Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl Denememi son bölümünü bitirmek icin mutlaka Venedige gitmeliyim
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl hayatta hiçbirşey çaresiz kalmak kadar kötü değilmiş...............
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl ne yazık ki evet..yukarda söylediğime çıkıyor,herkes en fazla kendini düşünüyor,biz neden öyle olmayalım?
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl doğuştan mı olunuyor,ya da olacak kadar görüp geçirmedik belki
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl anladım ki ne aşk var ne mutlu sonlar..buz gibi yalnızlık var o kadar..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 18 yıl Anladım ki..Her sabah uyandığında o güzel gülümsemesini gördüğün arkadaşından ayrı kalmak, sadece sesini duymakla yetinmek çooookkk zorrrr :crying:
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 18 yıl Sen kendini ne kadar anlatırsan anlat,karşındakinin seni anlayabildiği kadarsın......
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 18 yıl Anladım ki; Mutluluk kelimelerle tarif edilmez..!! Anladım ki;mutsuzlukta öle...
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl Ra Dya'nın dostluğa değer bir insan olduğunu anladım... Duygularımız karşılıklı canım benim
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl Sunu anladimki gozunu bir aciyorsun dunyaya ufak bir cocuk olarak gelmissin bir kapatiyorsun yaslanmis gocuyorsun... Hayat kendini uzecek kadar cok ama cok kisa...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.