi konu hakkında istişare ediyorduk..biraz dağıldı gibi konu ama..affola... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 AAA.....Ben sizi bayan saniyordum.. Bende sevdigim kimseye asik olmadim.... Bunlar normal.... Sanirim aska bakis acisindan dolayi kaynaklaniyor bu dusunce cunku ben herkezi herseyi severim...Sevgi boldur..Ama askda cimriyimdir....Ask benim icin basit degildir....Olmasi gerektigi zaman ve dogru kisiyle olmali....Ben herkezi sevdim ama asla asik olmadim... Belkide bundan dolayi size karsi ciktilar....Cunku herkezin bakis acisi cok farkli.. Evet konu bayagi dagildi... aaaa.. ..çift "g"li ve vurgulu figgaro nasıl olur bayan.. ..erkekim ben henfendi.. ..şaka yaptın dimi.. canım bizde her önümüze gelene aşık olmuyoruz herhal..herkezide sevemedim..bazı insanlar sevilemeyecek kadar kirli..ve ne üzücü biliyomusun hiç aşık olamaman..gerçi yukarıda da demişin ya..farklı bakış açıları..bir açı kaç farklı bakışta aşkın yoluna çıkamaz ki..teorimsel olarak sinüs ve tanjant..hadi birazda cosinüs ekleyelim..bu doğrultular üzre yokmudur bir durak...aşkın durağı.... ....bence sen tamda aşık olucak kıvamdasın... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 hani ikinci ileti de bir arkadaş bir bileni çağıracam demiş ya... o benim işte... geldim,aydınlatıp gidiyorum... şimdik şöyle çekirge,aşk ve sevgi ayrımı içinde bendenizin de olduğu,çok bilen tayfası tarafından yıllardır yapılır. genelde doğrudur da... kanaatimce siz bu şahs-ı muhteremi seviyorsunuz.o zaman nedir efendim?-çocukcayizin ümüğüne çöreklenmemek,beni seviyor musun,amanin de ilk günlerdeki gibi romantik değilsin,neden sebep bana kalpli çikolata almıyorsun polemiklerine girmeyiniz reca edicem...hele ki meg ryan,sandro bullock triplerine girip sewdiğinizi kendinizden soğutmayınız lütfen...seviyorsanız seviyorsunuzdur,seviyorsa seviyordur zaten 2 yıl birliktelik sevip sevmediğine karar verebilmek için kafi bi süre,kaldı ki siz birbirinizden şüphe de duymuyorsunuz... lakiiiiinnnn,işte ayırmaya gelince: aşk ilk gördüğünde olur,kimyasaldır,ertesi gün bilemedin bi hafta sonra(coğrafyaya göre değişiyor bu zaman...)sevişirsin -muhtemelen geçer,geçmeyeni 2. sevişmede kesin geçer.yanlışsam düzeltiniz reca edicem... sewda dediğinde bi kere kesin en yanığından bi iki türkü dinlersin,2. kez görüştüğünde sadece konuşmadan ona bakmak istersin saatlerce,dost olmayı dilersin,iyi dost olmayı,sevişmek ayin gibidir,karşındaki içindir.... bakınız sürekli değişik yüzleri olan şizofren bi kadın değildir sewda,sewdim dersin,o gider sen sewdalı kalırsın.kimseyi koyamazsın yerine...di mi güsel kardeşim? ama aşk bi sokak kadınıdır,her yerde karşına çıkabilir,her an bi sürprize hazır olmalısındır,belki de asıl çekici kılan budur.ama biter,gidiyorum demeden gider ve hasret bir başka aşka kadar sürer... son sözdür:inanıyorsan,öyledir...yorma; kendini de çocukceyizi de... öperim gözlerinden... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 hani ikinci ileti de bir arkadaş bir bileni çağıracam demiş ya...o benim işte... geldim,aydınlatıp gidiyorum... şimdik şöyle çekirge,aşk ve sevgi ayrımı içinde bendenizin de olduğu,çok bilen tayfası tarafından yıllardır yapılır. genelde doğrudur da... kanaatimce siz bu şahs-ı muhteremi seviyorsunuz.o zaman nedir efendim?-çocukcayizin ümüğüne çöreklenmemek,beni seviyor musun,amanin de ilk günlerdeki gibi romantik değilsin,neden sebep bana kalpli çikolata almıyorsun polemiklerine girmeyiniz reca edicem...hele ki meg ryan,sandro bullock triplerine girip sewdiğinizi kendinizden soğutmayınız lütfen...seviyorsanız seviyorsunuzdur,seviyorsa seviyordur zaten 2 yıl birliktelik sevip sevmediğine karar verebilmek için kafi bi süre,kaldı ki siz birbirinizden şüphe de duymuyorsunuz... lakiiiiinnnn,işte ayırmaya gelince: aşk ilk gördüğünde olur,kimyasaldır,ertesi gün bilemedin bi hafta sonra(coğrafyaya göre değişiyor bu zaman...)sevişirsin -muhtemelen geçer,geçmeyeni 2. sevişmede kesin geçer.yanlışsam düzeltiniz reca edicem... sewda dediğinde bi kere kesin en yanığından bi iki türkü dinlersin,2. kez görüştüğünde sadece konuşmadan ona bakmak istersin saatlerce,dost olmayı dilersin,iyi dost olmayı,sevişmek ayin gibidir,karşındaki içindir.... bakınız sürekli değişik yüzleri olan şizofren bi kadın değildir sewda,sewdim dersin,o gider sen sewdalı kalırsın.kimseyi koyamazsın yerine...di mi güsel kardeşim? ama aşk bi sokak kadınıdır,her yerde karşına çıkabilir,her an bi sürprize hazır olmalısındır,belki de asıl çekici kılan budur.ama biter,gidiyorum demeden gider ve hasret bir başka aşka kadar sürer... son sözdür:inanıyorsan,öyledir...yorma; kendini de çocukceyizi de... öperim gözlerinden... efem..hoşgelmişiniz..ve..nede çabuk gitmişiniz...bir ampül berraklığında biz ki küf tutmuş aşksızcık plaktonlarını derin ve karanlık deryalardan ışığa..güne..hakikate..hatta hakka kavuşturdunuz..ellerinizden öperim..sizi hep..ama hep..heeep beklerim..özlerimde.. .... sizedir... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.