Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Luka Modrić'ten Arda Güler yorumu:“Arda Güler'in bugün sergilediği performansa hiç şaşırmıyorum. Onunla iki sezon geçirdim; daha 2023-24'teki ilk sezonunda bile potansiyelini görebiliyordunuz. Her zaman öğrenmeye istekliydi; sürekli sorular sorar ve kendini geliştirmenin yollarını arardı.Dünya çapında bir oyuncu ve kendi pozisyonunun en iyilerinden biri olabileceğini kanıtladı. Arda; harika bir oyun görüşüne, üstün teknik kapasiteye ve mütevazı bir karaktere sahip. Her zaman sıkı çalışmaya ve oyununu geliştirmeye istekli.Yetenekleri konusunda hiçbir zaman şüphe olmadı. Maçın temposunu kontrol edebiliyor, top ayağındayken güven veriyor; pozisyon yaratma ve takım arkadaşlarını bulma becerisi ise onu şu anda dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri yapıyor. Ona büyük bir hayranlık duyuyorum ve kaydettiği gelişimi görmekten dolayı çok mutluyum.”
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.