Φ bestofcihan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2005 merhaba arkadaşlar size şimdi hotmaili nasil türkçeye çeviriieceğini anlatacam!! iyice okuyun!! Türkçe Hotmail için : Bilindiği gibi Hotmail'de Türkçe dil desteği mevcut. Fakat bunu sadece .com.tr şeklindeki ücretli adreslerde veriyor. Şimdi hep beraber Hotmail hesabını Türkçe yapacağız ve hep öyle kalacak. Önce mail adresimize giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra hesabımızı kapatmak için aşağıdaki kodu internet Explorer adres cubuguna kopyalayıp yapıştırıyoruz : Kod: http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose Sonra "Close My Account" butonuna basıp hesabımızı kapatıyoruz. Daha sonra tekrar www.hotmail.com'a girerek mail adresimizle giriş yapıyoruz. Size hesabınızın ayırtıldığını ve isterseniz aktif hale getirebileceğinizi söylüyor. "Activate My Account" butonuna tıklıyoruz. Sonra karşımıza kullanım koşulları çıkıyor. İşte en önemli ve dikkat edilecek yer burası ... adres çubuğundaki adres'in sonuna &_lang=tr ekliyoruz ve sözleşmeyi kabul tuşuna değil de ENTER'a basıyoruz, sözleşme de Türkçe oluyor. Buradan Kabul Ediyorum'a tıklıyoruz. Daha sonra çıkan sayfada Devam'a tıklıyoruz. Artık Hotmail'iniz siz değiştirmediğiniz sürece Türkçe.... ( yapabilen var mi? daha doğrusu anlayan var mi? ) benim hotmail adresim: [email protected] her zaman yardımcı olurum size) opuldunuz byeeeeeee Alıntı
Φ Batdalgazi Gönderi tarihi: 30 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2005 ( yapabilen var mi? daha doğrusu anlayan var mi? ) benim hotmail adresim: [email protected] her zaman yardımcı olurum size) opuldunuz byeeeeeee )))))) Sen halen annenin margarininden mi kullanıyorsun ))) Kardeş eline sağlık.. Ama benimki yıllardır TÜRKÇE.. Adamlara gel TÜRKÇE yapalım diyorum bedeva ))) yok kalsın diyo )) mns mi hckleyen dimi diyo )) Bende sen bilirsin diyorum o gündür bugündür benim TÜRKÇE... Ama adamlar inanmaz illa alıp gözüne sokacaksın ki anca )) tabiki sütten ağzı yananlar yoğurdu üfleyerek yiyoo )) tekrar eline sağlık kardeş .. eyvallah Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 30 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2005 Bende yaptım şu an türkçe hotmailim ve 25 mb bir ay sonra 250 olur dediler ama henüz olmadı bekliyorum:) Alıntı
Φ TurkHackTeaM.NeT Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2005 eğer 25 mb de kalan arkadaşlar varsa msn e gelip yardımcı olabilirim [email protected] Alıntı
Φ ofenX Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Merhaba, Ben hotmailimi burayı okumadan önce türçe yapmıştım. Ama şuan kullanırken sanki türkçe de bir sorun var gibi. Mesela şifremi değiştirecem. bazen "sonlandırılmamış dize sabiti " bazen " 'gSimilarityMap' tanımsız " diye mesajlar veriyor ve ben şifremi değiştiremiyorum. "Scripti düzeltecek misiniz" diye sorular soruyor. Ben düzeltmeyi bilmediğim için Hayır ile cevap veriyorum. Bu yüzden yine ingilizceye çevirmeyi bile düşündüm. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı acaba? Herkese kolay gelsin. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 eyvallah saol artık hotmailleri türkçe veriyolar Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Güzel paylaşım olmuş.Ama artık türkçe veriliyor larsie ninde deği gibi ama ingilizce olanlar için iyi bir paylaşım Alıntı
Φ Serseri_ Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 peki arkadaslar yahoo adresi ingilizce bunu nerden türkcu yapcaz hotmail tamamdır birde bu yahooya cöözum bulsak iyi olur... Alıntı
Φ xbox360 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 olmaz mı çaylak hem de tek seferde 1 dak bile sürmedi Alıntı
Φ bestofcihan Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 arkadaşlar yeni forum açtım ayrıntılı bilgi burada: http://www.turkish-media.com/forum/index.p...&hl=Hotmail Alıntı
Φ tolter Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 beyler benden size tavsiye googleden hotmail betayı araştırın sonra kayıt olun sonrada iptal edin 250mb olacaktır iptal etmezsenizde 2 gb olur AFİYET OLSUN Alıntı
Φ Yeliz_Akman Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Vlla makbule geçti sağolun Alıntı
Φ fyani Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2014 nerde o eski günler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.