Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 ne söylediğini ve ne istediğini bilen arkadaşım... yürekliliğin, sabrın, onurlu yaşamın için kutluyorum... anı defterini aradım, bulamadım ve açmak istedim... sizinle ortak müştereklerimiz çok fazla... gösterdiğin dayanışma için teşekkür ediyorum... arkadaşlığın ve dostluğun içinde teşekkürler... bir babasın ve babalığın insana kattığı sorumluluk duygusuna sahipsin... evladına bırakacağın dünyanın ve ülkenin sorunlarına karşı gösterdiğin duyarlılık için bende bir anne olarak teşekkür ediyorum... ne taşın altına elini koymaktan yüksünüyorsun, ne çelişki yaşıyorsun, ne de ateşe düşmekten korkuyorsun... bazen haksızlığa uğruyorsun, hangimiz uğramıyoruz ki, hayat uzun ve zor farkındasın... demokratsın, aydınsın, objektifsin, bilincindesin ve en önemlisi hep sağduyulusun... mütevaziliğin için ve sen olduğun için kutluyorum seni... kendisi olmayı başaran insan, rüzgarın şiddetiyle yön değiştirmez... yolun açık olsun arkadaşım... sevgi ve selamlarımla Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 kocaman ve tertemız yuregınle hep ısık oldun bızlere burada olmandan buyuk bır mutluluk duyuyorum varlıgın bızlere guc verıyor ıykı varsın senı tanımak benım ıcın bır onur ve bu onuru bana yasattıgın ıcın tsk ederım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Umarım Marcus bu topici görmez çünkü istemediğini biliyorum,ama genede birkaç şey yazmadan geçemeyeceğim. Dünyaya farklı pencereden baktığım ama aynı manzarayı gördüğümüz insan.Seni seviyorum çünkü dürüstsün,çünkü cesursun,çünkü olduğun gibisin........... Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Sevgili sardunyam sevgili jön ve sevgili suhedaya teşekkür ederim.sizin gibi dostların varlığı bana inanılmaz bir güç veriyor.Teşekkürler dostlarım.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 o hislerimiz karşılıklı değerli arkadaşım, dostum... seni tanımak benim için büyük bir mutluluk... iyiki varsın, iyiki seni tanımışım... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 merhaba sevgili marcus forumda bulunduğum sürece ve karşılaştığımız kadar fikre sahibim hakkında. ama bunlar seninle ortak düşüncelerimiz olduğunu bana gösterdi. meselelere yaklaşımımız çok benzer. gerçekçi ve dürüst tavrınızı takdir ediyorum zamanımızda insan buna pek rastlamıyor gördüğümüz genelde duyarsızlar ya da başka amaç güdenler. kendimizle paralel düşünceye ve inanca sahip insanlarla fikir alış verişinde bulunmak benim adıma keyif. sizi tanımaktan memnuniyet duyduğumu bilmenizi isterim. selametle arkadaşım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 neredesin Marcus? Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 marcusçum şekerimle ilk kez bi yanlış anlaşılma hasebiyle muhabbet etmiştik ki iyi ki beni yanlış anlamış çok umutsuz bi zamandı benim için o zamanlar ve o kadar ''basit'' yani duru bi adam ki bazen şüpheye düşürüyor insanı... o kadar net ki yok yaw bu kadar da diil diye düşünüyorum bazen... neyse ne;hala hastayım o kaplan kürküne ben... size de bunları neden anlattıysam? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Kerem Gibi Hava kurşun gibi ağır!! Bağır bağır bağır bağırıyorum. Koşun kurşun erit- -meğe çağırıyorum... O diyor ki bana: - Sen kendi sesinle kül olursun ey! Kerem gibi yana yana... "Deeeert çok, hemdert yok" Yürek- -lerin kulak- -ları sağır... Hava kurşun gibi ağır... Ben diyorum ki ona: - Kül olayım Kerem gibi yana yana. Ben yanmasam sen yanmasan biz yanmasak, nasıl çıkar karan- -lıklar aydın- -lığa.. Hava toprak gibi gebe. Hava kurşun gibi ağır. Bağır bağır bağır bağırıyorum. Koşun kurşun erit- -meğe çağırıyorum..... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Nice mutlu bayramlara sevgili arkadaşım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.