Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

"Seksi bilinçli yapmak bir sanattır." diyor haberimiz.

haberin ayrıntıları;

İdeal sekste kadına da erkeğe de eşit oranda sorumluluk düşer. Zevk alma `iyi seks`in son noktasıdır

Saatler bir dakika gibi geçer ya da iki saniye sonsuzluğu ifade eder. Süper seks deneyimleri olan kadınlar, seks sırasında kendilerine "İyi görünüyor muyum?", "Beni beğeniyor mu?" gibi bilinçsizce sorular sormazlar. O anın tadını çıkarmaya ve beyinlerini başka şeylerle meşgul etmeye bakarlar.

İşte gerçekler

Boşlukta kaybolma duygusu: İyi ve doyumsuz sekste kadın, o derece zevk alır ki, çevresini, nerede olduğunu, hatta neredeyse eşini bile unutur. İlginç olan, kendilerini kaybeden bu kadınlar, tahminlerinden çok daha güçlü duygular yaşadıklarını itiraf ederler.

Tek kişi olma duygusu: Süper seks sırasında, hiç değilse seksin bir bölümünde, kadın kendisiyle, dünyayla ve eşiyle bütünleştiği duygusuna kapılır. Konsantrasyon güçlüğü çekmez. Beynini rahat şekilde yaşadığı ana verebilir. Bu da vücudunun sekse tepki vermesini kolaylaştırır.

Mükemmellik duygusu: Yatakta en iyi anları sorulduğunda kadın, cevap vermekte zorlanır. Bu da seksüel anları ve zevkleri birbirinden ayırmakta çektiği zorluktandır. Sevişmenin her bölümü ve her sevişme özeldir. Çünkü her şey öylesine mükemmeldir ki...

Güvenlik hissi: Birçok kadın, süper seksi barış ve güven dolu anlar olarak niteler. Zaten bir kadın, sadece güvende olduğunu hissettiğinde bu kadar rahat bir sevişme yaşayabilir.

Belirginlik: Süper seks sırasında karşınızdakine açık olmamak imkansızdır. Bir çift, birbiriyle ne kadar çok duygularını ve kişisel arzularını paylaşırsa, ilişki o kadar parlak ve doyurucu olur.

Erkeğe göre süper seks

Bir erkek, cinsel ilişkiye girdiği kadının kendisini önemsediğini ve arzuladığını hissettirmesini süper seks diye tanımlıyor. Yine her türlü istek ve beklentilerini kadının da paylaşmasını süper seks olarak görüyor.

Ön sevişme sırasında birbirlerini karşılıklı uyarmayı bekliyor. Genelde erkekler, sevişmeden önce kadınların alkol almalarını ve sigara içmelerini istemiyorlar. İlişkinin bitiminde hemen sırtını dönüp uyumasını sevmiyor ve seksi sadece cinsel birleşme olarak görmüyorlar. Ayrıca kadınların böyle düşündüklerini iddia ediyorlar. Erkek, kendisinin kadına dokunup öptüğü gibi, kadının da aynı şekilde davranmasını istiyorlar.

Erkekleri neler tahrik eder?

* Arzulandığını hissettiren bakışlar...

* Yumuşak ve ipeksi bir ten...

* Kalın, dolgun ve hafif nemli dudaklar...

* Dolgun göğüsler...

* Saçını yukarıdan toplamış, güzel enseli kadınlar...

* Ayak bileklerinin inceliği...

* Bir kadının eğilip bükülürken, örneğin dans ederken yaptığı vücut çizgileri...

...........................................................................................................................

bilmiyorum artık konu tahrik etmeye girerse sanki sansürleme yapmak gerekebilir..

Gönderi tarihi:
Erkekleri neler tahrik eder?

* Kalın, dolgun ve hafif nemli dudaklar...

yav ben dierlerini bilmem ama şu maddeye takıldım :D Dolgun dudaklardan ziyade ince dudakları beğenen bi arkadaşım vardı, bilemiyorum artık kız arkadaşının dudakları ince diye mi öle diyodu :) Gerçi ben kızım ama kendi fikrimi söliim kızlarda dudak ne çok dolgun olmalı ne de çok ince, zarif kibar bi dudak olmalı bence, böle ne biliim, insan bakınca yüzüne sırf dudak görünmesin öle yane, gözler de ilgi çeksin, güzel kibar minik bi burnu varsa o da.. Erkeklerin dudağıysa kızlarınkinden daha kalın olmalı, erkeklere ince dudak yakışmıyor. Erkekler kızlardan daha yapılı bu yüzden böle olmalı diye düşünüyorum :D:)-_-

