Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

yorumlarınızı bekliyorum!........... :)

Gönderi tarihi:

ben bunu anlatmadan edemeyeceğim benimki değilde kızınki çok komikti ben tabi normal olarak kısacası kemküm le başlamıştım - senden hoşlanıyorum seninle arkadaş olmak istiyorum demiştim cevap "siz bilirsiniz" olmuştu :)

Gönderi tarihi:

Şşttt baksana az vaktin var mı dedim :D :D

Gönderi tarihi:

gözlerin cok güzel bakma bana öle uzun uzun ... eriyorum bak . sonra ne yaparsın... bu lafı hiç unutmam...

Gönderi tarihi:

Bir sevgilim olduğu zaman ilk sözlerimi söyleyeceğim emin olabilirsin... :D:D:clover:

Gönderi tarihi:

olur olur sabret azıcık.... hayırlısı olsun

Gönderi tarihi:

Diğer kızlara hiç benzemiyosun çok tatlısın yaaa her kız yiyo valla :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

tavsiyelerinizi uygulayacağım arkadaşlar!... :shuriken:

Gönderi tarihi:

valla bayan olarak gıdıpte bır erkege duygularımı acmadım ama ima ederım onu begendıgımı ne bıleyım konusurken, davranıslarımda,arkadas grubu ıcındeysek yapacklarımızla ılgılı kararlarda....vs dayanamam yoksa catlarım ben...

bana soylenense valla oyle cok ozel seylere gerek yok aslında bılmem karsılıklı hissetmek gerekıyor bazı seylerı...

Gönderi tarihi:

kıza saat kaç dedim çıktığım var dedi!... :shuriken:

Tipini beğenmemiş canım arkadaşım.

Yoksa hiçbir kadın bu kadar yanlış anlayamaz.

Diyerken bile şüpheye düştüm,olabilir mi acaba?

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

şu sakallarını kessene sen yüzün ortaya çıksın bu ne böle yaw( 2.karşılaşma) :lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

walla kendim ne dediğimi hatırlamıyorum.ama bi şey dememiş olsam gerek ki çocuk 5-6 kez ben seni seviyorum dedi.tabi bu 10 ay önceydi.ama eğer bisevgilin oursa ona şu soruyu mutlaka sor derim:

bana neden katlanyorsun?????

Gönderi tarihi:

Hiç unutmam; sen kimsin, gözlerimi kamaştırıyorsun demiştim :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.