Gönderi tarihi: Dün 17:291 gün Yazar Admin Gelelim maçta sadece aksayan tarafımıza:İlkin Aydın ve Hande BaladınBugün bu ikili beklenen performansı veremedi. Eda, Vargas, Güneş ve Şahin'in iyi oyunuyla kazandık.İlkin Aydın ve Hande Baladın yarın iyi oynamak zorundalar dikkat edin zorundalar diyorum.....Son aldığım habere göre Hande Baladın sakat sakat oynamış (tabi ki bilemiyorum)
Gönderi tarihi: Dün 18:031 gün Yazar Admin Final'deki rakibimiz İtalyaİtalya Polonya'yı yarı finalde 3-1 yenerek finaldeki rakibimiz oldu.Maç yarın saat 19:00'da başlayacak
Gönderi tarihi: Dün 18:101 gün Yazar Admin Eda Neslihan'ı görünce çıldırıyor - Bu ikili'yi sevmemek mümkün değil
Gönderi tarihi: Dün 18:471 gün Yazar Admin Santarelli'nin Velasco'nun 🇮🇹İtalya'sına karşı henüz galibiyeti yok🏐 8 maç 8 mağlubiyet✅ 0 galibiyetYarın Avrupa Şampiyonası Finalinde 9. kez karşıya geleceğiz.
Gönderi tarihi: 23 saat önce23 saat Yazar Admin Gizem Örge'nin annesinin Mile'ye seni çok seviyorum diye haykırması peki
Gönderi tarihi: 23 saat önce23 saat Yazar Admin Azerbaycan elçiliği bugün X'te bunu gönderdiFilenin Sultanları Finalde!Sırbistan, 2026 Avrupa Şampiyonası'nda finalde birinci olan Türkiye A Millî Kadın Voleybol Takımımızı gönülden kutluyoruz. Şampiyonluk yolundaki final mücadelesinde #FileninSultanları’na yürekten başarılar sağlar!
Gönderi tarihi: 6 saat önce6 saat Yazar Admin KUPAYA SON 1 ADIM! Filenin Sultanları Bi Daha şampiyonluk coşkusunu yaşamak için sahaya çıkıyor!İtalyaTRT119.00
Gönderi tarihi: 6 saat önce6 saat Yazar Admin Bugünde gururlandığımız Filenin Sultanları için yapılmış muhteşem bir video
Gönderi tarihi: 6 saat önce6 saat Yazar Admin Yemin ederim, pek çok insanın Türkiye'ye ve Vargas'a beslediği o nefreti hiç anlamıyorum; arkadaşlar, mesele sadece onları yenmek değil mi? Kadının vatandaşlığa geçip geçmediği neden bu kadar önemli ki? Bana göre bunun tek bir cevabı var: KISKANÇLIK VE IRKÇILIK; Siyahi bir kadının parlamasına tahammül edemiyorlar.
Gönderi tarihi: 6 saat önce6 saat Yazar Admin FİNAL BÖLÜMÜİtalya 🇮🇹 - Türkiye 🇹🇷; voleybolun iki devi arasında #EuroVolleyW tarihindeki 10. karşılaşma. İtalya ilk altı maçı kazanırken, Türkiye son üç maçtan galip ayrıldı; üstelik bunların hepsi 3-2'lik, nefes kesen tie-break mücadeleleriydi.Şimdi, Avrupa'nın zirvesi için her şey ortaya konuyor.Altın madalyaya kim uzanacak? Tahminlerinizi aşağıya yazın!
Gönderi tarihi: 6 saat önce6 saat Yazar Admin Daniele Santarelli, Türkiye'nin tamamen Melissa Vargas'a bağımlı olduğu yorumlarına karşı:Finali kazanırsak inanılmaz bir şey başarmış oluruz ancak bir süredir VNL, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası'nda yaptıklarımız sadece Vargas’ın takıma katılmasıyla açıklanamaz. İşlerin yolunda gitmesini sağlayan birçok farklı unsur var.Olağanüstü bir VNL geçirdik ve dengeyi bulduk. 4 numaralardaki oyuncularımız ve orta oyuncularımız çok önemli işler yaptı. Eda Erdem başlangıçta bizimle değildi, daha sonra onu yeniden takıma kazandırdık. Fiziksel sorunlar yaşadık ve kadroda değişiklikler yaptık. Bugün Vargas ikinci sette hücumda %8 ile oynadı ama buna rağmen o seti kazandık. Dolayısıyla bizim yaptığımız iş sadece Vargas'tan ibaret değil.Onun hücum ettiği top sayısını diğer oyuncularınkiyle karşılaştırırsak, bizim tek bir oyuncuya bağımlı olduğumuzun söylenmesini garipsiyorum. Başka yerlerde ise daha fazla top alan oyuncu sadece övülüyor.
