İçeriğe atla
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerikalı Politikacı Bernie Sanders, 1 milyar doların üzerinde para yapanların 1 milyardan fazlasına el konulmalıdır dedi ve ekledi: 'Pekala Hayatta Kalabilirler'

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Amerikalı Politikacı Bernie Sanders, 1 milyar doların üzerinde para yapanların 1 milyardan fazlasına el konulmalıdır dedi ve ekledi: 'Pekala Hayatta Kalabilirler'

AA1aCQis.img?w=768&h=422&m=6&x=285&y=91&

Senatör Bernie Sanders'ın (I-Vt.), ABD hükümetinin, Amerikalıların 999 milyon doların üzerinde kazandığı paranın %100'üne el koyması gerektiğini söylediği bildirildi.

Sanders, "Who's Talking to Chris Wallace?" The Guardian'ın bir haberine göre HBO Max'te.

Ayrıca Okuyun: En İyi Kuruş Hisse Senetleri

Walmart hakkında: Wallace daha önce merhum Sam Walton'ın Walmart Inc.'i (NYSE:WMT) yaklaşık 225 milyar dolarlık devasa aile net değeri nedeniyle ABD'deki en büyük tek özel işveren haline getirebileceğini not etmişti.

Rapora göre Sanders, Walton'ların ne kadar zengin olmasına rağmen şirketin çoğu durumda 1,2 milyar çalışanına açlık maaşı ödediğini söyleyerek yanıt verdi.

Sanders, "Çalışanlarının çoğu Medicaid veya gıda kuponu kullanıyor" dedi.

Ancak yorumlarının Walton'lara veya diğer milyarderlere yönelik kişisel bir saldırı olmadığını da sözlerine ekledi. Sanders, "Bu, bir sisteme yönelik bir saldırıdır" dedi. "Amerikan toplumunun alt yarısının toplamından daha fazla servete sahip [birkaç] insan olmadan da canlı bir ekonomiye sahip olabilirsiniz."

Rapora göre Sanders, Şubat ayında ABD nüfusunun %1'inin ülke servetinin %90'ına sahip olduğunu belirttiği “Kapitalizme Kızgın Olmak İçin Sorun Yok” adlı kitabını yayınladı.

Borç Tavanı Üzerine: Daha önce Senatör, borç tavanı krizine ilişkin görüşünü de dile getirmiş ve Cumhuriyetçilerin ulusal borç konusundaki ikiyüzlülüğünün "gök gibi koktuğunu" belirtmişti.

"Emlak vergisini kaldırmak istiyorlar. İstedikleri takdirde emlak vergisi 1,8 trilyon dolarlık bir vergi indirimi olacak ve %1'in onda birlik dilimine düşecek. Ve geceleri devlet harcamaları konusunda o kadar endişelenerek ayakta kalıyorlar. ikiyüzlülük," demişti Sanders.

Kaynak: Benzinga

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Account

Navigation

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.