Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ne söylediğini ve ne istediğini bilen arkadaşım... yürekliliğin, sabrın, onurlu yaşamın için kutluyorum...

anı defterini aradım, bulamadım ve açmak istedim... sizinle ortak müştereklerimiz çok fazla... gösterdiğin dayanışma için teşekkür ediyorum... arkadaşlığın ve dostluğun içinde teşekkürler...

bir babasın ve babalığın insana kattığı sorumluluk duygusuna sahipsin... evladına bırakacağın dünyanın ve ülkenin sorunlarına karşı gösterdiğin duyarlılık için bende bir anne olarak teşekkür ediyorum...

ne taşın altına elini koymaktan yüksünüyorsun, ne çelişki yaşıyorsun, ne de ateşe düşmekten korkuyorsun...

bazen haksızlığa uğruyorsun, hangimiz uğramıyoruz ki, hayat uzun ve zor farkındasın... demokratsın, aydınsın, objektifsin, bilincindesin ve en önemlisi hep sağduyulusun...

mütevaziliğin için ve sen olduğun için kutluyorum seni... kendisi olmayı başaran insan, rüzgarın şiddetiyle yön değiştirmez... yolun açık olsun arkadaşım...

sevgi ve selamlarımla :clover:

Gönderi tarihi:

kocaman ve tertemız yuregınle hep ısık oldun bızlere

burada olmandan buyuk bır mutluluk duyuyorum

varlıgın bızlere guc verıyor ıykı varsın

senı tanımak benım ıcın bır onur ve bu onuru bana yasattıgın ıcın tsk ederım :clover:

Gönderi tarihi:

Umarım Marcus bu topici görmez çünkü istemediğini biliyorum,ama genede birkaç şey yazmadan geçemeyeceğim.

Dünyaya farklı pencereden baktığım ama aynı manzarayı gördüğümüz insan.Seni seviyorum çünkü dürüstsün,çünkü cesursun,çünkü olduğun gibisin...........

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

merhaba sevgili marcus

forumda bulunduğum sürece ve karşılaştığımız kadar fikre sahibim hakkında.

ama bunlar seninle ortak düşüncelerimiz olduğunu bana gösterdi. meselelere yaklaşımımız çok benzer.

gerçekçi ve dürüst tavrınızı takdir ediyorum zamanımızda insan buna pek rastlamıyor gördüğümüz genelde duyarsızlar ya da başka amaç güdenler. kendimizle paralel düşünceye ve inanca sahip insanlarla fikir alış verişinde bulunmak benim adıma keyif. sizi tanımaktan memnuniyet duyduğumu bilmenizi isterim.

selametle arkadaşım :clover:

Gönderi tarihi:

marcusçum şekerimle ilk kez bi yanlış anlaşılma hasebiyle muhabbet etmiştik ki iyi ki beni yanlış anlamış çok umutsuz bi zamandı benim için o zamanlar ve o kadar ''basit'' yani duru bi adam ki bazen şüpheye düşürüyor insanı... o kadar net ki yok yaw bu kadar da diil diye düşünüyorum bazen...

neyse ne;hala hastayım o kaplan kürküne ben...

size de bunları neden anlattıysam?

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Kerem Gibi

Hava kurşun gibi ağır!!

Bağır

bağır

bağır

bağırıyorum.

Koşun

kurşun

erit-

-meğe

çağırıyorum...

O diyor ki bana:

- Sen kendi sesinle kül olursun ey!

Kerem

gibi

yana

yana...

"Deeeert

çok,

hemdert

yok"

Yürek-

-lerin

kulak-

-ları

sağır...

Hava kurşun gibi ağır...

Ben diyorum ki ona:

- Kül olayım

Kerem

gibi

yana

yana.

Ben yanmasam

sen yanmasan

biz yanmasak,

nasıl

çıkar

karan-

-lıklar

aydın-

-lığa..

Hava toprak gibi gebe.

Hava kurşun gibi ağır.

Bağır

bağır

bağır

bağırıyorum.

Koşun

kurşun

erit-

-meğe

çağırıyorum.....

• 7 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.