Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yuk kesin kankimin içine bir melek girmiş şu an itibariyle bunu anlamış bulunmaktayım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Bende şuan bunu anladım kankim Kesin Melek olayı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 şunu anladım ben eski kankimi istiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Ne varki benim halimde Yuksam kötü bişeymi var Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 şunu anlamak üsereyim kankim yeter artık b... çıktı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Anladımki kankimi biri fena sinirlendirmiş Sinirlenme kankim Midene furur kıs sonra Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 kankim devam etmek istiyosan ben çıkıyorum midene furur diyo ya mide mi kaldı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 anladım ki...geçiyor herşey zamanla... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Anladımki Kankim beni sefmiyor :crying: Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Şunu anladım;Hemşerimin kelebeğin canı sıkkın olsun geçicek... hem güllmeyi unutturmayan yakınım..canlarım var... onlara tutunuyorum..ama iyiyim.. ve anladım ki..sen beni anlıyosun... ve anladım-zaten biliyodum-ben seni çok seviyorum... ve dünde kalıyor herşey...!!unutuluyyor....,,,iyiliklerde,,,,kötülüklerde..... ama çoğunlukla unutulan iyilik...kötülük ise hep beyinde... ! Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 şunu anladım ki yazılılardan kopa ile geçmek gibisi yok !!!!!!!!! bugün 2 tane yazılı olduk ikisine de girerken o derse dair hiç bi fikrim yoktu ama sınavlardan gayet ii alcam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bugun bir kadının ne kadar şeytan olabıleceğini anladım,herkesi birbirine düşürüyor,en samımı gördüğü çiftin en özel hayatına kadar ortalıkta anlatıyor ve bu kadın hala rahat rahat gezınıyor iş yerınde ya sabır Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bugun bir kadının ne kadar şeytan olabıleceğini anladım,herkesi birbirine düşürüyor,en samımı gördüğü çiftin en özel hayatına kadar ortalıkta anlatıyor ve bu kadın hala rahat rahat gezınıyor iş yerınde ya sabır ahhh bu kadınlar dünyayı birbirine verir kimsenin haberi olmaz anacım.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 ben bişey anlamadım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 he he jeton sekizgen hala düşmek için uğraşıyo Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 paraşüt verelim de rahat bıraksın kendini barii Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 evet saol...paraşütü aldım rahatladım.. (egzo) şiş nine nedir anlamadım.......? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 beni anlamadın ya ben ona yanıyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 şunu anladımki hayatta herşey insanın istediği gibi olmuyor. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 şunu anladım kiii her sevdiğin kişiyi dost zannetme Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 hiçbirşeyin gizli kalamayacağını Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 ben bişey anlamadım............her zamanki gibi.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 şunu anladım kiii her sevdiğin kişiyi dost zannetme onu anlayalı yıllar oldu ama yine de dost sanmaktan vazgeçemıyoruz malesef Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.