Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl merhabalar, ben cok cok cok yeni bir üyeyim sizlerle tanışmaktan çok mutlu olacağıma eminim.
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl hoş geldin arkidişim ben damat ferit şaka şaka artık her gelenede bu şakayı yapmaya başladım nedense hoş geldinnn
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Yazar hoşbuldum kaan-bebeto çok teşekkür ederim. sen bana ilk hoşgeldin diyensin
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl hoşbuldum kaan-bebeto çok teşekkür ederim. sen bana ilk hoşgeldin diyensin ilk ben söyledim efet . arkidişler hoş gelidn yokmu arkidişimize hadi ama .. merak etme arkidişim daha fark eden olmadı herhalde yoksa herkes sana hoş geldin der inanıyorum kii...
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl merhabalar, ben cok cok cok yeni bir üyeyim sizlerle tanışmaktan çok mutlu olacağıma eminim. Hoşgeldin arkadaşım Bak bende 3.yüm
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl Ben de aranıza yeni katıldım. Değerli dostum Muki'nin önerisiyle katıldığım sitede keyfili paylaşımlar yaşayacağımızı umarım. Sevgiler.
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 18 yıl Ben de aranıza yeni katıldım. Değerli dostum Muki'nin önerisiyle katıldığım sitede keyfili paylaşımlar yaşayacağımızı umarım. Sevgiler. Hoş geldin Matilgan, BU arada Butterfly nerdesin güzelim sen ya, ugramıyorsun artık, burada ismini de gormesek neredeyse unutacaz senii... Gerçi msn e de gelmedin hiç, ara ara bakıyorum ama seni goremiyorum... Kuzeninin düğünü nasıl geçti... Eğlendiniz mi bari? Resim gonderecektin bir ara gondersene... Kızım arada uğra şuraya yaaa... Ya da ne bilim arada msn i falan ac... Öptümmmm seni bye
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.