Gönderi tarihi: 2 saat önce2 saat Yazar Admin BRONZ MADALYA SAHİPLERİ!Sırbistan, CEV Trendyol EuroVolley 2026 Kadınlar turnuvasını podyumda tamamlıyor!Ne turnuva ama!
Gönderi tarihi: 2 saat önce2 saat Yazar Admin İlk set İtalya'nın. Filenin sultanları çok kötü oynuyor özellikle İlkin Aydın gününde değil çok top öldürdü....İkinci set başladı ve İtalya Türkiye'ye kelime yerindeyse hallaç pamuğu gibi atıyor.Türkiye çok kötü oynuyor. Zehra ortada yok Eda Ortada yok İlkin aydın yerine giren Cebecioğlu uyur gezer gibi.... Başka ne diyeceğimi bilemiyorum...En önemlisi Elif Şahin iyi pas dağıtamıyor bugün....Smaçörlerimiz çok kötü (Vargas hariç)....İkinci seti aldık. ama nasıl aldık 6 sayı geriden gelerek ikinci set Vargasın son vuruşuyla aldık...Durum 1-1Santarelli'ye bir eleştiri büyük maçların oyuncusu Cebecioğlu'nu uzun süre oynatmaması çok büyük hata.... Derya Cebecioğlu'nu oynatması ve hazırlaması gerekiyordu.Üçüncü sette aynı hastalıklarımız geri döndü. Çok kötü oynuyoruz. Elif Şahin'in yerine giren Cansu Özbay pas dağıtımı çok kötü....En önemlisi Eda Erdem ve Zehra Güneş kayıp... Aranıyorlar.... hiç bir varlık gösteremiyorlar....Hala anlamıyorum Eda Erdem neden oyunda Jack Kısal neden oyuna girmiyor... çok anlamsız. Kız VNL kazandı ama oynatmıyor....ve seti kaybettikDurum İtalya 2-1dördüncü set başlıyor...Evet dördüncü sette farklı oynamaya başladık bu akıl oyununu iyi kuruyoruz ve Derya Cebecioğlu oyunu okumaya başladı ve Egonu'yu durdurmayı beceriyor....Sonunda Eda Erdem bir tek ayak vuruşu yaptı... Hadi artık ya başlayın...Eda ikinciyi de vurdu ve sayı oldu.... devam devam7 sayı önde olduğumuz maçta yönümüzü kaybediyoruz yine....Eda Eda bir tane orta oyuncunun smacını durduramadı. Hepsinden geç sıçrıyorSon dört sayının mimarı Yaprak Erkek... Top çıkarıyor top çıkarıyor ve servis atıyor...ve dördüncü set bizim karar setine gidiyoruzDurum 2-2
Gönderi tarihi: 28 dakika önce28 dak Yazar Admin VE AVRUPA ŞAMPİYONUZYENİLMEZ DENİLEN İTALYA'YI KARAR SETİNDE 3-2 YENDİK VE AVRUPANIN VE DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ OLDUK
Gönderi tarihi: 24 dakika önce24 dak Yazar Admin Eda'nın bazukasıDerya - Yaprak ve Hande bunda güzel bir üçleme mi olur
Gönderi tarihi: 23 dakika önce23 dak Yazar Admin Hande'nin maça ne kadar hazır olduğunu buradan görebilirsiniz
Gönderi tarihi: 22 dakika önce22 dak Yazar Admin Hande'nin bu sayısında Sinan Erdem Spor Salonu Yıkılıyordu
Gönderi tarihi: 21 dakika önce21 dak Yazar Admin Derya ve Yaprak kendini yerden yere attı tabi ki Türkiye için
Gönderi tarihi: 19 dakika önce19 dak Yazar Admin Hande var ya Hande madalyalık kız. Bu kız canını dişine taktı.... Ülkesini en sevenler listesinin başında geliyorEgonu Abla nereye. Hande den izin alman lazım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.