Φ hayatgerçek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2015 The Rasmus- In The Shadows Gerçekten tşkler bende arıyordum b Alıntı
Φ argonath Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2015 ben de bir klip arıyorum uzuuun zamandır. rock tarzında bir şarkıydı yanlış hatırlamıyorsam, klipte grup şarkıyı söylüyordu ve diğer yandan bazı insanlar uyuyordu, ve uykuya daldıklarında yerden yükseliyorlardı. mesela sınıfta bir çocuk uyuyakallıyordu ve sırasının üstünde havada uyuyordu. klibin sonunda uyuyan herkes yere düşüyordu. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Alıntı
Misafir burcu Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2015 bi şarki vardi klipte siyah tulum giymis genc bi kiz vardi yabanci şisman insanlar dans ediyodu alisveris merkezi ve kutuphanede bi kadin da sokakta hatirlayan var mi Alıntı
Misafir aslan Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2015 Selam bir şarkı arıyorum klipte sahnede kırmızı giymiş 5 yada 6 tane kız var üstleri kırmızı giyimli tesekkurler. Alıntı
Misafir tayfun Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2015 arkadaşlar bende bir klip arıyorum klipte 1 çift var bunlar denizde hortum falan çıkıyo orada bitiyo güzel kygo stole the show tarzı müzik Alıntı
Misafir Deli deli Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2015 Meraba bi sarki ariyorum kim oldugunuda bilmiyom sadece adan sandalyeye oturmus gitari elinde sarki soyluyor ve daha sonra uzerine siyah renkte bi sivi dokuluyordu lutfen yardim edin Alıntı
Misafir thesehzade Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2015 merhaba bende bir klip arıyorum sarkı cok eski değil bildigim kadarıyla 1 veya 2 yıldır zenci şişman bir zenci ( sesi kısık gibi cıkıyor) bir dj yanında rap yapıyor cok ilk sarkıya giriş cok hızlı oluyor adamla rap yapmaya baslayınca giriyor müzikte devreye pek bi bilgi veremedim ama hatırlayabildiklerim bunlar Alıntı
Misafir Ecra Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2015 Bende bir klip arıyorum çok eski kadın söylüyo Zenci kıyafet giydiriyor lar ona krem rengi güpürlü sonra baloda dans ediyorlar hatırlayan var mı? Alıntı
Misafir cetim Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2015 Arkadaşlar bir klip arıyorum yabancı. 3-4 yıl önce falan izlemiştim nakaratı çok güzeldi. klib boş bir havuz içinde gece çekilmişti kadın şarkıyı söylüyodu mikrofona sonra havuz doluyo içinde hüzüyo falan." Moon light " gibi bi nakaratı vardı hatırlayan varsa çok sevinirim Alıntı
Misafir Semih Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2015 Aradigim klip yerli klipte bir bayan atlet sanirim kosuyor surekli onu ariyorum Alıntı
Misafir bgraphic Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2015 arkadaşlar merhaba bir klip arıyorum bende kırmızı üstü açık bir arabyla giderken beyaz bir ata çarpan kadın geçiyor sanırım bulgar sarkısı olabilir. Alıntı
Misafir ilhan Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2015 bir klipte beyaz ceketli ve mavi gözlu adam havuz kenarında sarkı soyluyordu.ikinci klibınde mavi gözlu degıldı ilk klıbinde lens takmıştı bu klibı arıyorum Alıntı
Misafir mmm Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2015 The Rasmus- In The Shadows yıllardır bu sarkıyı nakaratındakı sometımes kelimesı yuzune tum tımes eklı kelımelerı yazarak aradım tesekkur ederım:) Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2015 Bi sarisin kadın vardi türk olan hem yabanci hmde türkçe cevirisi vrdi şarki soluyodu number1 çok cikiyodu videosunda kumsalda atla gezen sarisin bi kadın Alıntı
