Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl onu anlayalı yıllar oldu ama yine de dost sanmaktan vazgeçemıyoruz malesef derinlere dalma sedoş ... 400 metreden sonra yüzgeçlerde bir işe yaramıyo... boğulursun sonra...
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl anladım ki gece geç yatınca gün boyu keyifsiz olunuyomuş......
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl Şunu anladım:Sedoş Mesud olmak istiyormuş,ama ameliyat parasını denkleştiremiyormuş..
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl Şunu anladım:Sedoş Mesud olmak istiyormuş,ama ameliyat parasını denkleştiremiyormuş.. bursalı olan ben deilim canım benim mesud ve mesude
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl bursalı olan ben deilim canım benim Esef,şiddet ve hertürlü intikaaaammm duygularıyla kınıyorum..
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl Bak seeenn..Sedoş hanımlaın gücü adına demiş galiba.. Bir nevi TRANSWOMENS.. Kork Taurus'tan Sedoş.Destan olacak,yıllarca konuşulacak son kekim.. :D
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl Bak seeenn..Sedoş hanımlaın gücü adına demiş galiba.. Bir nevi TRANSWOMENS.. Kork Taurus'tan Sedoş.Destan olacak,yıllarca konuşulacak son kekim.. :D Yok,yok ben bu savaşta taraf olmayı hiç düşünmüyorum uzaktan izleyeceğim,bir kaza kurşununa kurban gidebilirim yoksa
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl Bak seeenn..Sedoş hanımlaın gücü adına demiş galiba.. Bir nevi TRANSWOMENS.. Kork Taurus'tan Sedoş.Destan olacak,yıllarca konuşulacak son kekim.. bana zaten hayat kek yapmış bide sen yapma nolurrr buaralar dıyetteyım lütfen tatlandırıcı at içine
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl Hiç birşey anlamak istemiyorum artık... çünkü istesekte anlayamıyoruz,anlasakta acı vericek
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl çünkü istesekte anlayamıyoruz,anlasakta acı vericek noldu bu kıslara yaaa
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 18 yıl şunu anladım ki; ne geliyorsa başıma şu çenemden geliyor... napsam acaba ameliyatla da alamıyorlar ki??
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl şunu anladım Allahtan sen gaza gelmiyorsun gelsen birde neler olur kimbilir
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl şunu anladım Allahtan sen gaza gelmiyorsun gelsen birde neler olur kimbilir şu kafanı sedoştan önce ben kaldırırdım... ...... için...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl ama böle şiddet şiddet nereye kadar canım aaaa hiç sevenimiz yokmu yaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.