Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

1. merhabalr bğir klip arıyorum arkASINDA DEPREMLER FALAN OLAN  ÖLE BİŞİYDİ GALİBA TAMDA HATIRLAMIYORUM ADIN ŞARKICI SÖYLİYOR KİM ONUDA BİLMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  2. rolleyes.gif rolleyes.gifrolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif  

Within temptation - Stand my ground    olabilir mi?

• Cevaplar 933
  • Görüntü 335,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Merhaba bir şarkı arıyorum okulda geçiyor sanırım klip biraz slow bir şarkı gibi çocuklar var dans ediyorlar

Gönderi tarihi:

Klip kadın erkeklerle beraber olamıyor mutsuz başka bir erkek de o erkekleri dövüyor kadın beyaz tenli peruklu mavi siyah degişiyor klip bir sene oldu galiba

Jabberwocky Feat Elodie Wildstars - Photomaton

https://youtu.be/zlQfSqyfjqY

Gönderi tarihi:

Ya ben de bi klip ariyorum siyahi bi adam soyluyor sarkiyi boyke kluo gbi bir yerde arkasnda danscikar falan var onlar da erkek kafalarinda mj sapkasi gbi sapka var dnra ordan çıkıyorlar sokakta bi divys gbi bse oluyo snrda dansclariyla bi arabaya biniyo sarki soyleyerek kafa salliyolar arabada where up mi ne diyolar nakaratta yardim ltfn

Gönderi tarihi:

Ben de arıyorum ya su aralar number onede cıktı siyah beyaz hatta klibin sonunda üç kişiydi sanırım çölde yürüyordu ve bitiyordu popüler bir şarkıydı büyük ihtimal

Gönderi tarihi:

Merhaba arkadaşlar bi klip arıyorum oldu dinleyeli bi zenci vardı klip te yabancı bi şarkı o zamanlar hit bi şarkıydı televizyonda sürekli çıkardı klipte şarkıyı söyleyen zenci bi evin önüne gidiyodu ordan güzel bi kız çıkıyordu motorun arkasına biniyordu gidiyorlardı öyle motorla ne zamandır aklımda bilen varsa lütfen söyleyebilirmi. Şimdiden teşekkürler original.gif

Gönderi tarihi:

merhaba .2013 yıllarında çokca tvlerde gördüğüm bir şarkı vardı.klipte erkek kızın peşinden gidiyordu .hattı bir ara sokakta bir arabayı itiyordu bir ara.sonra kız eski bir binaya giriyordu .işte bu şarkıyı arıyorum 

Gönderi tarihi:

Bende bi şarkı arıyorum klipte yaşlı bir kadın fotoğraf albümüne bakıyor klibin sonuna doğru albüm elinden düşüyor kocası asker kıyafetiyle olabilir emin değilim

Gönderi tarihi:

arkadaşlar şarkı arıyorum klipte 2 tane yaşlı kadın sobada ekmek yapıyor doğruyor sonra sut ve yağ ekliyorlardi şarkı sözleri tam aklımda değil ama seven sevdiğini bilmem üzer mi insan menfaati için dostunu satar mi gibi biseydi kadın söylüyor

bende arıyorum onu
Gönderi tarihi:

Seven sevdiğini bilmem üzer mi insan menfaati için dostunu satar mi Kadin şarkıcı

Gönderi tarihi:

Iyi bayramlar benim de aradığım bi şarkı var. Elektronik müzik grubuydu ve mavi gözlü 18 yaşlarında bir genç söylüyordu şarkıyı. Elektronik Org ağırlıktaydı şarkıda. Bir kaç ay önce baya ünlüydü.

Gönderi tarihi:

wututurtu diye bi şarkı vardı acayip sevmiştim bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

herkese selam...2-3 yıl önce dinlediğim (sanırım fransızca idi) bir şarkıyı arıyorum.Kimin sölediğini,şarkının ismini ,hiçbirşey bilmiyoruz.yardım eder misiniz??

klipte bir anne ve çocuk var.kumsala gidiyolar deniz kenarına.anne kitap okuyor, çocuk kumdan bir kale yapıyor.sonra fırtına çıkıyor.annesi çocuğu kumsalda arıyor ama ulaşamıyor. çocuk kumdan yaptığı kalenin yanında yatıyor.Fırtına şiddetini arttırıyor.

