Zıplanacak içerik

Bu Adam Bir Dakikada Plank pozisyonundan şınava en fazla Şınav Çekme Dünya Rekorunu Kırdı

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bu Adam Bir Dakikada Plank pozisyonundan şınava en fazla Şınav Çekme Dünya Rekorunu Kırdı

Alex Goulding, şınav kategorisinde birkaç Guinness Dünya Rekoru sahibidir, ancak ona göre, her zaman iyileştirme için yer vardır.

"Fitness birçok insan için bir terapi gibidir" diyor Goulding, hayatının özellikle zor bir döneminde sürekli egzersiz yapabilmenin ona çok ihtiyaç duyduğu yapıyı nasıl kazandırdığını hatırlıyor. Ardından, tecrit sırasında, eğitebileceği bir şey olarak çeşitli dünya rekoru şınav mücadelelerini aramaya başladı. "Buna sahip olmasaydım, şu anda nerede olurdum tanrı bilir" diyor.

Goulding, kısa bir süre önce Guinness Dünya Rekorları tarafından tahtaya itme rekorunda kendi performansını geçmesi için meydan okudu: daha önce 63 tekrarı tamamladı.

Resmi videoda "Kelimenin tam anlamıyla bir veya iki tane daha, 64 veya 65'i hedefliyorum" diyor. "Bu zor, çünkü formunuzu korurken bir kalası şınavla koordine etmeye çalışıyorsunuz, belli ki zamana karşı savaşıyorsunuz, bu yüzden saniyede birden fazlasını yapmaya çalışıyorum ki bu zor olacak." , ama onu kırmaya kararlıyım."

Goulding, şınavın üst ucunda, kolları tamamen açık ve kilitli olarak başlamalı ve dakika boyunca vücudunu katı bir düz çizgide tutmalıdır.

"Hızlı başladım ve ardından yaklaşık 40 saniyede hızla yoruldum" diyor. "Bundan sonra yorgunum ama uğultu."

Resmi Guinness Dünya Rekorları hakemi, Goulding'in tekrarlarından birinin resmi olarak başlayan dakikadan önce başladığı için dikkate alınmaması gerektiğini, ancak yine de 60 saniyede 66 şınavdan tahtaya şaşırtıcı bir tekrarla kendi rekorunu kırmayı başardığını açıklıyor.

Ama daha bitmedi: Goulding daha sonra fiziksel olarak çok daha zorlu bir şınav varyasyonunda yeni bir rekor kırmaya çalışıyor: 180 şınav, fiziksel güç ve patlayıcılığın yanı sıra kişinin kendini havaya doğru ittiği güç ve dayanıklılığın bir testi. ve vücutlarını 180 derece döndürür.

Yine Goulding 16 tekrarla şu anki rekoru elinde tutuyor. "Denge, güç, güç, buna giren bir dizi unsur var" diyor. "180'leri seviyorum çünkü çok dokunaklılar."

Yorucu bir 60 saniyenin ardından, Goulding 23 tekrarı tamamlıyor ve bu başarının diğerlerine hayatlarında olumlu değişiklikler yapmaları ve zindeliği kendi ruh sağlıklarını ve esenliklerini desteklemenin bir yolu olarak kullanmaları için ilham vermesini umuyor: "O adımı at, dışarı çık , o fitness yolculuğuna başla, pişman olmayacaksın."

Kaynak: Men's Health

plank-2054729.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.