Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl bende şunu anladım ki birini seviyosan hiç vakit kaybetmeden gidip kendin söliceksin yoksa anca hayal kurarsın....
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl annemin dedıklerının nedense hep doğru çıktığını anladım bende
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl Hayatta yenilmiş kazıkların bileşkesine tecrübe denir. Bir insanın akıllı davranabilmesi için üç yol vardır: birincisi, iyi düşünmektir, bu en soylusudur. İkincisi, taklit etmektir, bu en kolaydır. Üçüncüsü, denemiş olmaktır, bu en acısıdır
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl insanları bır sure sonra anlamak kolaydır,ama biri vardır biçok şey paylaşırsın konuşursun ama bir türlü anlayamazsın ve bu zarar vermeye başlar. birini artık hayatımdan çıkarmam gerektiğini bana ancak zarar verdiğini anladım
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl şinci meraktan uyuyamam tombala değilse neymiş,tombalaysa nıye çekıyorlar,yanı tombala dıye çekıyolar ama netıcede tombala deildir dıyo. yanlış bı önerme tutarsız sonuç felsefık olarakdan
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl annemle ne zaman bı dugune gıtsem annem mutlaka bana bırını begenıyo bana sormadan kızı begenıyo sonra yıne bana sormadan bısı bulup vazgecıyo anladım kı annemle dugunlere gıtmek cok zevklı
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 18 yıl annemle ne zaman bı dugune gıtsem annem mutlaka bana bırını begenıyobana sormadan kızı begenıyo sonra yıne bana sormadan bısı bulup vazgecıyo anladım kı annemle dugunlere gıtmek cok zevklı neeeee bende valide teyseme güveniyodum seni evlendirse evlendirse o evlendirir diye demek ondan da bişi çıkmıycak
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 18 yıl annemle ne zaman bı dugune gıtsem annem mutlaka bana bırını begenıyobana sormadan kızı begenıyo sonra yıne bana sormadan bısı bulup vazgecıyo anladım kı annemle dugunlere gıtmek cok zevklı bakmış senden tık yok kadıncaaz faliyete geçmiş
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 18 yıl 30 undan once evlenırmıyım ben ya aman evlenme <_< neyse bi askere git gelde bakarıs icabına
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 18 yıl heee askere gitmeyene kız mı verilir sen düşünme şimdi bunları annen düşünür yerine
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 18 yıl anladım ki anlamaya çalışmak kadar yorucu birşey yok,anlasan hadi neyse,anlamıyorum o yüzden..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 18 yıl ya boşverin sizi anlamaya çalışsınlar siz anlamaya çalışıp o güzel kafanızı yormayın
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 18 yıl işte kimseler artık,hatta herkes diyelim,genel olsun,kimseyi anlamıyoruz,siz bizi anlamaya çalışın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.