Şarkıyı veya klibini hatırlayan varsa ,lütfen yardım etsin...

Le vent nous portera- noir desir - Rüzgar bizi taşıyacak - siyah arzu

Gönderi tarihi:

Merhaba aradığım şarkının klibinde bir sarışın kadın ve bir adam var.Dans ederek klibi çekmişler.  klibin girişinde erkek konusuyordu sanırım sonra kadın arkadan gelıyor ve ıslık çalıyorlardı. içinde de huuhh huuhhh huu diye bir kısım vardı aklımda bu kadar kalmış yardımcı olabılecek sad.png

Gönderi tarihi:

Merhaba benim aradığım klip baya eski , sanırım 20 yıl öncesine ait 4 melez bayandan oluşan bi grubun bi parçasıydı ,eskiden sanki kral tv de çıkardı ve ben hatırlıyorum çok severek dinlerdim , klip bi ormanda geçiyordu yağmur yağıyor her biri ayrı biyerde slow bi parça çok hoştu ,bulamadım malesef :((

Gönderi tarihi:

bende bir şarkı arıyorum 2000lerden yabancı elektronik  dans müziği klipten hatırladığım adamın sevgilisinin psikolojisi bozuk sevgilisini böyle dağda bir yere götürüyor sonra klibin sonundada kız sevgilisine gülerek koşuyor şarkıyı bir grup söylüyor hatta klibin bir bölümünde washmore dağındaki yüzler adamların suratlarına uyarlanıyor 

Gönderi tarihi:

Ya bn de çok önce klibini izlediğim bi şarkıyo bulmaya çalışıyorum klipte 10 yaşlarında sanırım bi kız vardı bir resme bakıyordu herkes iskeletti klipte onun dışında herkes iskeletti sonra kız da derisini soyuyor ve kaslarıyla kalıyodu hatırlayan ???

Gönderi tarihi:

Bende bir sarkı arıyorum. Klipte bir sevgili var aynı evin içindeler kadın koridorda carsafı kafasına getirmiş ve adam gülüyor. Kadın tatlı hareketlerde bulunuyor adam hayranlıkla bakıyor. Klip sadece ikisinin oldugu sahnelerden ibaret

Gönderi tarihi:

arkadaşlar 1 2 ay önce dream tv de bir klip izlemiştim ama sanatçı ismini şarkının ismini göremedim klibinde melek kanatları takmış bir dede vardı engizisyon tarzı bir ortamda işkence ediyorlardı bilen varsa çok hayra geçer

Gönderi tarihi:

Ismini bilmiyorum 2 sene önce dinlediğim bir şarkı bir müzede çekilmiş bir klip balmumudan yapılan adam ve kadın müzeden kaldırılıyor ve depoya gidiyorlar yangın çıkıyor ve adamla kadın eriyor lütfen yardımcı olurmusunuz...

duft punk instant Crush olabilir mi?
Gönderi tarihi:

ya ben bi klip arıyorum yabancıydı bi bayan vardı onu gören herkes peşinden koşuyordu en sonunda bi tanesine gidiyordu klipte arabalar çarpışıyordu falan filan türk kliplerine taş çıakrtacak bi klipti bulursanız çok sevinirim

Gönderi tarihi:

Slm bende şarkı arıyorum yeni şarkı aslında çölde klıbi now now now now diye söyliyodu

Gönderi tarihi:

Bir klıp ariyorum.sarişın kadin çerçevenin içinde idi.çerçeve ah kitaplıktan yukarı tırmanıyordu lütfen yardım edin

Gönderi tarihi:

Merhaba ben de bir şarkı arıyorum günümüz sarkilarindan bir bayan grup 5 kişiler bir siyahi bir melez 3 beyaz kadın vardı birde erkek rapci eşlik edio du hepsi sırayla şarkılarını söyleyip dans edio du birde klipte ürkütücü bir lens takmış bayan vardı bulamiom kafa patlatiom 3 gündür ki

Gönderi tarihi:

Ismini bilmiyorum 2 sene önce dinlediğim bir şarkı bir müzede çekilmiş bir klip balmumudan yapılan adam ve kadın müzeden kaldırılıyor ve depoya gidiyorlar yangın çıkıyor ve adamla kadın eriyor lütfen yardımcı olurmusunuz...

Daft Punk-Instant Crush

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.