Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

> Lütfen baştan sona okuyun.

>Ben Yozgat ili saraykent ilçesi SARAYÖZÜ köyünde sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Tüm okulda 80 öğrencimiz var.Köy halkının maddi yetersizlikleri sebebiyle öğrencilerimizin 1.2.3.4.ve 5.sınıfta okuyacakları ve faydalanacakları kaynak kitapları bulunamamaktadır.Özellikle hikaye masal kitaplarına ihtiyacımız var.1.sınıf öğrencilerime okuma sevgisini aşılamak için ne yapacağımı şaşırdım..

>öğrencilerim giyecek istemiyorlar sadece 80 kitap...çocuklarımın geleceklerine ufak olarak görmeyin büyük katkınız olacağı inancındayım.kitap yardımlarınız geldiğinde 80 öğrencimin elinde 80 kitabınızı fotoğraflayacağım...

>minik gözlerle okumayı seven minik öğrencilerim adına şimdiden teşekür ederim..ümitle bekliyoruz.saygılar..

> ÖZLEM KANIK

> 1 A SINIF ÖĞRETMENİ

>

>

>sarayözü köyü

> saraykent/yozgat

> tel:0354 3227399

Gönderi tarihi:

"Küçük Eller Yardım Gurubu" adına Özlem Hanımla görüştüm ve okulun ihtiyaçlarıyla ilgili kendisinden detaylı bilgi aldım. burada da belirttiği gibi; Okuma kitaplarına olan ihtiyaçların yanı sıra Kırtasiye malzemesi ve 4 ve 5. sınıflar Fen Teknoloji aletlerine ihtiyaçları olduğunun ön bilgisini aldık. Çalışmalarımızı kaba taslak başlattık sayıılır nereden temin edebiliriz özellikle Fen teknoloji aletlerini bunun araştırmasını yapıyoruz. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa her türlü yardıma açığız.

"Bir Aya Bir Okul" Diye başladık ama umut ediyorum ki yardım severlerin desteğiyle daha fazla okula ulaşabiliriz.

Doğanlı İlköğretim Okulu, Hakkari / Yüksekova için toplanan yardımlar şekil almaya başladı onların sayım, düzeltim işleri bitip kargoya verilir verilmez (sanırım bir haftayı bulur) "Sarayözü ilköğretim okulu" için çalışmalarımıza başlayacağız. Çalışmalarımız başladığında okula ait fotoğrafları bu başlık altında yayınlayacağım. Gerçekten ihtiyacı olan bir okul!

Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa.

[email protected] mail veya [email protected] msn adresinden bana ulaşırlarsa sevinirim.

Saygılarımla

Elif Aslan

Gönderi tarihi:
"Küçük Eller Yardım Gurubu" adına Özlem Hanımla görüştüm ve okulun ihtiyaçlarıyla ilgili kendisinden detaylı bilgi aldım. burada da belirttiği gibi; Okuma kitaplarına olan ihtiyaçların yanı sıra Kırtasiye malzemesi ve 4 ve 5. sınıflar Fen Teknoloji aletlerine ihtiyaçları olduğunun ön bilgisini aldık. Çalışmalarımızı kaba taslak başlattık sayıılır nereden temin edebiliriz özellikle Fen teknoloji aletlerini bunun araştırmasını yapıyoruz. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa her türlü yardıma açığız.

"Bir Aya Bir Okul" Diye başladık ama umut ediyorum ki yardım severlerin desteğiyle daha fazla okula ulaşabiliriz.

Doğanlı İlköğretim Okulu, Hakkari / Yüksekova için toplanan yardımlar şekil almaya başladı onların sayım, düzeltim işleri bitip kargoya verilir verilmez (sanırım bir haftayı bulur) "Sarayözü ilköğretim okulu" için çalışmalarımıza başlayacağız. Çalışmalarımız başladığında okula ait fotoğrafları bu başlık altında yayınlayacağım. Gerçekten ihtiyacı olan bir okul!

Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa.

[email protected] mail veya [email protected] msn adresinden bana ulaşırlarsa sevinirim.

Saygılarımla

Elif Aslan

elifçiğim ben biraz kapsamı genişlettim..benim oturduğum sitede 350 daire 35 blok var;) bilgisayarda yazı yazıp çoğaltarak oğlum aracılığı ile tüm apartman kapılarına astırdım:) herkesin katılımını beklemek belki biraz abartılı olur ama, ses getireceğinden eminim.. istiflemeye başladım bile ben, yarın bana misafir gelecek arkadaşlarım ansiklopedi ve kitaplarıyla gelecekler...ve asılan yazıdan sonra bende sizinleyim diyen dostlar çıktı;) üstesinden gelicez eminim ama kargo gününü konuşalım, bayağı olacak sanırım yardımlar...

derim ki sarayözü'nün ilk etepta istediği kitapları yollayalım acil diğerlerini de temin ettiğimizde yollarız....

sevgiler grubumuza....

