Gönderi tarihi: Dün 00:571 gün Yazar Admin Zehra Güneş Vakıfbank A Takımı ile 23. Şampiyonluğunu yaşadı7 Sultanlar Ligi5 Türkiye Kupası4 Şampiyonlar Ligi4 Türkiye Süper Kupası3 Dünya Şampiyonası4 Dünya Şampiyonası en iyi orta ödülü3 Şampiyonlar Ligi en iyi orta ödülü1 Türkiye Kupası MVP'si1 Sultanlar Ligi MVP'siAyrıca, altyapısından gelip kaptan olduğu takımda kaptan olarak kazanmadığı artık sadece tek bir kupa kaldı Club WCH, o da Aralık ayında oynanacak....
Gönderi tarihi: 9 saat önce9 saat Yazar Admin Uluslararası ölçekte elde ettiği istikrarlı başarılarla ülkemize büyük gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımı’nı Abdülmecid Efendi Korusu’ndaki Telezzüz lokantasında ağırladık.Buluşma, Koç Holding Şeref Başkanımız Rahmi M. Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Koç’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Koç, A Millî Kadın Voleybol Takımı’nın son yıllarda fevkalâde önemli başarılar elde ettiğini hatırlatarak, “Her şeyden önemlisi gençlere, kızlara örnek oldunuz, ilhâm verdiniz. Bu bakımdan Atatürk’ün kızları olarak anılmanızı çok anlamlı buluyorum” dedi.Basın bültenimizin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.