Gönderi tarihi: 20 MartMar 20 Yazar Admin Real Madrid, Atlético maçı öncesi tempoyu artırıyor! | Ciudad Real Madrid
Gönderi tarihi: 22 MartMar 22 Yazar Admin Madrid derbisinde kazanan Arda Güler'in takımı Real MadridReal Madrid: 3 - Atletico Madrid: 3
Gönderi tarihi: Çarşamba 20:594 gün Yazar Admin Arda Güler'in 2 gol attığı maçta Bayern Munich Real Madrid 4-3 yendiBayern Munich yarı finale yükseldi
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Merhaba patron. Ben AS için Mario de la Riva. Genç oyuncular ve liderlikten bahsetmişken, geçen gün Bayern maçında kilit oyunculardan biri Arda Güler'di. Son üç ayda onu nasıl değerlendirdiğinizi ve gelecekte Real Madrid'i yönetecek oyunculardan biri olup olmadığını sormak istedim. Teşekkür ederim. Arda Güler ile çok yoğun üç ay geçirdik ve birlikte çok şey yaşadığımız için harika bir ilişki geliştirdiğimizi düşünüyorum. Buraya geldiğimde, Arda'nın önemli maçlarda, yüksek yoğunluklu maçlarda oynayamayacağı hakkında çok konuşuluyordu ve işte Bayern Münih'e karşı oynadığı maça, Manchester City'ye karşı oynadığı maça bakın. Ona ilk günden itibaren çok açık bir şekilde söyledim: Oynasan da oynamasan da, maçın yoğunluğu ne olursa olsun, yetenek eksikliğinden olmayacak, değil mi? Benim için, onunla çalışma fırsatı bulduğumdan beri, her zaman sahip olduğu yeteneği ve onun gibi bir oyuncunun yaptığı fedakarlığı gördüm. Bu sadece fedakarlık ve sıkı çalışmayla ilgili değil. Ve bu onun başarısı çünkü yol boyunca yaptığımız hatalardan, iniş çıkışlardan, iyi yaptığı şeylerden, iyi yapamadığı şeylerden ders çıkarabildi ve bence bu büyük bir ödül, değil mi? Arda Güler'in sadece gelecekte çok önemli bir oyuncu olmaya aday olduğunu değil, şimdiden de öyle olduğunu göstermesi gereken bir sezon bu.Nisan 2026 itibarıyla Álvaro Arbeloa, özellikle A takım antrenörlük yapısındaki rolü arttığından beri, Arda Güler'in Real Madrid'deki en ateşli savunucularından biri haline geldi.Arbeloa'nın yorumları, Güler'in bir "üstün yetenekten" dünya çapında bir yıldıza dönüşmesine odaklanıyor. İşte İspanyol futbol adamının Türk yıldızın geleceğiyle ilgili öne çıkan ifadeleri:1. "Dünya Seviyesinde Bir Oyuncu"2026'nın başlarında Arbeloa, Güler'i kulübün gelecek projelerinin temel taşlarından biri olarak gördüğünü net bir şekilde belirtti. Güler'in büyük bir potansiyelle geldiğini ancak artık en üst seviye için gereken fiziksel ve savunma olgunluğunu kazandığını vurguladı:"Zamanla dünya seviyesinde çok önemli bir oyuncu olacak... Maçları yaptığı savunma çalışmaları yüzünden bitkin tamamlıyor ama bize çok yardımcı oluyor."2. "Çerçevelik" GolMart 2026'daki Elche maçında atılan muhteşem golün ardından Arbeloa, Madridistalar arasında viral olan övgü dolu bir değerlendirme yaptı. Güler'in teknik kalitesinin o kadar nadir olduğunu savundu ki, sadece bunu izlemenin bile bilet fiyatına değdiğini söyledi:Sözü: "Bir çerçeve getirip o golü içine koymalısınız. Olağanüstü bir şey, harika... Yaptığı şeyi izlemek için bir, iki hatta üç bilet parası ödemeye değer."3. "Modrić Sonrası" Dönemde Çok YönlülükLuka Modrić'in efsanevi kariyerinin sonuna yaklaşmasıyla Arbeloa, Güler'i çeşitli rollerde denedi. Arda'nın şu yeteneklerini özellikle övdü:Oyun Kurucu Olarak: Merkez "10 numara" veya üçlü orta sahanın solunda görev yapabilmesi.Kanatta: Kylian Mbappé ve Vinícius Jr. ile olan uyumu.Gelecek Vizyonu: Arbeloa, Güler'in vizyonunun ve "belirleyici paslarının" onu takımın önümüzdeki on yılı için ideal yaratıcı motor haline getirdiğini belirtti.Transfer Bağlamı (2026)Arbeloa'nın kamuoyu önündeki desteğine rağmen, Güler'in geleceği bu bahar aylarında yoğun spekülasyonlara konu oldu. Haberler onu Arsenal (onu "yeni Martin Ødegaard" olarak görüyorlar) ve Liverpool ile ilişkilendirdi. Ancak Arbeloa'nın, Bayern Münih'e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek finali gibi kritik maçlarda Güler'e istikrarlı bir şekilde şans vermesi, hocanın dışarıdan gelen ilgiden bağımsız olarak onu "dokunulmaz" gördüğünü gösteriyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.