Gönderi tarihi:

Ablacığım çok teşekkür ederim ben Ankaradaki arkadaşlarımızla irtibata geçer geçmez sana bildireceğim hiç merak etme:) Apartmana bildiri asman gerçekten güzel bir fikir bende birkaç yere asmıştım ama pek birşey çıkmadı zamanla diyoruz önce güven...

Ablacım zaten şu anda toplananlar iki okulada yetecek yani ikisinede gidecek sanırım bi herşeyi merkezde toplayalım da o zaman kesin ne olduğu anlaşılacak... Oranın Fen aletlerinide halledeceğiz İnşallah:)

Teşekkürler

Gönderi tarihi:

canım, benim bildiriden çok şey çıktı inanamazsın site sakinlerinden başka siteye bitişik bir okul var oradan bir ilköğretim öğrencisi geldi ellerinde poşetler dedi ki: biz ilanınızı okulda da duyurmuştuk bunlar bugün gelenler, hergün getireceğim gelenleri...çok dugulandım, sarıldım ona öptüm öptüm... hala umut var içimde gelecek de bişeyler daha güzel olacak, bak hala çiçek gibi duyarlı çocuklar yetiştirebiliyoruz..

Gönderi tarihi:

sevgili Küçük Eller grubu,Elif Hanım ve Satıye hanım....

ilginizden dolayı öyle sevinçliyiz ki....kendim adına gercekten çok mutluyum.cevaplanmış olan isteğimiz sizinle gerçek oluyor.

sadece bir teşekür etmek az gelecek biliyorum ama yardımlarınızla çocuklarım size teşekürlerini küçük ellerinizden öperek yapacaklar..onların küçük kalplerinizden ve bilgi yolundan siz geçtiniz..teşekür ederiz......

ÖZLEM KANIK

SARAYÖZÜ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETMENİ

Gönderi tarihi:

Sevgili Özlem Hanım,

Bizim en büyük dileğimiz minik öğrencilerin mutlu olması onların mutluluğu bizim için yeterlidir. Eğer onları bir nebze mutlu edebiliyorsak bu bizim amacımıza ulaştığımızı gösterir...

Bir yola girdik ve bu Ülke de hâlâ iyi yüreklerin attığını gördük bu yürekleri çoğaltma çabamız, çünkü biliyoruz ki minik ellerin yürekleride öyle atıyor ve devam etmeli öyle atmaya iyilikleri öğretmeliyiz...

Size ve öğrencilerinize sonsuz sevgilerimle

Elif ASLAN...

Gönderi tarihi:
sevgili Küçük Eller grubu,Elif Hanım ve Satıye hanım....

ilginizden dolayı öyle sevinçliyiz ki....kendim adına gercekten çok mutluyum.cevaplanmış olan isteğimiz sizinle gerçek oluyor.

sadece bir teşekür etmek az gelecek biliyorum ama yardımlarınızla çocuklarım size teşekürlerini küçük ellerinizden öperek yapacaklar..onların küçük kalplerinizden ve bilgi yolundan siz geçtiniz..teşekür ederiz......

ÖZLEM KANIK

SARAYÖZÜ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETMENİ

Sevgili Özlem Hanım,

Arzu ettiğiniz kitapları ve ansiklopedi setinizi temin etmiş bulunmaktayım;) Ankara grubu olarak yakın olduğumuz için ulaştırma işini de biz üstlendik, yüreği kocaman arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler..

İyi ki böyle bir harekete kalkışmışlar, bizi de içlerine aldılar beraberce devam ediyoruz bu güzel yolu yürümeğe... sevgiler size ve çiçeklerinize...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Yozgat Sarayözü köyü, Sarayözü ilköğretim okulu taşıma işini üstlenen

Sivas Huzur'a Sonsuz teşekkürlerimizle...

17 Mart 2007, 12:30 arabası ile 3 koli yardımı yerine ulaştıracaklar. (80 kitap ve 1 Ansiklopedi seti)

Bir mum da onlar yaktılar!

Gönderi tarihi:

Hakkari yüksekovaya giden yardımlar...