Gönderi tarihi:
:lol: angelina jolie miiii :P Ya benim hiç hoşuma gitmiyor maalesef, çünkü aşırı büyük ve pürüzsüz gözükmüyor çizgi çizgi hep, insana bi yapıştımı vakumlar :D ya çok büyük dudak bence itici, çünkü herşeyin fazlası itici ya ne bilim her şey normal ölçüde olmalı derim ben B) ama tabi bu senin beğenin, saygı duyarım :)
Gönderi tarihi:

oooo agleL

sen ne dediğinin farkında mısın? vakumlası yahu bir erkek ne ister başka hı? :blushing::sweatingbullets:

aslında haklısın da biraz narinlik bayana hoş yakışır. ama göz ardı ettiğin bişe var

o da topikte ki konu ne kadar yakıştığından ziyade nekadar seksi göstermesi.. bence birz iri ve nemli olanlar daha çekici olur..

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
oooo agleL

sen ne dediğinin farkında mısın? vakumlası yahu bir erkek ne ister başka hı? :blushing::sweatingbullets:

aslında haklısın da biraz narinlik bayana hoş yakışır. ama göz ardı ettiğin bişe var

o da topikte ki konu ne kadar yakıştığından ziyade nekadar seksi göstermesi.. bence birz iri ve nemli olanlar daha çekici olur..

Öff aman siz erkekler -_- Başka şeyler düşünün biraz! :D Bence bir kadın ne kadar güzel olursa olsun ya da seksüüü :P , eğer aptalsa çok iticidir, aynı zaman da bir erkek de öyle. Bir de çok tuhaftır ama bi insan çirkindir ama çok çekicidir bunu da anlamış değilim, o çirkin ama çekici insanı çekici kılan nedir?? Benim öyle bi tanıdığım vardı, çocuk çirkindi ama değişik bi çekimi vardı belki de kendine güveni de olabilir. Evet bak konuyu açmışken, güven de çok önemli, mesela pısırık duran bir erkek hiç ilgi çekmediği gibi maço bir erkek de pek çok kadın için çekici sayılmaz. Yani önemli olan ortayı bulmak işte ;) Tip olarak da şahsen normal ölçüler iyidir derim ben, mesela sıska bir erkek ya da iri yarı dev cüsseli bi erkek düşün... İkisi de itici bence, yani normali en güzeli. Dudağa gelince.... Öyle büsbüyük olmasın ama dolgun olsun, yani ne biliim insanın suratına bakınca sadece dudak görmüş olmak gibi olmasın :D derim ben :blushing:

Gönderi tarihi:
Öff aman siz erkekler -_- Başka şeyler düşünün biraz! :D Bence bir kadın ne kadar güzel olursa olsun ya da seksüüü :P , eğer aptalsa çok iticidir, aynı zaman da bir erkek de öyle. Bir de çok tuhaftır ama bi insan çirkindir ama çok çekicidir bunu da anlamış değilim, o çirkin ama çekici insanı çekici kılan nedir?? Benim öyle bi tanıdığım vardı, çocuk çirkindi ama değişik bi çekimi vardı belki de kendine güveni de olabilir. Evet bak konuyu açmışken, güven de çok önemli, mesela pısırık duran bir erkek hiç ilgi çekmediği gibi maço bir erkek de pek çok kadın için çekici sayılmaz. Yani önemli olan ortayı bulmak işte ;) Tip olarak da şahsen normal ölçüler iyidir derim ben, mesela sıska bir erkek ya da iri yarı dev cüsseli bi erkek düşün... İkisi de itici bence, yani normali en güzeli. Dudağa gelince.... Öyle büsbüyük olmasın ama dolgun olsun, yani ne biliim insanın suratına bakınca sadece dudak görmüş olmak gibi olmasın :D derim ben :blushing:

erkekler başka ne düşünecek genetiğimiz suçlu bu konuda.kadınların hiçmi suçu yok eroin gibi kadınlar var.

Gönderi tarihi:

o konuda haklısın angeL. benimde çevremde var bu tarzdan kişiler. kız asslında fiziği endamı güzel ama çekici değil! sanırım bu onun aptal oluşundan. bunun terside mümkün. erkekler konusundan noktasına kadar haklısın. maçoluk ya da pısırıklık cazibe kaybettirir. lakin gerektiği zaman maço olunmalı gerektiğinde modern biri olunmalı. erkeklerin büyük hatası ataerkilliği devam ettirmeleri. oysa kızlar hiçte öyle düşünmüyorlar yanılmıyorsam. kızları ii anaiz eden bir erkek çok aşırı itici olmadıktan sonra elde edemeyeceği hatun yoktur.

dudak konusuna gelecek olursak; vakumlaması biraz espili yaklaşım gayet tabi ama arzulu bir görünüm, ıslak dudak analamlı bakışlar elbette tüm erkekleri çeker. bundan rahatsız olacak çok az sayıda dır.

