Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapak_011405.jpg

Sıcak havalarda uygun koşullarda muhafaza edilmeyen et ve süt ürünleri nedeniyle gıda zehirlenmeleri vakalarında artış yaşanıyor. Özellikle sıcak havalarda açıkta uzun süre kalan besinler bozulma riski taşırken, bu ürünleri tüketenlerde de besin zehirlenmesi riski artıyor. Bazı işletmelerin ise artan elektrik maliyetleri nedeniyle özellikle gece saatlerinde dondurma dolaplarını ve diğer soğutucu dolaplarını kapattıkları iddia ediliyor.

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.