Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 arkadaşlar ben o günler bir kaç tane bilmece yazdım sizde burada kendi bilmecenizi ve zeka oyununuzu yapın bizde cevap verelim Alıntı
Φ ~DİANA~ Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 kral sizi işlemediğiniz bir suçtan dolayı suçlu buluyor.. ama size bir şans veriyor ve diyor ki : üç oda var. bunlardan birini seçmek zorundasın. doğru odayı seçersen kurtulursun... birinci oda ateşlerle doludur. ikinci oda silahlı suikastçilerle doludur. üçüncü oda ise üç yıl aç bırakılmış aslanlarla doludur. sizce hangi oda doğru oda ve neden? Alıntı
Φ ~DİANA~ Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 hadi taurusmutis .. yok mu cevabın..? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 kral sizi işlemediğiniz bir suçtan dolayı suçlu buluyor.. ama size bir şans veriyor ve diyor ki : üç oda var. bunlardan birini seçmek zorundasın. doğru odayı seçersen kurtulursun...birinci oda ateşlerle doludur. ikinci oda silahlı suikastçilerle doludur. üçüncü oda ise üç yıl aç bırakılmış aslanlarla doludur. sizce hangi oda doğru oda ve neden? eğer aslanlar üç yıldır açsa kesin ölmüşlerdir... O halde aslanlarla dolu olan üçüncü odayı seçer... Alıntı
Φ NESLİ Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Aslanlar üç yıl aç kalamayacaklarına göre aslanlı oda diyorum... Alıntı
Φ ~DİANA~ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 tebrikler gloria ilk sen bildin.. Alıntı
Φ ~DİANA~ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 hadi bir kaç soru daha sorayım bari.. 1-Bir fili buz dolabına nasıl koyarsınız?? 2-Bir zürafayı buz dolabına nasıl koyarsınız? 3-Aslan kral bir hayvanlar konferansı düzenliyormuş. Bir hayvan dışında bütün hayvanlar katılmıştır. Hangi hayvan konferansa katılmamıştır? 4-Geçmeniz gereken bir nehir var. Fakat timsahlar tarafından istila edilmiş. Nasıl geçebilirsiniz? (kayık tekne vs. yok ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 hadi bir kaç soru daha sorayım bari.. 1-Bir fili buz dolabına nasıl koyarsınız?? 2-Bir zürafayı buz dolabına nasıl koyarsınız? 3-Aslan kral bir hayvanlar konferansı düzenliyormuş. Bir hayvan dışında bütün hayvanlar katılmıştır. Hangi hayvan konferansa katılmamıştır? 4-Geçmeniz gereken bir nehir var. Fakat timsahlar tarafından istila edilmiş. Nasıl geçebilirsiniz? (kayık tekne vs. yok ) 1)Buzdolabının kapağını açarız, fili içine koyarız, kapağı kapatırız 2)Dolabı açarız, fili çıkarırız, zürafayı koyarız, kapağı kapatırız. 3)Zürafa katılamamıştır. Çünkü hala dolapta 4)Elini kolunu sallaya sallaya korkmadan geçebilirsin. çünkü diğer tüm hayvanlar gibi (zürafa hariç ) timsahlar da toplantıya gittiler. Alıntı
Φ ~DİANA~ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ayy ben seni napsam bilmem kii.. tebrik ederim gloria yine bildin.. vallahi bu elimdeki en zoru olmasada zor sorulardan biri Bir lisede bir matematik öğretmeni kopya çeken 10 öğrenciyi yakalamış. Öğrenciler yalvar yakar ''hocam bir şans daha..'' demişler. Öğretmende bunun üzerine madem kopya çektiniz ona göre bir sınav yapacağım demiş. Hepsini sınıfa almış.. '' Sınavımız şu şekilde olacaktır: Hepiniz her sırada 1 kişi olacak şekilde arka arkaya oturacaksınız. Hepinizin gözünü bağlayacağım. Daha sonra her birinize ya mavi ya da kıRmızı renkli şapka giydireceğim. Mavi yada kırmızı şapka sayısında herhangi bir düzen/kural vs. yok. beşer tane de olabilir.. sadece mavi den bir kırmızıdan 9 tanede olabilir yada sadece bir renkten 10 diğerinden hiçte olmayabilir... En arkadan başlayarak sırayla gözünüzdeki bağı açacağım ve giymekte olduğu şapkanın rengini bilmesini isteyeceğim. Gözündeki bağ açılan kişi sadece önünde oturanların şapkalarını görebilecek, arkasında oturanları duyabilecek. Size %10 yanılma hakkı veriyorum. Eğer 10 unuzdan en az 9 u kendi şapkasının rengini bilirse hepiniz sınıfı geçersiniz; yok bunu beceremezseniz kopya çekmeyi bile beceremiyorsunuz deyip hepinizi sınıfta bırakırım. Taktik geliştirmek için yarım saatiniz var. Yarım saat sonra sınav başlıyor.'' Hadi bakalım taktisyen sizsiniz.. NOT: Sınavı başarıyla geçmiş bizim kopyacı veletler.. Alıntı
Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ARKADAŞLAR BEN YOKTUM AFEDERSİNİZ BİLMECE SORAMADIM ŞİMDİ SORAYIM HANGİ MACUN DİŞE SÜRÜLMEZ not:ÇABUK BEKLİYORUM CEVABI KOLOY Alıntı
Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ARKADAŞLAR BU FORUM DA BİLMECELERİNİZİ VE SORULARINIZI BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN SAĞOL Alıntı
Φ ~DİANA~ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ARKADAŞLAR BEN YOKTUM AFEDERSİNİZ BİLMECE SORAMADIM ŞİMDİ SORAYIM HANGİ MACUN DİŞE SÜRÜLMEZ not:ÇABUK BEKLİYORUM CEVABI KOLOY mesir macunu muydu HANGİ MACUN YENİLMEZ ???? Alıntı
Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 HAYIR DİANA BİRAZ FARKLI BİR MACUN Alıntı
Φ ~DİANA~ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 HAYIR DİANA BİRAZ FARKLI BİR MACUN aklıma bide lahmacun geliyor.. Alıntı
Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 İŞTE O DOĞRU DİANA CEVAP LAHMACUN İDİ TEPRİKLER DİANA Alıntı
Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 RİCA EDERİM Alıntı
Φ ~DİANA~ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Kral, idama mahkum bir adama bir tavuk vermiş ve 'Sen bu tavuğu nasıl öldürürsen, biz de seni öyle öldüreceğiz' demiş. Adam kurtulmak için tavuğu nasıl öldürebilir? cevaplarınızı bekliyoruuumm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 kafasini isirarak koparir biliyordum da Alıntı
Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 selam arkadaşlar DİANA sorduğun soruyu ben de biliodum da LEYLA24 önce davranmış neyse LEYLA24 teprikler Alıntı
Φ david_beckham Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 arkadaşlar size çok kolay bir soru: Siz bir yam yam kadınlar adasına düşüyorsunuz siz bir erkek'siniz ve bu kadınlar erkeklerden nefret eder kadınlara öyle bişey diyeceksin ki kadınlar seni öldürmeyecek çabuk olun çok kolay Alıntı
Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ben söylüyorum kadınlara beni öldüren çirkin derim kurtulurum Alıntı
Φ ~DİANA~ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Bir lisede bir matematik öğretmeni kopya çeken 10 öğrenciyi yakalamış. Öğrenciler yalvar yakar ''hocam bir şans daha..'' demişler. Öğretmende bunun üzerine madem kopya çektiniz ona göre bir sınav yapacağım demiş. Hepsini sınıfa almış.. '' Sınavımız şu şekilde olacaktır: Hepiniz her sırada 1 kişi olacak şekilde arka arkaya oturacaksınız. Hepinizin gözünü bağlayacağım. Daha sonra her birinize ya mavi ya da kıRmızı renkli şapka giydireceğim. Mavi yada kırmızı şapka sayısında herhangi bir düzen/kural vs. yok. beşer tane de olabilir.. sadece mavi den bir kırmızıdan 9 tanede olabilir yada sadece bir renkten 10 diğerinden hiçte olmayabilir... En arkadan başlayarak sırayla gözünüzdeki bağı açacağım ve giymekte olduğu şapkanın rengini bilmesini isteyeceğim. Gözündeki bağ açılan kişi sadece önünde oturanların şapkalarını görebilecek, arkasında oturanları duyabilecek. Size %10 yanılma hakkı veriyorum. Eğer 10 unuzdan en az 9 u kendi şapkasının rengini bilirse hepiniz sınıfı geçersiniz; yok bunu beceremezseniz kopya çekmeyi bile beceremiyorsunuz deyip hepinizi sınıfta bırakırım. Taktik geliştirmek için yarım saatiniz var. Yarım saat sonra sınav başlıyor.'' Hadi bakalım taktisyen sizsiniz.. NOT: Sınavı başarıyla geçmiş bizim kopyacı veletler.. ya arkadaşlar çokmu zor bir soru oldu da kimse cevap yazmadı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.