Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Harika bir program artık klavye mouse kullanmaya gerek yok. Kullanımı cok basit tarife hic gerek yok.Az bi kurcalamayla herseyi cözersiniz. Alıntı
Φ efekentli09 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 bu programıda kayıt istiyor ne yapıcaz bunları Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 üyelğini yap onlar sana şifre vericek Alıntı
Φ burak34 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 MERHABA BEN PROGRAMI BİLGİSAYARIMA İNDİRDİM AMA KURAMIYORUM NE YAPMAM GEREKİYOR ACABA TEŞEKKÜRLER ... Alıntı
Φ osmankaya Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 proğramı bilgisayara indirdim ama nasıl kulduğunu bilmiyorum nasıl kurulduğunu bilen var mı? Alıntı
Φ xxxxHACKERBOYZxxx Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 üyelğini yap onlar sana şifre vericek slm arkadaş nerden üye olucaz onu bir söylersen sevinirim Alıntı
Φ manyak_deli_aptal Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 saol kardes mukemmel bir program arkadalar kurulum da cok kolay hani! Alıntı
Φ tayfa Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 ya bişi sorcam daha ben bu progra mı indirmedim ama nasıl oluyo bu şimdi her söyleneni yapıyo mu Alıntı
Φ ErAsER Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 ya kardeş ben yeni katıldım aranıza bu programı indirmedim ama yollayan sen olunca düşünmedimde değil hani bi kaç arkadaştan duydum seni harbiden geveze işe yarıyormu Alıntı
Φ ErAsER Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 ya Larsie kardeş bişey rica edicem bende sizlerle elimdeki programları paylaşmak için link eklemek istiyorum ama bi türlü olmuyor. rica etsem nasıl link ekliycemi ve bunun faal olması için ne yapmam gerektiğini açıklarmısın işte mail adresim. [email protected] Alıntı
Φ crn_ee Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 bu program dahil bi çok programı indirmeyi denedim ama file not found diyor bi yardım ederseniz sevinirim naapmalıyım Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 link silinmiş yeni linki en kısa zamanda ekliyecem Alıntı
Φ hak_2001 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 MERHABA BEN PROGRAMI BİLGİSAYARIMA İNDİRDİM AMA KURAMIYORUM NE YAPMAM GEREKİYOR ACABA TEŞEKKÜRLER ... sorması ayıp ama nerden indirdin............. Alıntı
Φ mciris Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2009 ben burada program göremiyorum Alıntı
Φ captan82 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2010 arkadaşlar bende bu programdan yararlanabilirmiyim acaba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.