Gönderi tarihi: Pazar 14:332 gün Yazar Admin Heyecan dorukta, kortun kraliçeleri turnuvadaki ikinci maçları için sahaya çıkıyor!Türkiye x Slovenya19:00TRT 1
Gönderi tarihi: Pazar 18:402 gün Yazar Admin Filenin Sultanları Slovenya’ya karşı 3-1’lik galibiyet alarak turnuvaya ikide iki ile devam ediyor!
Gönderi tarihi: Pazar 20:032 gün Yazar Admin sana aşk çok yakışmış handem doya doya ne hissediyorsan onu yaşa hep çok mutlu olllll
Gönderi tarihi: Pazar 20:061 gün Yazar Admin Öyle görüyor ki Sırbistan bu galibiyetle grup liderliği için çok büyük avantaj elde etti ve final yolunu kolaylaştırdıTürkiye ve İtalya gruplarını lider bitirdikleri takdirde yarı finalde eşleşecekSırbistan ise final yolunun diğer tarafında olacak
Gönderi tarihi: Pazar 20:401 gün Yazar Admin Hande Baladın dünya fashion - moda ikonu olma Yolunda emin adımlarla ilerliyor Bugünkü halini gerçekten çok beğendim. Manikürü ve telefon askısı da harika görünüyor. Lütfen bir sonraki maçta ve ondan sonrakinde de elinden gelenin en iyisini yapmaya devam et. Sanırım artık zararın neresinden dönülse kârdır diyerek bu işi bırakma vaktim geldi.
Gönderi tarihi: Dün 14:471 gün Yazar Admin Filenin Sultanları CEV Trendyol 2026 Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda 3'te 3 için sahaya çıkıyor!MacaristanTRT Spor19.00Sinan Erdem Spor Salonu
Gönderi tarihi: Dün 15:051 gün Yazar Admin Sizlerin oylarıyla seçilen Sinead Jack Kısal’ın Slovenya maçı anlarını birlikte izleyelim!
Gönderi tarihi: Dün 17:591 gün Yazar Admin Tarık Biberovic ve Onuralp Bitim, Macaristan maçı için Sinan Erdem’de
Gönderi tarihi: Dün 18:031 gün Yazar Admin Filenin Sultanları Macaristan maçında 3-0'lık galibiyetle ayrılıyor!Evimizde üç maçta üç galibiyet!
Gönderi tarihi: 2 saat önce2 saat Yazar Admin SON 16 TURUNDAYIZ!Filenin Sultanları 3. maçta 3'te 3'e çıkarken CEV Trendyol 2026 Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda son 16 turunu garantiledi!
Gönderi tarihi: 31 dakika önce31 dak Yazar Admin Karar setinin 23 sayıya uzadığı maçta İsveç Hırvatistan'ı 3-2 yendiIsabella Haak Tam tamına 52 sayı attı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.