tm_haberci Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2023 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2023 Cumhuriyet dönemi Türk mutfak kültürü, 1923’ten günümüze kadar süren ve Türkiye’nin modernleşme süreciyle şekillenen bir dönemi kapsar. Bu dönemde Türk mutfağı, hem geçmiş dönemlerden devralınan geleneksel yemeklerin korunması hem de Batı mutfaklarından etkilenerek önemli bir değişim geçirmiştir.Haberi Haber Kaynağından Oku Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.