Gönderi tarihi:
erkekler başka ne düşünecek genetiğimiz suçlu bu konuda.kadınların hiçmi suçu yok eroin gibi kadınlar var.
:lol: Genetiğiniz şuçlu mu... ama duygularınızı bastırmayı öğrenmelisiniz be kardeşim yoksa ortalık ne hale döner, baksana zaten bi garip olmuş millet.. Daha fazlasını kaldırmaz bu dünya :D:P:)

o konuda haklısın angeL. benimde çevremde var bu tarzdan kişiler. kız asslında fiziği endamı güzel ama çekici değil! sanırım bu onun aptal oluşundan. bunun terside mümkün. erkekler konusundan noktasına kadar haklısın. maçoluk ya da pısırıklık cazibe kaybettirir. lakin gerektiği zaman maço olunmalı gerektiğinde modern biri olunmalı. erkeklerin büyük hatası ataerkilliği devam ettirmeleri. oysa kızlar hiçte öyle düşünmüyorlar yanılmıyorsam. kızları ii anaiz eden bir erkek çok aşırı itici olmadıktan sonra elde edemeyeceği hatun yoktur.
Mesela gazetede okudum, angelina jolie brad pitt'e aşıkmış, nedenini şöle demiş; ''brad çok hassas ve sexi''... Yani anlatabildim mi... Kadın haklı!!! Neden; çünkü brad pitt'i her ne kadar tanımasak da zampara bi görüntüsü yok, tahminimce de zaten değildir, ayrıca hassas ve duygusalmış buna sexüülük de eklenince bi erkekten başka daha ne ister bi kadın :wub::blushing:

Aslında şunu da sölemeden edemicem; sexüülük ve çekicilik açılmışken, bu insan sexidir diyemeyiz aslında ya da bu insan güzeldir diyemeyiz, çünkü bunlar kişiden kişiye değişir. Mesela, bi insan sana çekici gelmiyor olabilir ama belki bi başkasına çok çekici geliyordur, yani bunlar göreceli kavramlar.

Ayrıca erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçiyor olsaydı, aşçı kadınların peşinden bir sürü erkek koşardı :lol:B):clover:

Gönderi tarihi:

Seksi zevke dönüştüren aşk'tır bence. Aşksız seksin, (kadın ya da erkek için) fiziki ya da ruhi boşalmanın ötesine geçemeyeceğini düşünüyorum. An'lıktır bu duygu. Süper seksin tanımı bu parametre ile de değerlendirilebilir. Göğüsler, dudaklar, kaslar, bacaklar basit kalır seksin gerçekliği yanında.

Sevişmek süper seksin temelidir. Ama dilbilgisi kuralları ile incelediğimizde bile sevişmek, işteş bir fiildir. Karşılıklı yapılan bir eylemdir. Çiftler aynı anda aynı şeyi hissetmedikleri ve aynı tadı almadıkları sürece sadece "sevmiş" sayılırlar. Sevişmek zor iştir :)

Gönderi tarihi:

Taylan Abi :D zaten çoğu kız sevdiği insanı ister, sevmediğini aşık olmadığını değil! Ama ben erkekleri bu konuda hiç anlamıyorum, nasıl çoğu erkek sevmediği insanlarla birlikte olabiliyor bunu hiç anlamam :unsure:

Gönderi tarihi:
Taylan Abi :D zaten çoğu kız sevdiği insanı ister, sevmediğini aşık olmadığını değil! Ama ben erkekleri bu konuda hiç anlamıyorum, nasıl çoğu erkek sevmediği insanlarla birlikte olabiliyor bunu hiç anlamam :unsure:

bence o tarzda erkekler ya cidden çirkindir bulmuşken birini onunla idare edelim derler ya da gözü aç maymun iştahlıdır...

ama ikinci ihtimal fazla bu erkekler hepsi aynı mı ya yok mu sanki dürüstü...?

bir söz vardır.:

erkeğin kalbi bir otobüs gibidir her durakta durup yolcu alır ama kadının kalbi telefon kulübesi gibidir biri çıkmadan diğeri giremez...

bu söz cevap olur soruna sanırım..

