Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan Bugün oynanan 4. maçta Ebrar Karakurt'un takımı Dynamo Kazan'ı 3-0 yendi Dynamo Kazan K: 0 - Kaliningrad K: 3
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Nisan Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Nisan Ebrar Karakurt Bu karşılaşmada Pasör çaprazı olarak tam 34 sayı kaydetti. Önceki sezon 798 sayıyla, Rusya liginde bir sezonda en çok sayı atan oyuncu rekorunu kıran Ebrar, şimdi de toplamda 849 sayıyla kendi rekorunu kırıp lig tarihine geçti. BU SEZON TAM OLARAK 849 SAYI ALDI Karşılaşmada Brayelin Martinez Ebrar Karakurt Savaşını Ebrar Karakurt kazandı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Mayıs Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Mayıs Ben hayatımda takımına bu kadar sahip çıkan bir oyuncu daha görmedim (Özllikle yabancı bir oyuncu olarak) Ebrar Karakurt Rus ligini yeniden salladı ve Rusların deyimiyle bir efsane oldu: Rus liginde arka arkaya Rus ligi sayı rekorunu kırdı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran Ebrar'dan müthiş bir paylaşım geldi..! Fazla mı geldim! Vah Vah View this post on Instagram A post shared by Ebrar Karakurt (@ebrarkarakurt18)
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran Rusya'da tarih yazan Ebrar Karakurt'tan bir paylaşım daha RUSYA’DAN BİR EBRAR KARAKURT GEÇTİ! Milli yıldızımız Ebrar ve başarılarla dolu Lokomotiv Kaliningrad kariyeri: Rusya Ligi Şampiyonluğu En Değerli Oyuncu En Skorer Oyuncu En İyi Pasör Çaprazı En İyi Servis Atan Oyuncusu Sayı Rekoru Rusya Kupası Rusya Kupası MVP’liği Rusya Kupası En İyi Servis Atan Oyuncusu View this post on Instagram A post shared by Kısa Paslar Volley (@kpvolley)
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın