Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 bir yorum yazmak istedim ama baktım kiii....yok burda yeri... açıkçası var sanarak girdim..ama olmadığını gördüğümde üzüldüm inan ki...bu güzel abimin anıları olmalı elbet kişiler üzerinde..bugünn bende öyle güzel bir anı bıraktın ki....mutluluğum oldun inan...inceleme bıraktım ama sığmadı oda anlatmaya içimi...değer verilen birisin onu gördüm... ve şu nasihatın abim....o kadar doğru ki..sanmazdım aslında...ama görüyorum artık..açılıyo yavaş yavaş gözlerim..ve unutmamak için aldım yanıma nasihatını...... ben bir kelebeğim ve bana dokunan insana gidersem dönüşüm olmaz...orda kalırım...kanadım kırılır belki ama dönmek istemem ordan bi daha...uçuyorum sanırım şu an rüzgara karşı...ve rüzgarın yönünde olan bu sefer sensin abim.. abim diyorum abim demişsin...samimiyetin ruhumu tazeledi.... ve açtım bu defteri...ziyaret edersem aralarında sen de olmalısın diye..ki bunu böle düşünen tek ben de değilim...biliyorum size duyulan saygı ve sevgiyi... açıkçası bu şekilde olmalıda...çünkü diyorum ya hayatın gerçekliğinden sıyrılmamış dürüst ve bu kadar içten..saygılı.... teşekkür edeerim bugünki mutluluğum için....bunlar benim için ince şeyler inanın ki... ve eğer hissedersem... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 sevgili dostum keskinkalem seninle epeydir görüşemiyoruz bende pek giremiyorum işlerden sende sanırım giremiyorsun ikimizde kayıplardayız yani yoksa biz hayaletmiyiz üste kardeşim sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm. aslında çok güzel ifade etmiş seni aynen yazdıklarına katılıyorum., yazılarını vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum ve görüyorumki forumda ayrı bir yer edinmişsin uslubunla ve seviyenle ayırt ediliyorsun tebrikler arkadaşım.. saygılarımla dostça kal.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 bir yorum yazmak istedim ama baktım kiii....yok burda yeri... açıkçası var sanarak girdim..ama olmadığını gördüğümde üzüldüm inan ki...bu güzel abimin anıları olmalı elbet kişiler üzerinde..bugünn bende öyle güzel bir anı bıraktın ki....mutluluğum oldun inan...inceleme bıraktım ama sığmadı oda anlatmaya içimi...değer verilen birisin onu gördüm... ve şu nasihatın abim....o kadar doğru ki..sanmazdım aslında...ama görüyorum artık..açılıyo yavaş yavaş gözlerim..ve unutmamak için aldım yanıma nasihatını...... ben bir kelebeğim ve bana dokunan insana gidersem dönüşüm olmaz...orda kalırım...kanadım kırılır belki ama dönmek istemem ordan bi daha...uçuyorum sanırım şu an rüzgara karşı...ve rüzgarın yönünde olan bu sefer sensin abim.. abim diyorum abim demişsin...samimiyetin ruhumu tazeledi.... ve açtım bu defteri...ziyaret edersem aralarında sen de olmalısın diye..ki bunu böle düşünen tek ben de değilim...biliyorum size duyulan saygı ve sevgiyi... açıkçası bu şekilde olmalıda...çünkü diyorum ya hayatın gerçekliğinden sıyrılmamış dürüst ve bu kadar içten..saygılı.... teşekkür edeerim bugünki mutluluğum için....bunlar benim için ince şeyler inanın ki... ve eğer hissedersem... Aaaaaa güzel kardeşimin yaptığı şu güzelliğe bakarmısınız? bu nasıl bir inceliktir ve güzelliktir nasıl teşekkür etsem sana az gelir, aslında forumda çokça arkadaşım yok bir kaç kişi dışında şahsen kimseyi tanımıyorum, eğer hakkımda söylediğin gibi düşünülüyorsa mutlu olurum ama bir o kadar da mahcub olurum. bu küçük yaşında sen bu kadar büyük düşünmeyi nasıl başardın, kalbinin güzelliğinde bir hayat dilerim. bu abiyi mutlu ettin sende mutlu ol güzel kelebek. anılar dersen çokça anım yok burada ama sayende bir anım oldu hemde çok güzel ve çok içten gelmiş duygularla. teşekkürler kelebek ve dostum Tan_Vakti haklısın biz hayalet gibi bir görünüp bir kayboluyoruz, işler yoğun ama para dönmüyor oda başka bir sorun tabi. teşekkür ederim değerli dostum büyük bir nezaket göstermişsin. iyiki varsın selametle Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Aaaaaa güzel kardeşimin yaptığı şu güzelliğe bakarmısınız? bu nasıl bir inceliktir ve güzelliktir nasıl teşekkür etsem sana az gelir, aslında forumda çokça arkadaşım yok bir