Gönderi tarihi:
bence o tarzda erkekler ya cidden çirkindir bulmuşken birini onunla idare edelim derler ya da gözü aç maymun iştahlıdır...

ama ikinci ihtimal fazla bu erkekler hepsi aynı mı ya yok mu sanki dürüstü...?

bir söz vardır.:

erkeğin kalbi bir otobüs gibidir her durakta durup yolcu alır ama kadının kalbi telefon kulübesi gibidir biri çıkmadan diğeri giremez...

bu söz cevap olur soruna sanırım..

Ben asla her erkeğin aynı olduğunu düşünen bi insan değilim, genelleme yaparım ama herkesin aynı olduğunu söylemem. Çünkü insanlar çok çeşitli, kızların da çok kötüsü var erkeklerin de çok iyisi var. yani işte erkekler böle kızlar şöle diyemem çünkü erkeğin de kadının da her türlüsü mevcut. Bu arada güzel bi cevaptı, daha önce hiç duymamıştım :)

Aslında bi ara benim kalbim 2 kişilik bi spor araba gibiydi, çok kararsız kalmıştım, ikisini de çok seviyordum, hangisini daha çok sevdiğime bi türlü karar veremedim :D Ama bi erkek olsa belki ikisiyle de çıkardı ama ben hiç biriyle çıkmadım :D

Bi kıza yakışmaz öle şeyler, şahsen erkeklere de yakışmaz ama neyse... Erkekler biraz kalıbına uydurmuş ve böyle gele gelmiş işte... Nasıl mı...

Mesela aile ortamında ya da bi misafirliğe gittiğinizde erkeklere rahatça soruyorlar hatta gülerek eğlenerek.. ''ee bakalım kız arkadaşın- sevgilin var mı? Aranız nasıl? Kızdan naber? Sevgilin napıyor? Kaç kızla çıktın bakiim ve hatta kaç manitan var?'' gibi... Ama bi kızın sevgilisi var mı diye sormazlar ayıptır sorulmaz :D halbuki o erkeğe soruyolar o erkek bi erkekle çıkmıyo ya o da bi kızla çıkıyo sonuçta, çok saçma!! O kıza yazık ediyo o zaman ya da o kız terbiyesizmiş. Bi de ben şuna kıl oluyorum; bi erkek bi kızla geziyo geziyo geziyo... Sonra bırakıyo ben bu kızla evlenmem deyip gidip başkasının gezdiği kızla evleniyo. Madem öyle kendi gezdiğin kızla evlen. Bu mantıksız düşünce de çok saçma. Kendi gezdiği kız ona ahlaksız mı görünüyor? Ya da sevmeden mi çıkmış, kullanmak amaçlı mı??? Ama evlendiği kız da elbette ki başkalarıyla gezdi zamanında, değil mi....!!!

Ve kullanmak amaçlı olan düşünceden dolayı çoğu erkek tiksindirici ve kınıyorum öyle düşünenleri, kendi kız kardeşi yoksa bile annesi var, o da zamanında bi genç kız değil miydi? Annesini genç kızken kullanmak isteyen birisini düşünseler, sinirden köpürmezler mi??? Tabi bazı kızlar da bu konuda fırsat veriyolar resmen, neyse... Herkes istediği gibi davranmakta özgür bana ne ya... :P Tasası bana mı düştü..! :)

Gönderi tarihi:

burada iki mevzu var..

birincisi senin durumunda olan biri ne yapardı. ikincisi toplum-aile-kız ilişkisi

ilk olarak seni kutlarım :clover: bir insana yakışan telefon kulübesi örneğidir bence. yani sen spor bir arabayı tercih etmemen isabetli bir karar. oysaki idare edebilirdin. ama sen etik olanı tercih ettin.bu kişilik olarak olgun olduğunu gösterir. bir erkek olsaydı (istisnalar vardır) sanırım gittiği yere kadar ya da otobüsün sondurağına akadar ilişkiyi sürdürürdü.

ama beni düşündüren bir şey var seninle ilgili.. eğer çok özelin değilse neden birini tercih etmedin??? cidden merak ediyorum. istersen ÖM paylaşabilirsin..çünkü bu durumu daha önce bende yaşamıştım. nedenleriimiz aynı mı diye düşünüyorum..

ikinci mevzu toplumsal yara.

yani erkek göğsünü gere gere kız arkadaşım şöyel böyle diye afra tafra yaparken kızlar devamlı gizlemek zorunda. aileden biri bilecekse bu genelde yine kız kardeş oluyor baba ya da ağabeye bişe söylenmiyor. erkek gezer dolaşır hatta dediğin gibi kaçtane manitan var sohbetleri (bayağı bayağı)hoş karşılanır, hoşluğu bir yana gurur yapılır. ..

