Misafir redblack Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Sen Aslında Çok Eski Bir Şeye Aşıksın . künyeme kazıdım ölü doğmuş sevinçlerimi ölürsem beni seninle ararlar şimdi bak, incelirken zehirleniyorsun yavaş yavaş beni yanaşma ruhum boğuyor geceleri ölürsem beni seninle ararlar şimdi yüreğim paslı bir sarnıç gözyaşlarının demi hala avuçlarımda sesleniyorsun sevdaların kilitlendiği manastırlardan yaşamak güçlü olmak değildir her zaman künyeme kazıdım ölü doğmuş sevinçlerini ölürsem beni seninle ararlar şimdi . Cezmi Ersöz Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Kimsin Sen Her zaman seni düşünmek kötü Aklından hiç çıkaramamak Hayalinle sevişmek, Kördüğüm olmak bir çıkmazın içinde Biliyorum .. Bir yer var ikimiz için oralarda Bir köy belki bir kasaba İsmini bile bilmediğimiz Adını koyamadığımız Aşk yalanları söyleyip birbirimiz kandırdığımız Sahte öpüşmelerle, tatminkar bakışlarımız Belki de aynı yatağı paylaşmamız Biliyorum.. Bu labirentin içinde birgün Kaybedip kendimizi bile bulamayacağız İz sürüp arayacağız belki Beklide bir köşede bekleyeceğiz Ağlayıp bazen kahredeğiz kendimizi Yol bir yerde birleşecek.. Ama nerde… İki çıkış var bu labirentte, Kötüyle iyi arası bir yol Doğruyla yanlış arası Ağlamakla gülmek arası Üzülmekle sevinmek arası Kaybolmakla bulmak arası.. Bir labirentteyiz.. Sonumuzu kendimizin seçeceği Bulabileceği, beklide kaybedeceği Çıkış var.. Bir umut var.. Senlik veya sensizlik.. Hangisi iyi bilmiyorum Sende bilmiyorsun Labirentte bilmiyor bunu Umut ta… Özür dilerim senden Sana , Seni seviyorum diyemediğim için Gözümdeki değerinden haberim bile yok Belki çok , belki de yok Özlüyorum seni diyemediğim için Özür dilerim senden Özlendiğinden haberim bile yok Belki nostalji , belki de gıpta Eskimisin yoksa yenimisin hayatımda Haberim yok Varmısın yokmusun kimin umurunda Bırak gitsin Yolun bittiği yere kadar Ne kadar hatları ben çizsemde Ömrümde ne olacağını bilmiyorum Kader dedikleri bu olsa gerek…!! 30/12/2006 Şamaroğlanı Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 şey şiirleriniz güzel çok beyendimde yanlış olan bişey var arkidişler... bunları şiir bölümüne yazarsanız güzel olur yoksa siline bilir...hım yanlış anlamayında ben sadece güzelim şiirleriniz silinmesin diye söyledim ...bunları şiir bölüme yazarsanız daha güzel olmazmı ki kızmayın ha arkidş olarak uyarmak istedim.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 seni içimde intihar ettim deli dolu geçtik ateş hatlarından sevgim korkuyla beraber büyüdü içimde sevdikçe korktum korktukça daha çok sevdim er geç birbirini boğacaktı bu duygular biliyordum neden sonra farkına varıyor insan ayağına takılan bütün taşları yoluna kendi döşediğinin senin yarınlara inancın benden yüklüydü daha cesaretliydin planı çatılmamış yarınlara ektiğin umutlar er geç açacaktı biliyordun deli sevdalı çocuk ruhumun nicelerinin uğruna kıyametler kopardığı değersiz değerlere sırt dönmüş güvenli saflığında bir sonsuzluk buldun kendine ve hayatımızın resimlerini çizdin duvarlarımıza sonra birden yeşil bir kentte ılık bir yaz gecesine astın beni sevdalı ömrümün dakikası beş para etmedi ödedim cümlelerim seni taşımaktan yorgun düştü son sözün ve son anın efendisi olmaya bilenmiş yüreğine yenildim geçmişten nefes alıp geçmişe nefes verdim anılar kemirdi yüreğimi felç oldu hislerim zamanın çoktan dibe çöktüğü kum saatimin belinden tek bir saniye bile süzülmüyordu ters çevirmeye cesaretim yoktu çünkü yeniden başlayacak bir hayatın korkağı olmuştum aşkların sonrasında hüzün vardır ya sen hüznü boğarsın ya da hüzün seni boğar ama birisi kanatlarını kırarsa eğer yaralı kuş rolüne soyunacağına yürümeyi denemelisin hayata dönmelisin bunları düşünebilmek bile kendime dönüşümdü ve sonunu infaz ediyordu içimde o gece yüreğimden sağ çıksaydın eğer ölen ben olurdum o gece hayatın lekesiz bir anında seni intihar ettim şimdi katil benim artık güncemde bir boşluksun yavaş yavaş taze anıların altına gömülüyorsun ve sana ait sandığım her şeyin aslında benim olduğunu öğreniyorum hiçbir duygunun tek ilhamı değilsin kendimi keşfettikçe seni kaybediyorum ve ufkuma sensizliği korkusuzca geriyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.