Φ diğer ben Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 yazılmayı bekleyen bestem var... dilimde, beynimde,kalbimde... açığa çıkmayı bekleyen... satırlara dökülmeyi... dudaklardan hayata akmayı.. sonsuzluğa ulaşmayı hedefleyen... Belki de bu yüzden bu forumda diğer ben'i bulacağıma inanıyorum. düşündürücü konuların seviyeli bir şekilde paylaşıldığı bir forum .güzel paylaşımlara ulaşmak temennisiyle. Muhabbetle... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 güzel bir giriş...hoşgeldin... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 yazılmayı bekleyen bestem var...dilimde, beynimde,kalbimde... açığa çıkmayı bekleyen... satırlara dökülmeyi... dudaklardan hayata akmayı.. sonsuzluğa ulaşmayı hedefleyen... Belki de bu yüzden bu forumda diğer ben'i bulacağıma inanıyorum. düşündürücü konuların seviyeli bir şekilde paylaşıldığı bir forum .güzel paylaşımlara ulaşmak temennisiyle. Muhabbetle... belki vardır besten için bir dinleyici dilinde kalbinde beyninde... açığa çıkanları bekleyen biri.. satırları okuma hevesi içerisinde... ve hayatına akmak dudaklarından.. sonsuzluğa ulaşmayı hedefleyen senn gibi.... ben de böyle bir hoşgeldin demekk istedim...umarım diğer sen bulursun kendine.... Alıntı
Φ diğer ben Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 yazılmayı bekleyen bestem var...dilimde, beynimde,kalbimde... açığa çıkmayı bekleyen... satırlara dökülmeyi... dudaklardan hayata akmayı.. sonsuzluğa ulaşmayı hedefleyen... Belki de bu yüzden bu forumda diğer ben'i bulacağıma inanıyorum. düşündürücü konuların seviyeli bir şekilde paylaşıldığı bir forum .güzel paylaşımlara ulaşmak temennisiyle. Muhabbetle... Hadi bakalım Hoşgeldin aramıza Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 merhaba... giris süper... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.