maalesef kızlar sanki evleneceği biriyle gezebilir anlayışı hakim. bu anlayış yıpranıyor yapranmasına da olan biizim nesillere oluyor. belki yıllar sonra toplumumuzda kızların flörtü kötü karşılanmayacaktır...

günümüzde erkek arkadaşı olmayan kız yok gibi (yani son cümlelerinde bir soro sormuşsun ona cevaben) dolaylı olarak erkek ayrıldığı kızı kötü görmesi ve başaka biriyle evlenmesi onu çok temiz olduğu anlamına gelmez. bence kızların çıktığı erkek sayısı önemli değil onların sevgisini kazanmak önemli.. zeten kız sevdi mi tam sever. geçmiş yaşantısı bir anlam ifade etmez..

fırsat konusuna gelince bence de kızlarımız akıllı yada çevreden gelecek kaygısından korktukları iççiin fırsat vermiyorlar..

çok uzattım konuyu neyse .

Gönderi tarihi:
burada iki mevzu var..

birincisi senin durumunda olan biri ne yapardı. ikincisi toplum-aile-kız ilişkisi

ilk olarak seni kutlarım :clover: bir insana yakışan telefon kulübesi örneğidir bence. yani sen spor bir arabayı tercih etmemen isabetli bir karar. oysaki idare edebilirdin. ama sen etik olanı tercih ettin.bu kişilik olarak olgun olduğunu gösterir. bir erkek olsaydı (istisnalar vardır) sanırım gittiği yere kadar ya da otobüsün sondurağına akadar ilişkiyi sürdürürdü.

ama beni düşündüren bir şey var seninle ilgili.. eğer çok özelin değilse neden birini tercih etmedin??? cidden merak ediyorum. istersen ÖM paylaşabilirsin..çünkü bu durumu daha önce bende yaşamıştım. nedenleriimiz aynı mı diye düşünüyorum..

Teşekkür ederim :) Özel bir konu ama sebepleri burda paylaşamayacağım kadar da özel değil, yani sorun yok benim için şimdilik :) Neden ikisinden birini tercih etmedim.. Çünkü emin olamadım kendimden, eğer birinin daha üstün geldiğine karar vermiş olsaydım belki olabilirdi ama öyle olmadı, çok kötü bir durumdu benimkisi.. Böyle karar verememişken birini seçemezdim ki, birini seçsem belki diğerine üzülecektim... Nolurdu bilemiyorum... Ama böyle düşünmüştüm ve hiç biri olmasın daha iyi dedim :) Hepimiz için daha mı iyi oldu onu da bilmiyorum... :( Neyse...

Gönderi tarihi:
Teşekkür ederim :) Özel bir konu ama sebepleri burda paylaşamayacağım kadar da özel değil, yani sorun yok benim için şimdilik :) Neden ikisinden birini tercih etmedim.. Çünkü emin olamadım kendimden, eğer birinin daha üstün geldiğine karar vermiş olsaydım belki olabilirdi ama öyle olmadı, çok kötü bir durumdu benimkisi.. Böyle karar verememişken birini seçemezdim ki, birini seçsem belki diğerine üzülecektim... Nolurdu bilemiyorum... Ama böyle düşünmüştüm ve hiç biri olmasın daha iyi dedim :) Hepimiz için daha mı iyi oldu onu da bilmiyorum... :( Neyse...

artık yapacak bişi olmadığından hayırlısı olsun demek en iyisi.. ama aşk birşeylerden vazgeçmektir. sen birşeylerden değil bence hayatının çok şeylerinden vaz geçmişsin bu kararınla.. ama bu kararında pişmanlık kokusu olmasına rağmen mutlu olmasınıda bilmen çok güzel seni bir kez daha kutluyorum.. :clover:

Gönderi tarihi:
artık yapacak bişi olmadığından hayırlısı olsun demek en iyisi.. ama aşk birşeylerden vazgeçmektir. sen birşeylerden değil bence hayatının çok şeylerinden vaz geçmişsin bu kararınla.. ama bu kararında pişmanlık kokusu olmasına rağmen mutlu olmasınıda bilmen çok güzel seni bir kez daha kutluyorum.. :clover:

Ben de seni kutluyorum beni kutladığın için :D yani teşekkür ederim :) Evet mutluyum, mutlu olmak zorundayım :)

Peki senin de başından böyle bir şey geçmiş, senin sebebin neydi? Eğer sen rahatsız olursan burda yazma..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.