Gönderi tarihi: 5 saat önce5 saat Yazar Admin Gelelim maçta sadece aksayan tarafımıza:İlkin Aydın ve Hande BaladınBugün bu ikili beklenen performansı veremedi. Eda, Vargas, Güneş ve Şahin'in iyi oyunuyla kazandık.İlkin Aydın ve Hande Baladın yarın iyi oynamak zorundalar dikkat edin zorundalar diyorum.....Son aldığım habere göre Hande Baladın sakat sakat oynamış (tabi ki bilemiyorum)
Gönderi tarihi: 4 saat önce4 saat Yazar Admin Final'deki rakibimiz İtalyaİtalya Polonya'yı yarı finalde 3-1 yenerek finaldeki rakibimiz oldu.Maç yarın saat 19:00'da başlayacak
Gönderi tarihi: 4 saat önce4 saat Yazar Admin Eda Neslihan'ı görünce çıldırıyor - Bu ikili'yi sevmemek mümkün değil
Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Yazar Admin Santarelli'nin Velasco'nun 🇮🇹İtalya'sına karşı henüz galibiyeti yok🏐 8 maç 8 mağlubiyet✅ 0 galibiyetYarın Avrupa Şampiyonası Finalinde 9. kez karşıya geleceğiz.
Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Yazar Admin Gizem Örge'nin annesinin Mile'ye seni çok seviyorum diye haykırması peki
Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Yazar Admin Azerbaycan elçiliği bugün X'te bunu gönderdiFilenin Sultanları Finalde!Sırbistan, 2026 Avrupa Şampiyonası'nda finalde birinci olan Türkiye A Millî Kadın Voleybol Takımımızı gönülden kutluyoruz. Şampiyonluk yolundaki final mücadelesinde #FileninSultanları’na yürekten başarılar sağlar!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.