Φ daneel Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 yukardaki 9 yuvarlağı elinizi kaldırmadan 4doğru çizerek birleştirebilir misiniz? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=11095 link ölmüş galiba ama çizgilerin dışına çık mesela sol üst noktadan başladınya alt noktaYI GEÇENE KADAR UZAT SONRA ÇAPRAZ OLARAK İKİ (6 ve 8. )NOKTAYI ALACAK ŞEKİLDE ÜST ÇİZGİ HİZASINA GEL SONRA ilk başladığın yani sol üstteki noktadan güney doğu yönünde gel bu kadar Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 ben fazla bişey anlayamadım dediğinden ama anladğım kadarıyla kağıt üzerinde denedim hepsini almadıı. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 ben fazla bişey anlayamadım dediğinden ama anladğım kadarıyla kağıt üzerinde denedim hepsini almadıı. sol alt köşeden başla Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 doğruymuşşş şimdi anladım gösterince ben öyle düşünmemiştim yani dışarı çıkmamıştım pardon yumote Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 rica ederim daneel burda zaten önemli olan kalıpların dışına çıkılması gerektiğini göstermektir. soruya matematik görmeyen kişiler rahatlıkla cevap verebilirken matematik görenler ya da geometri bilenler cevap verememektedir çünkü hep noktaların hizasına geldiğimizde başka yöne gitmeye çalışırız. öğretmenin de eminim farklı görüşlere açık olmanız ve yaratıcı olmanız gerektiğini anlatmak için sormuştur bu soruyu açıklamam acele yapıldığı için biraz karışık oldu ama zaten nobody resmi yollamış sevgiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.