Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 bu forumda bana abla diyen çok sevdiğim insanlar var, ama gerçek kardeşim nerrocuğumun doğum günü bugün, nerrocum seni çok sevdiğimi biliyorsun, iyiki kardeşimsin, seninle iftihar ediyorum, güçlüsün, iyisin, başarılısın Allah yolunu daha da aydınlık etsin... balığım benim, melek balığım... sırdaşım, dert ortağım, her ihtiyaç duyduğumda yanımda olan güzel kardeşim mutlu yıllar diliyorum, nice güzel, sağlıklı ve huzurlu yıllarda hep beraber olalım... Dağlarımın en nazlı ceylanı Mavilerde yaşayan denizkızı Seninle yaşadığım her an, sanki doğum günüm Yoksuldum; sevdanla zenginleşti fakir gönlüm Kuytularda ağlarken gülüşlerinle şenlendi şu ömrüm. Yoksul mısralarımın en güzel kafiyesi Yüreğimde açan baharlarımın hediyesi Çöllerime akan ab- ı hayattır gözlerin Yarınlarımdaki tek umudumdur gülüşlerin Acılara inat Yaşama sebebimdir o güzel yüreğin. İyi ki doğdun İyi ki varsın... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Doğum günün kutlu olsun nerro... ALLAH sevdiklerinle huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 dogum gunun kutlu olsun nerro hayat boyu sevdıklerınle mutlu bır yasam dılegımle Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 sardunyam seninde başında bir deli balık var heee...çok şanslısın ne diyeyim... nerro doğum günün kutlu olsun ablana dayanabildiğin için ayrıcana tebrik ediyorum seni.. ....benimkide 12 si...duyurulur... Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ya ben çalıştığım için pek vakit bulamıyorum canım ablacım bana başlık açmış haber verdi yoksa hiç haberim olmayacaktı herkese teşekkür ederim çok mutlu oldum ablacım bende seni seviyorum, seninle gurur duyuyorum çok şanslıyım ablam olduğun için erbay, jön, frozen çok teşekkürler çok sevindim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 evet gerçekten o çok iyi bir abla.....ve ben ona anne diyorum.... hem sizi burda kayıtlı bilmiyordum...anneme ilet dicektim ama artık gerek kalmadı.... doğum gününüz kutlu olsun...nice mutlu senelere...ablanla ömür boyu birlikte olman dileğiyle ve ailenle sevdiklerinle tabii...hem sen daha güzel sarılırsın ona...benim yerime sarılırsın demi anneme....ablaana yani.... güzel su giibi temiz...umutlu..mutlu ömürler dilerim.... Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 çok teşekkür ederim sen estikçe ben titrerim demek anne diyorsun ablama aslında benden 5 yaş büyük ablam ve bende ona anne derdim küçükken bile öyledir o kuş, kelebek, kedi, köpek ne varsa sever diğer ablam beni döverdi sibel ablamda onu döverdi beni saklardı sağol canım benim kutladığın için teşekkür ederim oyunlarınıza katılamıyorum ama katılmak isterdim hepinize sevgiler))) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 dimek diğer kardeş sardunyamdan dayak yirdi haa..vah vah... nerrocum sen daha sık gel buralarada sardunyam atıp tutamasın ha... Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 seni tanıyorum frozen senden çok söz ediyor ablam sende balıkmışsın değilmi? çok teşekkür ederim kutlaman için gelmeye çalışırım şu müdür tepemde olmasa gelirimde nefes aldırmıyorki , demek ablam atıp tutuyor ha ne gibi şeyler atıyor sen söyle ben sana aslını söyleyim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 eminim heç iyi söz etmiyordur senin bu gıcık ablan.... evet nerrocum bende bir balığım...ve benimde ablam bir yengeç seni nasıl iyi anlıyorum bilemezsin ...bunlar bize hayatı zindan ediyorlar değilmi canem... balıklara hep hayalperest derler ama valla ben değilim o kadar gerçekçiyimki beni dinlemek istemezler çoğunlukla hep doğruyu söylerim de o bakımdan ....hoşgeldin hüzün şarkısınıda anca bi balık severdi zati nede olsa ince zevkliyiz... nerrocum ablan genç olduğunu daha 28 lerinde zayıf olduğunu...sankim 130 kilo değil ve güzel olduğunu ısrarlı bir şekilde beynimize işlemeye çalışıyor.. ben kendisini gördüm... aman tanrım hala kendime gelemedim sende doğruları bir söyleyi ver canem .... anladın sen onu diymi nerrocum ...(çaktırma ha ) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Doğum günün kutlu olsun nerro eminimki ablamız gibi güzel bir insansındır. Tüm güzelliklerin senin olması dileğiyle nice yıllara arkadaşım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 doğum günün kutlu olsun nerro biz ablanı en az senin kadar seviyoruz eğer böle bir ablanın kardeşiysen eminim senin karekterinde düzgündür... umarım hayatın boyunca keşke dediğin herşey senin olur Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ay kardeşlerime bakın nermin adına teşekkür ederim size çok iyisiniz ya veeeee frozen ben ne atıp tutuyormuşum bacım şu attıklarımı birde ben bilsem diyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 eminim heç iyi söz etmiyordur senin bu gıcık ablan.... evet nerrocum bende bir balığım...ve benimde ablam bir yengeç seni nasıl iyi anlıyorum bilemezsin ...bunlar bize hayatı zindan ediyorlar değilmi canem... balıklara hep hayalperest derler ama valla ben değilim o kadar gerçekçiyimki beni dinlemek istemezler çoğunlukla hep doğruyu söylerim de o bakımdan ....hoşgeldin hüzün şarkısınıda anca bi balık severdi zati nede olsa ince zevkliyiz... nerrocum ablan genç olduğunu daha 28 lerinde zayıf olduğunu...sankim 130 kilo değil ve güzel olduğunu ısrarlı bir şekilde beynimize işlemeye çalışıyor.. ben kendisini gördüm... aman tanrım hala kendime gelemedim sende doğruları bir söyleyi ver canem .... anladın sen onu diymi nerrocum ...(çaktırma ha ) evet 130 kiloyum çirkinim 98 yaşındayım ben bir fosilim Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 bende nerro hanımın doğumgününü kutlarım nice güzel seneler geçirmesi dileğimle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.