kaç kişi dışında şahsen kimseyi tanımıyorum, eğer hakkımda söylediğin gibi düşünülüyorsa mutlu olurum ama bir o kadar da mahcub olurum. bu küçük yaşında sen bu kadar büyük düşünmeyi nasıl başardın, kalbinin güzelliğinde bir hayat dilerim. bu abiyi mutlu ettin sende mutlu ol güzel kelebek. anılar dersen çokça anım yok burada ama sayende bir anım oldu hemde çok güzel ve çok içten gelmiş duygularla. teşekkürler kelebek fazla kişi tanımana gerek yok ki... o tanıdıkların...o kadar sevgilerine değer veren insanlar ki... bugün ne büyük bi mutluluk yaşadığımız...karşılıklı abim... bu arada...uçtum geldim artık aklında tut....bundan sonra da kalkmam yerimden..rüzgarımada teşekkür ederim...bi titrememle seni buldum..ve bi nasihata da teşekkürüm... :) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Değerlerimiz birbirine yakın ve arkadaşlığın iyi.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Değerlerimiz birbirine yakın ve arkadaşlığın iyi.. ooo sevgili dostum seninle aynı şeyleri düşünmek güzel siz bu forumun değeri az bulunur bir üyesisiniz. mutluluk duydum sözlerinizden varolun ve kelebek artık omuzumdaysan ben bu forumda olduğum sürece sana hiç bir sert rüzgar zarar veremez bu abi de seni korkarak saklar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 o zaman ne güzel ki...sert rüzgarlarla irkilmicem...yanımda olucak birisi var.... ne mutlu kelebek sana....uçç hadi kelebek koş kırlara....kırlar seni bekler....sevdiklerinin omuzlarındasın...korkma kelebek artık kimseden...seni inciltmez artık kimse varken böyle seven.... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 o zaman ne güzel ki...sert rüzgarlarla irkilmicem...yanımda olucak birisi var.... ne mutlu kelebek sana....uçç hadi kelebek koş kırlara....kırlar seni bekler....sevdiklerinin omuzlarındasın...korkma kelebek artık kimseden...seni inciltmez artık kimse varken böyle seven.... kelebekler özgürdür ve korkmamalılar uçmaktan uç kelebek yanında seni seven çok insan var ama temkini hiç elden bırakma, hiç bırakma. güzel kelebek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 forumun az görülen ama öz görülen üyesi, bir anda kelebeğimin sevgi çemberiyle kuşatılmış, ne güzel... seninle dünya görüşümüz paralel ve forumda daha sık görmek istiyoruz seni... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 forumun az görülen ama öz görülen üyesi, bir anda kelebeğimin sevgi çemberiyle kuşatılmış, ne güzel... seninle dünya görüşümüz paralel ve forumda daha sık görmek istiyoruz seni... forumun annesi ve kızı ne söyleyeceğimi bilememekteyim, sardunyam çok yüreklisin, şaşkınlıkla sabrına hayranlık duyuyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 sevgili keskinkalem uslubun,değer yargıların,zekan ve saygınla harmanladığın yazılarını okumak bir zevk...ülkemizin sorunlarına aynı pencereden bakıyor olmamız ayrı bir güzellik...iyiki varsın,iyiki seni tanıdım lütfen arayı bukadar fazla açma...sana sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 heyyy...abim....omuzundayken bi ses işittim...dün çok tebessüm etmişsin kelebek sayesinde... sana bişey sölemek istiyorum...bir insanın yüzünde bıraktığım bi kaç tebessüm benim yaşama sebebim.. bilirsin kelebekler narinler...hatta ömürlerini de bilirsin...ve benim bir ödülüm var...seviyorum...seviliyorum....mutlu oluyorum..mutlu ediyorum...işte benim ömrümü uzatanlar bunlar...üzülmeye de yer var elbet...acı çekmeye ama sizinle değil.... benim ömrüme o kadar çok şey kattın ki....tebessüm ederken sen...nefes alıyorum ben....ve çiçeğin.....çok yakıştım üstüne....kokladım....aldım onu yüreğimin güzel köşesine,süs yaptım sevgime... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 sevgili keskinkalem uslubun,değer yargıların,zekan ve saygınla harmanladığın yazılarını okumak bir zevk...