« : 16 Mart 2007, 01:36:13 » Alıntı Değiştir Sil Konuyu böl

--------------------------------------------------------------------------------

1 Adet Bilgisayar

1 Adet VCD

391 adet defter

120 adet resim defteri

39 adet ajanda

220 adet silgi

670 adet kalem

166 adet kalemtraþ

6 paket pastel boya

3 paket bant

27 adet çanta

23 adet seyahat cantasi

86 adet ders kitabi

74 adet hikaye kitabi

53 adet roman

3 adet sozluk

67 adet ingilizce kitabi

1 adet Dunya Atlasi

7 cilt resimli bilgi ansiklopedisi

24 cilt gelisim ansiklopedisi

3 cilt karaca ansiklopedisi

18 cilt walt disney ansiklopedisi

12 cilt gorsel ansiklopedi

8 cilt Turk ve dunya tarihi ansiklopedisi

10 cilt genclik ansiklopedisi

1 cilt A dan Z ye Meydan Larousse

12 cilt ansiklopedi

2 sunnet takimi

19 cift ayakkabi

6 adet atki

9 adet bere

4 adet mont

1 adet etek

152 adet corap

3 adet kemer

7 adet kravat

46 adet pantolon + esofman

90 adet kiz ust giyim

110 adet erkek ust giyim

175 adet kulot

183 adet atlet

Bu yardimlari toplayan, gerek esya vererek, gerek maddi destekle

camasir ve kirtasiye malzemelerinin alimina katilan tum arkadaslarima

tekrar tekrar tesekkur ederim... Boyle guzel bir ise imza atmamizda

bize destek vererek oradaki kardeslerimizi cok mutlu ettiniz. Okul

muduru ile gorustum. Bekledigimizden fazla yardim topladigimizi bazi

esyalarin ilkokul 5. siniflardan buyuk cocuklarin isine

yarayabilecegini soyledim. Okul muduru gelen yardimlarda kendi

islerine yaramayanlari cevre koy okullarina yonlendireceklerini

soyledi. Yardimlarimiz sadece Doganli Ilkogretim okulundaki 123

kardesimize degil cevre koylerede gidecek...

Bugun içerisinde okulumuza ulaştırılacaktır

Gönderi tarihi:

hizan'nın oymapınar köy okulu

taner..:

öğretmen ... sevük

taner..:

telefon

taner..:

..... sevük

iLyAdA:

anladım

taner..:

0434........okul telefonu

iLyAdA:

tmm

taner..:

köyde cep telefon hattı çekmiyor

iLyAdA:

kaç öğrenci var ki

taner..:

ancak hafta sonu görüşebiliyorlar ceple

iLyAdA:

anladım

taner..:

cep telefonu ise0505........ bu numaraya şuana ulaşılabiliyor

iLyAdA:

kaydederim

iLyAdA:

iLyAdA:

sizin halloldumu herşey

taner..:

100 öğrenci var

taner..:

4 öğretmenler

iLyAdA:

bariz ihtiyaç var mı daha

taner..:

bizim ihtiyaçlar bitti

.................

çığır köyü öğretmenimiz taner hocaya sordum, yukardaki okulun durumu çok kötü imiş..bu köyde bitlise bağlı... acil bir durum daha kolay gele hepimize...

Gönderi tarihi:

benim dershanem 25 çanta desteği veriyor, ayrıca aof sınavı sonrası hocalarım kişisel destek verecek kırtasiye ve giysi..

şimdi amacım uzak bir köy okulunda ki öğrencilere 23 nisan için kıyafetlet yollamak.. belki de özel bişey hiç giymediler....

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sayın Elif hanım,Satiye Hanım ve diğer gönüllü arkadaşlar..

sayenizde küçük bir kütüphane yaptık.çok teşekür ederim...ederiz...bi küçük teşekür kalbimden geçen tüm minnet duygularımı ifade etmiyor.yaptıklarınız o kadar büyük ki..susuza su vermek,açı doyurmak,darda kalana el uzatmak kadar mübarek duygular...Küçük ellerinizden binlerce kere öperim...bu kadar çok kitabı görünce okuttuğum 1.sınıf öğrencilerinden biri yanıma geldi ve:

Öğretmenim bu kitapları yollayanlar çok mu zengin...dedi.

Evet dedim bu kitapları sizler için yolladılar.

gönlü zengin siz meleklere saygı ve selamlarımla........

ÖZLEM KANIK

SARAYÖZÜ KÖYÜ ÖĞRETMENİ

Gönderi tarihi:
sayın Elif hanım,Satiye Hanım ve diğer gönüllü arkadaşlar..

sayenizde küçük bir kütüphane yaptık.çok teşekür ederim...ederiz...bi küçük teşekür kalbimden geçen tüm minnet duygularımı ifade etmiyor.yaptıklarınız o kadar büyük ki..susuza su vermek,açı doyurmak,darda kalana el uzatmak kadar mübarek duygular...Küçük ellerinizden binlerce kere öperim...bu kadar çok kitabı görünce okuttuğum 1.sınıf öğrencilerinden biri yanıma geldi ve:

Öğretmenim bu kitapları yollayanlar çok mu zengin...dedi.

Evet dedim bu kitapları sizler için yolladılar.

gönlü zengin siz meleklere saygı ve selamlarımla........

ÖZLEM KANIK

SARAYÖZÜ KÖYÜ ÖĞRETMENİ

özlem ağlatma beni şimdi... cevap vermemiz gereken acil çağrılar bitince söz sana yine döneceğim ve kütüphanen bir nebze daha zenginleşecek... çiçeklerini öpüyorum, sevgiyle kal...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.