Misafir ferrari1905 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2015 Herkese merhaba. 2006-2007 yıllarında meşhur olan bir klip arıyorum kırmızı bir bikini ile kırmızı bir arabayı köpükle yıkayan ve üstünde dans eden bir kadın şarkıcı vardı aynı anda da bir bar içerisinde dans yapıyorlardı klibin sonlarına doğru gitar çalan yaşlı bir kovboy tarzında bi adam vardı şarkıcı onu öpüodu falan bu klibi bulmamda yardımcı olursanız sevinirim. Alıntı
Misafir mes mes Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2015 Bi sarisin kadın vardi türk olan hem yabanci hmde türkçe cevirisi vrdi şarki soluyodu number1 çok cikiyodu videosunda kumsalda atla gezen sarisin bi kadın Bi sarisin kadın vardi türk olan hem yabanci hmde türkçe cevirisi vrdi şarki soluyodu number1 çok cikiyodu videosunda kumsalda atla gezen sarisin bi kadın ben de bunu arıyorum yaa Alıntı
Misafir DEFNE Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2015 merhabalr bğir klip arıyorum arkASINDA DEPREMLER FALAN OLAN ÖLE BİŞİYDİ GALİBA TAMDA HATIRLAMIYORUM ADIN ŞARKICI SÖYLİYOR KİM ONUDA BİLMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ Alıntı
Misafir Seda Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2015 Yabancı klip arıyorum Alıntı
Misafir sercious Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2015 Arkadaslar gecenlerde show tv haberi sonunda vwrilen bir klibi acil bulmam lazim isin ucunda kiymali borek var, safari de kirmizi elbiseli kadin sarki soyluyo siyah hafif dalgali saci, kendisi melez bi bilgisi olan var mi Alıntı
Misafir Mqe Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2015 Bende ariyorum yabancı klip bu sevgılısını kacırıp dogum gunu yapıyor Bu klıbın adını bılen varmı Alıntı
Misafir Robin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2015 Selam bende bir klip arıyorum. Şarkıcı üc arkadası ile birlikte arabada. Sürekli birbirine şakalar yapan bi çift var. Adamın terliklerini matkapla yere vidalıyo falan Alıntı
Misafir GOKHAN1422 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 SELAM HERKESE. BİR KLİP VARDI. Bİ KAÇ ADAM ÜSTLERİNDE PARLAK KIYAFET VE MOTOSİKLET KASKI İLE GİTAR ÇALIYORLARDI. SANKİ KONSER VERİYORLAR GİBİ. HATIRLAYAN VARSA YAZAR MISINIZ. YAKLAŞIK 2 SENE ÖNCE GÖRMÜŞTÜM. Alıntı
Misafir sümeyye Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 arkadaşlar meraba 2010 falan olması lazm bi şarkı Türkçe sokakta bankata bi erkek sanatçı söylüyor.etrafında insanlar var şarkının içinde bahar kelimesi çok fazla geçiyor bulmam lazm gitarla söylüyor yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim lütfen Alıntı
Misafir serci Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 Arkadaşlar bi şarkı arıyorum fransızcaydı sanırım lirik bi müziğe benziyordu kadın kuaförde idi ordakilerle dans ediyodu dışarı çıkıp küçük kalabalıkla dans ediyodu hatta şarkı işte benim stilimde dün şilanın podyum müziği lütfen yardımcı olun fena kafayı taktımElle tu m'aime Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2015 bi 5-10 sene öncesi.. bursa line tv 'yi bilen varsa görmüştür.. Klip kapalı katlı bir otoparkta başlıyo, önce bi zenci dansçı kaset çalarla geliyo, yere koyup dansa başlıyo. Ayrı ayrı dansçılar rap dansı yapıyolar falan.. Hatta her hareketlerinde böyle ışık hüzmesinde iz bırakıyolar, renkli renkli.. Çok ritmik bi şarkıydı. Bilen yazsın lütfen!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.