ülkemizin sorunlarına aynı pencereden bakıyor olmamız ayrı bir güzellik...iyiki varsın,iyiki seni tanıdım lütfen arayı bukadar fazla açma...sana sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum... güzel insan, çok teşekkür ederim ve kelebek, omuzumdasın artık ne güzel omuzumda bir kelebek Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 abim...bir selam vermek istedim.... baktım burdasın nasılsın öğrenmeliyim... umarım iyisindir.... ve bir şiir benden sana... Kırılgan Kırılgan bir çocuğum ben Yüreğim cam kırığı Bütün duygulardan önce Öğrendim ayrılığı Saldırgan diyorlar bana Oysa kırılganım ben Gözyaşlarım mücevher Saklıyorum herkesten Ürküyorlar gözümdeki ateşten Ürküyorlar dilimdeki zehirden Ürküyorlar o dur durak bilmeyen gözükara cesaretimden Diyorlar: Bir yanı sarp bir uçurum, Bir yanı çılgın dağ doruğu. Oysa böyle yapmasam ben Nasıl korurum içimdeki çocuğu? Bir yanım çılgın nar ağacı Bir yanım buz sarayı. Murathan Mungan Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 abim...bir selam vermek istedim.... baktım burdasın nasılsın öğrenmeliyim... umarım iyisindir.... ve bir şiir benden sana... Kırılgan Kırılgan bir çocuğum ben Yüreğim cam kırığı Bütün duygulardan önce Öğrendim ayrılığı Saldırgan diyorlar bana Oysa kırılganım ben Gözyaşlarım mücevher Saklıyorum herkesten Ürküyorlar gözümdeki ateşten Ürküyorlar dilimdeki zehirden Ürküyorlar o dur durak bilmeyen gözükara cesaretimden Diyorlar: Bir yanı sarp bir uçurum, Bir yanı çılgın dağ doruğu. Oysa böyle yapmasam ben Nasıl korurum içimdeki çocuğu? Bir yanım çılgın nar ağacı Bir yanım buz sarayı. Murathan Mungan ne kadar ince düşünüyorsun ve beni şaşırtıyorsun küçük kız çok teşekkür ederim şiir için, iyiyim gayet iyi sadece günün yorgunluğunu yaşıyorum o kadar sende iyimisin kelebek Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 ne kadar ince düşünüyorsun ve beni şaşırtıyorsun küçük kız çok teşekkür ederim şiir için, iyiyim gayet iyi sadece günün yorgunluğunu yaşıyorum o kadar sende iyimisin kelebek abim dedim bir kere.... iyiyim bende...ama uykusuz ve yorgun.... bugün erken yatmalıyım...yarın daha verimli olmam gerek... o yüzden gideceğim şimdi....uçmak burdan zor ama.... napalım artık.... kelebek iyi...mutluluklarla uçuyor burdan...mutluluklarla gelir inşallah... hep birlikte.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 güzel kızım benim, kendini yorma fazla ve yemene içmene uyumana dikkat et sen bize lazımsın, neşe kaynağımız hasta düşersin sonra Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 güzel kızım benim, kendini yorma fazla ve yemene içmene uyumana dikkat et sen bize lazımsın, neşe kaynağımız hasta düşersin sonra annem benim.... tıpkı annem gibisin..aynı şeyleri söylüyor o da bana.... hem bak bugün pır pır dım.... sizin sevginiz...sevgim...içimde beni bi o yormuyor.... ve yine sarılıyorum annem sana...artık teşekkür değil anneeme yaptığım gibi sarılıyorum... :hug: yanımda olman böyle...içimin pır pır lığını arttırıyor.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Sen Söylemeden de Biliyorum Seziyorum ki kaçacaksın.. Yalvaramam koşamam Ama sesini bırak bende Biliyorum ki kopacaksın Tutamam saçlarından Ama kokunu bırak bende Anlıyorum ki ayrılacaksın Cok yıkkınım yıkılamam Ama rengini bırak bende Duyumsuyorum ki yiteceksin En buyuk acim olacak Ama isini birak bende Ayrimsiyorum ki unutacaksin Aci kursun bir okyanus Ama tadini birak bende Nasil olsa gideceksin Hakkim yok durdurmaya AMA KENDINI BIRAK BENDE abimm nerelerdesin..... bi kıpırdanayım dedim...gelince görürsün...iyi haberlerinle gel...özletme kendini.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 forumda değer verilmesi gereken birisin seviyeli dostlukların ve tarzınla kalpleri kazanmayı biliyorsun iyi olmanı dilerim arkadaşım sevgiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Aslı - Leyla - Şiirin ne gübresi bol gülde aşk kaldı ne çatıda bülbül menfaat aldı bakışan gözlerde parasız dürbünle denize bakılmıyor güneş batarken sakın geri gelmeyin * Kerem-Mecnun-Ferhat gözlerle seven bakışları sindirdiler kapı eşiklerine yaya kaldı sevgiler sadece parası olan dağları deliyor sakın geri gelmeyin * aynaların önünde kimse hazırlanmıyor sen olmasan ben yoktum provalarına parası olan konuşuyor aynasız sırıtarak aşk sapık rotasına saptı kendinden çok genç ve evli sevgililerle günlük aşklar aldı sohbet masalarını övünçler günlüklerin gayri safi milli hasılasında bari siz sakın geri gelmeyin ben neler yaşayıp görüp duyarken ............ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yine kayboldun arkadaşım,çok özletme kendini.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 canım bugün birşeyler anlatmak istedi....aklıma bir de sen geldin...özledim çünkü.... dedim gidiyim abimin defterine anlatıyım....ya da seni anlatayım..bendeki seni... foruma geldiğimden beri bir çok kişiyle tanıştım...iyiki hepsini tanımışım seni de.... daha henüz tanışmamışken....profilime baktım...keskinkalem den bir inceleme....okudum da okudum....tekrar okudum....bıkmadan....ne kadar mutlu etmiştin beni.... sonra böyle birden bir incelemeyle taa kalbine kadar geldim...ordaki sıcaklığı hissettim....ne kadar sıcak bir kalbe sahipsin abim sen....özlüyor insan...çok uzun olduu gerçekten...nerelerdesin ama...işler yoğundur tahmin edebiliyorum...çok fazla yorma kendini.... iştee bilmiyorum da çokk sevdim seni....abimm demekk de ayrı hoşuma gidiyor...sıcaklığın hissedilir derece de.....az arkadaşım var demiştin hatırlıyorum...olsun az ama öz....o kadar iyi arkadaşların var ki....ve bunların arasında minik bir kalp olarak varlığımın olduğunu bilmek de ayrı güzel ve ayrı bir mutluluk.... işte böyle...gelince okursun.... umarım fazla uzun sürmez bu zaman da erkenden gelir okursun.... özledimm de söyliyim dedim.... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 forumda değer verilmesi gereken birisinseviyeli dostlukların ve tarzınla kalpleri kazanmayı biliyorsun iyi olmanı dilerim arkadaşım sevgiler ne kadar ince düşünceli bir insansın sen sevgili yumote bende senin iyi olmanı diliyorum. o değeri fazlasıyla hakeden sensin arkadaşım. sevgi üzerinde şemsiye olsun. Aslı - Leyla - Şiirinne gübresi bol gülde aşk kaldı ne çatıda bülbül menfaat aldı bakışan gözlerde parasız dürbünle denize bakılmıyor güneş batarken sakın geri gelmeyin * Kerem-Mecnun-Ferhat gözlerle seven bakışları sindirdiler kapı eşiklerine yaya kaldı sevgiler sadece parası olan dağları deliyor sakın geri gelmeyin * aynaların önünde kimse hazırlanmıyor sen olmasan ben yoktum provalarına parası olan konuşuyor aynasız sırıtarak aşk sapık rotasına saptı kendinden çok genç ve evli sevgililerle günlük aşklar aldı sohbet masalarını övünçler günlüklerin gayri safi milli hasılasında bari siz sakın geri gelmeyin ben neler yaşayıp görüp duyarken ............ Yine kayboldun arkadaşım,çok özletme kendini.. teşekkür ederim sevgili taurusmutis fırsat buldukça geliyorum canım bugün birşeyler anlatmak istedi....aklıma bir de sen geldin...özledim çünkü.... dedim gidiyim abimin defterine anlatıyım....ya da seni anlatayım..bendeki seni... foruma geldiğimden beri bir çok kişiyle tanıştım...iyiki hepsini tanımışım seni de.... daha henüz tanışmamışken....profilime baktım...keskinkalem den bir inceleme....okudum da okudum....tekrar okudum....bıkmadan....ne kadar mutlu etmiştin beni.... sonra böyle birden bir incelemeyle taa kalbine kadar geldim...ordaki sıcaklığı hissettim....ne kadar sıcak bir kalbe sahipsin abim sen....özlüyor insan...çok uzun olduu gerçekten...nerelerdesin ama...işler yoğundur tahmin edebiliyorum...çok fazla yorma kendini.... iştee bilmiyorum da çokk sevdim seni....abimm demekk de ayrı hoşuma gidiyor...sıcaklığın hissedilir derece de.....az arkadaşım var demiştin hatırlıyorum...olsun az ama öz....o kadar iyi arkadaşların var ki....ve bunların arasında minik bir kalp olarak varlığımın olduğunu bilmek de ayrı güzel ve ayrı bir mutluluk.... işte böyle...gelince okursun.... umarım fazla uzun sürmez bu zaman da erkenden gelir okursun.... özledimm de söyliyim dedim.... güzel kelebek teşekkür ediyorum sana. hatırladığın için. ayrıca bende daha sık gelmek isterim ama olmuyor geldiğimde seni görmek ve yazdıklarını okumak beni çok mutlu ediyor güzel kelebek senin kalbinin kendi güzelliğinden o sendeki güzel görüş. seni mutlu ettiysem bana ne mutlu. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 oo keskınkalemcim epeydır görüşemedık.herşey gönlünce olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.